Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τα τελευταία νέα για το θέμα του γηπέδου στο ΣΕΦ μας μετέφερε ο Γιάννης Σταματάτος . Ο ταμίας της ΕΠΣΠ είχε συνεργασία με τον υπεύθυνο της Περιφέρειας για το γήπεδο κ. Ανδρίτσο .Κατάφερε μάλιστα αφού έπεσαν και τα σχετικά τηλεφωνήματα να συγκεντρώσει ενδιαφέρουσες πληροφορίες . Ο φάκελος με τον τελικό έλεγχο σύμβασης , βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο ( 5ο κλιμάκιο) , Από το οποίο η απόφαση θα κοινοποιηθεί στην Περιφέρεια Πειραιά μέχρι το τέλος του μήνα . Ο κ Σταματάτος εξέφρασε την αισιοδοξία μετά τη συνάντηση που είχε, ότι όλα θα πάνε καλά και το έργο σύντομα θα ξεκινήσει…
Συνεχίζονται , λέγονται και γράφονται πολλά για την περιβόητη φάση και το – δήθεν – γκολ που δέχτηκε ο ΑΟΚ Φαλήρου ,στον αγώνα με τον Πειραϊκό. Ο καθένας στο διαδίκτυο λέει το μακρύ και το κοντό του . Βρήκαν κάποιοι τον τρόπο να «κτυπήσουν » και πάλι το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και να « ρίξουν την χολή τους». Κι όλα αυτά για μια διαιτητική αβλεψία που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα . Βέβαια αυτός που την πλήρωσε με την απόφαση αυτή ήταν ο ΑΟΚ Φαλήρου που έχασε έτσι μια άνοδο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα . Αρκεί να μην είναι σκόπιμα….
Τον λόγο πλέον έχει η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ μετά την ένσταση που κατατέθηκε χθες από τους Καλλιθεάτες οι οποίοι προσκόμισαν και το DVD με την επίμαχη μάχη . Όπως είναι γνωστό επίσης ο αρχηγός του ΑΟΚ Φαλήρου Γιάννης Κάππος που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού κατά την είσοδο του στο παιχνίδι στο 70’ αντικαθιστώντας τον Καραγιάννη , δεν υπέγραψε καν το φύλλο αγώνα μετά από εντολή των υπευθύνων του συλλόγου. Και τώρα αναμένεται τιμωρία….
Κάποιοι ισχυρίζονταν από τον διαιτητικό χώρο ότι πριν από τον αγώνα έγινε έλεγχος των δικτύων από τους βοηθούς . Προσωπικά δεν πρόσεξα αν έγινε κάτι τέτοιο. Αλλά έστω ότι έγινε . Δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στα δίκτυα. Ξαφνικά …τρύπησαν;; Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα…..
Είναι εκπληκτικό αυτό συμβαίνει με τον Κορυδαλλό . Και οι επτά ομάδες που ανήκουν στον Δήμο θα αγωνίζονται την νέα περίοδο στην Α΄ Κατηγορία . Είναι οι Αετός, Ερμής , Κύπρος , Αστυπάλαια, ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα, ΑΟ Κορυδαλλός και από φέτος και ο Δίας .Οι τέσσερις ομάδες θα πάνε στον ένα όμιλο και οι υπόλοιπες τρεις στον άλλο, όπως μας είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Κώστας Χολέβας στην εκπομπή του dailytvradio.gr αφού θα πάρουν ειδικό κλειδάριθμο. Κάποιοι αγώνες εκεί σίγουρα θα γίνουν Δευτέρες αν και ο κ. Χολέβας τόνισε ότι ορίζοντας έναν αγώνα τέτοια μέρα κόβεις την προπόνηση από κάποια τμήματα υποδομών…..
Λόγω του Αγίου Πνεύματος δεν θα γίνει προπόνηση των Μικτών αυτή την Δευτέρα . Την επόμενη όμως στις 4 Ιουνίου η Μικτή Παίδων θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο Ρέντη.
Η τελετή λήξης του προπαιδικού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 ή Κυριακή 3 Ιουνίου . Ακόμα πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί το γήπεδο . Πιθανότερο θεωρείται το Μοσχάτο. Αναμένεται μόνο μια τυπική έγκριση….
Δεν ξέρω τι πάει να γίνει εκεί στο Πέραμα , αλλά αν ισχύει ότι ιδιώτες θέλουν να μπουν και να πάρουν ώρες στο γήπεδο , το θεωρώ απαράδεκτο . Τα σωματεία είναι αποφασισμένα να κινητοποιηθούν…
Συνεχίζουν ο Μανώλης Πράσινος με τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου στους Νέους Δραπετσώνας . Αναμενόμενο. Πρώτο λόγω της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια και δεύτερο το είχε προαναγγείλει ο Βασίλης Ταουξής από την κοπή της πίτας του συλλόγου . Τόσο νωρίς….
Τον πρώην προπονητή του Αργοναύτη Κώστα Κριμιτζά καταγγέλλει ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καλαφατάς που μας είπε:
« Ο κ. Κριμιτζάς που πήγε φέτος προπονητής στον Ολυμπιακό Περάματος προσπαθεί να πάρει παίκτες από την ομάδα μας . Μάλιστα τέσσερις παίκτες δικούς μας τους πήρε να παίξουν φιλικό με την ομάδα του εν αγνοία μας και ενώ ο Αργοναύτης αγωνιζόταν τις ημέρες εκείνες στα μπαράζ. Μίλησα με τον κ. Σαββατιανό και μου είπε ότι δεν είχε ιδέα και δεν γνώριζε πως οι παίκτες αυτοί που έπαιξαν ήταν δικοί μας . Θεωρώ λοιπόν απαράδεκτη την κίνηση αυτή του προπονητή .»
«Πήρε φωτιά » το facebook χθες με την φωτογραφία που ανέβασε ο Βασίλης Τσιτούρας έχοντας δίπλα του τον Δημήτρη Μελισσανίδη .Οι πληροφορίες λένε ότι ζήτησε από τον «τίγρη » να του δώσει για προπονητή στον Αστέρα Νίκαιας τον Μανόλο Χιμένεθ. Τρέμε Άγγελε . Προδοσία του κουμπάρου ενόψει…..
Στην Καλλιθέα αγωνίστηκαν τα Τρίκαλα την Κυριακή. Στη Θεσσαλική ομάδα προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Γιάννης Ζαλαώρας, από τους κορυφαίους στο είδος του. Τον τελευταίο πήγε να δει ο προσωπικός του φίλος και προπονητής Γιάννης Τζανόγλου. Ο οποίος ήταν ο πρώτος τεχνικός του Ζαλαώρα στον Αετό Κορυδαλλού την χρονιά 2010- 2011. Από τότε οι δυο άνδρες έχουν ενωθεί με μια πολύ δυνατή φιλία…..
Στην γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από χθες ο Τάσος Ελευθεράκης που έφυγε χθες για το « μεγάλο ταξίδι» με το φέρετρο να καλύπτει η σημαία του ΑΟ Καραβά . Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Γ’ Νεκροταφείο για να « αποχαιρετήσει » τον φίλο Τάσο .
Ήταν εκεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος , ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας , σύσσωμη η διοίκηση του ΑΟ Καραβά με επικεφαλής τους Χρήστο Σκανδάλη και Ιωσήφ Ρούσσο . Τον ΑΟ Καστέλλα εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Κατσός που ήταν συμπαίκτης με τον Τάσο στην ομάδα.
Παρόντες επίσης εκατοντάδες παράγοντες , προπονητές ποδοσφαιριστές Πειραϊκών συλλόγων .Ο Τάσος Ελευθεράκης «έφυγε ». Είναι όμως σίγουρο ότι δεν ξεχαστεί ποτέ κι από κανένα. Αντίο καλέ μας φίλε…..