Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

Στην Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΠ , τους δόθηκαν οδηγίες για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την διεξαγωγή αγώνα. Εκεί που δόθηκε το μεγαλύτερο βάρος ήταν για τα άτομα που έχουν δικαίωμα να κάθονται στον πάγκο. Εκτός από τον εκπρόσωπο του σωματείου, όλοι οι άλλοι πρέπει να έχουν πιστοποίηση . Είτε είναι προπονητές, είτε βοηθοί , είτε  φυσικοθεραπευτές , μασέρ κλπ. Η ταυτότητα πιστοποίησης του προπονητή πρέπει απαραίτητα να έχει σφραγίδα και υπογραφή του προέδρου ( Γ.Ανατολάκης ) και του Γενικού Γραμματέα ( Ι. Σπάθας ) της ΕΠΣΠ ή της ΕΠΟ και του προέδρου της ( Γ. Γκιρτζίκης)και η ταυτότητα των βοηθών κλπ. με σφραγίδα της Ένωσης και υπογραφές Ανατολάκη , Σπάθα. Όπως διευκρινίστηκε επίσης ταυτότητες προπονητών που αναφέρουν ότι έχουν αποφοιτήσει από σχολές  ( ΟΥΕΦΑ κλπ.) δεν ισχύουν για να κάθονται οι κάτοχοι τους στον πάγκο…..

***Μεγάλος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής που για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στην Εθνική της χώρας του , είναι τώρα προπονητής σε σύλλογο της Ασίας . Μέσα στον Νοέμβριο θα επισκεφτεί την χώρα μας , προσκεκλημένος από δυο οικογένειες Πειραιώτικες και Ολυμπιακών πεποιθήσεων. Τις επόμενες μέρες θα γράψουμε και ονόματα….

***Τρεις λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές από το τμήμα Τζούνιορ του ΑΟ Καστέλλας και συγκεκριμένα οι Σταύρος Κασιδιάρης, Παναγιώτης Μετανάι και Χάρης Κονιδάρης βραβεύτηκαν το πρωί της Δευτέρας σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τη διάκρισή τους σε διαγωνισμό μαθηματικών. Η οικογένεια του ΑΟ Καστέλλας αισθάνεται πολύ τυχερή που έχει στις τάξεις της αυτά τα παιδιά και τους εύχεται αυτές οι διακρίσεις να συνεχιστούν και στο μέλλον.

****Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σαλαμίνας συλλυπούνται βαθύτατα τον τερματοφύλακα του Πανφαληρικού Γιάννη Χατζησταύρου για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ….