Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Με αφορμή την πολύ καλή πορεία των σωματείων του Κορυδαλλού την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε ο  Δήμαρχος της πόλης έδωσε την διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να βοηθά το Κορυδαλλιώτικο ποδόσφαιρο με την πεποίθηση ότι θα κατακτήσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις. Γενικά πάντως ο Δήμος Κορυδαλλού στηρίζει την προσπάθεια των ομάδων της πόλης βοηθώντας όσο μπορεί ….

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των φίλων της στήλης , σχετικά με το χθεσινό μας  κείμενο . Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς . Γιατί η μεγάλη «περιουσία» που δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν η αγάπη του φίλαθλου κόσμου του Πειραιά  στο πρόσωπο μας . Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα . Με όλα τα λεφτά του κόσμου. Πάνω από όλα μετράει η εκτίμηση κι ο αλληλοσεβασμός . Και είμαστε ενεργοί πολίτες στην ουσία . Και συνταξιούχοι στα χαρτιά . Δεν είναι κακό αυτό , όπως θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι .Γιατί εμείς αγαπάμε το χόμπι μας . Λατρεύουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ,μια ολόκληρη ζωή. Φυσικό είναι ανάμεσα σε τόσο κόσμο , αυτά που λέμε και γράφουμε να μην αρέσουν σε κάποιους . Σε αυτούς λοιπόν θα αφιερώσουμε το τραγούδι που ερμηνεύει η Δήμητρα Γαλάνη σε μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου . «Σ όποιον αρέσουμε….για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!!!!!!!» Αυτά…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και  φέτος είναι η εποχή των Γενικών Συνελεύσεων   για τα σωματεία .

Καθοριστική θεωρείται για το μέλλον του ΑΣ Δραπετσώνας η Γ.Σ του συλλόγου που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο παλαιό Δημαρχείο Δραπετσώνας . Κύριο θέμα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. . Θα προηγηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης ….

Την Τρίτη 29 Μαΐου και ώρα 19.00 είναι προγραμματισμένη η Γενική συνέλευση του ΔΑΟ Αργοναύτη στα γραφεία του συλλόγου Θουκυδίδου και Σαλαμινομάχων 76 .

Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός   απερχόμενου Δ.Σ. και θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. . Καλούνται όλα τα μέλη να δώσουν ενεργά  το παρών ενισχύοντας  έτσι  την προσπάθεια του συλλόγου ….

Ο ΑΠΣΕ Αμφιάλη θα πραγματοποιήσει την Τακτική του Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 30/5 και ώρα 19.00 στα γραφεία του . Θα γίνουν Διοικητικός και Οικονομικό απολογισμός Δ.Σ και στη συνέχεια αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής  Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη  6 Ιουνίου στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα……

Στο μεταξύ σύντομα αναμένεται να γίνει αναδιάρθρωση στο ΔΣ του ΑΟ Αγίου Δημητρίου , όπου αναμένεται να μπουν νέα πρόσωπα . Η παρέα μεγαλώνει….

Με Νίκο Κούστα θα προχωρήσει τελικά η ΑΕ Μοσχάτου  στο νέο πρωτάθλημα. Όπως είχε «φωτογραφίσει »χθες  η στήλη. Μια πολύ καλή επιλογή για τον σύλλογο αποτελεί  η πρόσληψη του νεαρού , ικανότατου και φιλόδοξου προπονητή . Ο Νίκος κοουτσάρισε για τελευταία φορά  την προηγούμενη ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, απέναντι  στη νέα του ομάδα την ΑΕΜ….

Στα τμήματα υποδομής της ΑΕ Μοσχάτου  θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο ο τεχνικός Άρης Κακογιάννης που αποχώρησε από τον ΑΟ Καστέλλας μετά από τρεισήμισι χρόνια  επιτυχημένης παρουσίας με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία όπου ο νεαρός προπονητής είχε τεράστια συμβολή…..

Την ένσταση του ΑΟΚ Φαλήρου κατά του κύρους του αγώνα με τον Πειραϊκό , δεν θα εκδικάσει ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ Αντώνης Ανούστης για ευνόητους λόγους. Θα την εκδικάσει  το μέλος της Επιτροπής και πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Σταματογιάννης….

Την προσωπική του  ανασκόπηση της χρονιάς έκανε ο Βασίλης Τσιτούρας. Της πρώτης του  χρονιάς  μακριά από την διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας . Όπως λέει ο ίδιος βίωσε «την αχαριστία , το εγώ και το πουλάω » και χαρακτήρισε τη χρονιά «διαφορετική… αγχωτική… αγωνιώδη ….». Και αφού ευχαρίστησε κάποια πρόσωπα ανάμεσα σε αυτά και τον υπογράφοντα , πρόσθεσε: «Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο, στην ΕΠΣΠ, για το καλύτερο,” παραγόμενο έργο” ,από πέρσι και συγνώμη στους διαιτητές-συμπορευτές μας, για την υπερβολική και  μερικές φορές ΑΔΙΚΗ, κριτική μου….»Αυτός είναι  ο Βασίλης Τσιτούρας. Περίεργος πολλές φορές  απρόβλεπτος επίσης , αλλά πάνω από όλα έντιμος …..

Εξιτήριο παίρνει σήμερα από το Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας ο γνωστός παράγοντας και μέλος της Επιτροπής καταπολέμησης της βίας της ΕΠΣΠ Αργύρης Κεραμίδας μετά από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του . Καλέ μας φίλε να είσαι πάντα καλά . Σιδερένιος και δυνατός. …..

Ο Τέλης Λύρας είναι ένας σπουδαίος εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα του Ερμή Κορυδαλλού τον οποίο υπηρετεί   εδώ και χρόνια. Την περασμένη Δευτέρα αγωνίστηκε με την ομάδα των βετεράνων του συλλόγου στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά απέναντι στον Ηρακλή Νικαίας . Έστω και για λίγα λεπτά…

Πέρα όμως από παράγοντας και ποδοσφαιριστής , ο άνθρωπος αυτός είναι ένας μεγάλος μαχητής της ζωής. Ένας πολεμιστής . Που αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα υγείας . Που ήλθε φάτσα με τον θάνατο και δίνοντας τον δικό του τεράστιο αγώνα βγήκε νικητής…..