Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Νέα διοίκηση λοιπόν στην Χαραυγή με ικανά κι δραστήρια στελέχη στην οποία δεν θα μετάσχει ο Σωκράτης Πτερνέας . Ο οποίος δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την ομάδα.   Μάλιστα για πρώτη φορά κάνει την προσωπική του αναδρομή σχετικά με την προσφορά του στην ομάδα ενώ τονίζει η απόφαση του για να αποχωρήσει ήταν προαποφασισμένη εδώ και καιρό. Όπως και να έχει η κατάσταση η προσφορά του Πτερνέα στην ομάδα είναι τεράστια και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Από την άλλη πλευρά όμως η Χαραυγή πρέπει να προχωρήσει  έτσι και αλλιώς . Το επιβάλει η ιστορία της …..

Για την παραμονή τους στην Β’ Κατηγορία θα παλέψουν την Κυριακή στις 4 στη Δραπετσώνα η Άνω Νεάπολη και η Αρμενική. Δυο ομάδες που είχαν υψηλές βλέψεις  στην αρχή της περιόδου, αλλά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν τους έφτασαν σε αυτή την κατάσταση . Τα έφερε η μοίρα  ,μια από αυτές να υποβιβαστεί  και να αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ευχή μας είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να νικήσει …..

Το έχουν πάρει στα ζεστά στον Ολυμπιακό Περάματος . «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη» λέει ο λαός . Και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που γίνονται. Άλλωστε το λένε στα ίσια. Η ομάδα που 14 χρόνια μετά από την ίδρυση της  ανήλθε για πρώτη φορά στην Β’ Κατηγορία έχει βλέψεις με τις κινήσεις που γίνονται να διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ .Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι πρώτες σημαντικές μεταγραφές .Ήταν να μην πάρουν  φόρα….

Ο κ. Άκης Ρίζος που δραστηριοποιείται στον χώρο των διεθνών και εγχώριων μεταγραφών  είναι ο χορηγός των του αθλητικού υλικού των διαιτητών Πειραιά , για τις προπονήσεις . Η ΕΠΣΠ και η επιτροπή διαιτησίας ευχαριστούν δημόσια τον κ. Ρίζο για την σημαντική αυτή κίνηση του….

Μετά τον τελικό  του εφηβικού ο Αετός Κορυδαλλού θα παίξει και στο τελικό του παιδικού που γίνεται στο γήπεδο του Ρέντη . Δείγμα της σωστής οργάνωσης που υπάρχει στις υποδομές του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια . Προπονητής του τμήματος είναι ο Παναγιώτης Ψυλοπάτης . « Όλοι μαζί την Κυριακή στο γήπεδο να υποστηρίξουμε από κοντά τα παιδιά του Αετού που μας κάνουν περήφανους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος. Αντίπαλος του Αετού στον τελικό  θα είναι η Αναγέννηση Μοσχάτου ,μια ομάδα στις ακαδημίες της οποίας γίνεται εκπληκτική δουλειά τα τελευταία χρόνια .

Τον  τελικό που  θα ξεκινήσει στις 18.45 θα διευθύνει ο Κώστας Δαμιανάκης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Λεκαράκο.

Νωρίτερα στις 16.30 θα  διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ίκαρο Καλλιθέας . Θα σφυρίξει ο Φωτιάδης  που θα έχει βοηθούς τους Βάλβη και Μπεσίρη.

Χαρακτηριστικό των δυο αγώνων είναι ότι θα υπάρχουν και τέταρτοι διαιτητές οι οποίοι θα είναι κοπέλες . Στον μεγάλο τελικό η Βογιατζιδάκη και στον μικρό η Πετρούλια….

Για 18η συνεχόμενη  χρονιά  θα αγωνιστούν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές  του Κερατσινίου και του Άρη Νίκαιας. Σε έναν αγώνα που διεξάγεται  στη μνήμη του αξέχαστου Μιχάλη Πουλάκου  που είχε αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής αλλά και εργαστεί σαν προπονητής στις δυο ομάδες .Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου  στις 6 το απόγευμα  στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας» στο Σχιστό ……

Περαστικά  σε δυο αγαπητούς φίλους παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου  που αντιμετωπίζουν κάποια  προβλήματα υγείας και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Είναι ο επί σειρά ετών παράγοντας της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας Αργύρης Κεραμίδας  που είναι και μέλος της Επιτροπής Καταπολέμησης της Βίας της ΕΠΣΠ. Κοντά του πολλοί φίλοι και στελέχη της Ένωσης με επικεφαλή τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Σπάθα.

Επίσης ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Μοσχάτου  Χρήστος Θάνος είχε κάποιο πρόβλημα , αλλά όλα δείχνουν ότι θα το ξεπεράσει . Στο πλευρό του βρίσκεται και του συμπαρίσταται σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου   που του εύχεται να γυρίσει και πάλι γρήγορα κοντά στην ομάδα υγιέστατος και δυνατός……