Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

«Σκάλωσαν » πάλι τα έργα στο γήπεδο της Αίγινας. Τις δυο τελευταίες μέρες δεν έγινε η παραμικρή εργασία  για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου . Λόγω της απεργίας των πλοίων  το συνεργείο δεν μπόρεσε να πάει στο νησί, αλλά από σήμερα αναμένεται να συνεχίσουν . Τις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθεί το καουτσούκ και στη συνέχεια ο πλαστικός χλοοτάπητας . Οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και το γήπεδο θα παραδοθεί προς χρήση . Να δούμε…..

Αίσθηση προκάλεσε  η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά με αφορμή την , για μια ακόμα φορά, ανάρτηση πανό – αφίσας στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής με υβριστικό περιεχόμενο κατά προσώπων – παραγόντων ομάδων.

Η Ένωση τονίζει ότι  η αφίσα αυτή θα πρέπει  να απομακρυνθεί έγκαιρα . Σε  διαφορετική περίπτωση θα κληθούν σε  απολογία οι υπεύθυνοι από τα αρμόδια όργανα για την επιβολή κυρώσεων. Είναι μια παλιά ιστορία αυτή με το πανό – αφίσα που προάγει τη βία . Δείχνει συμπλοκές ανάμεσα  σε φιλάθλους ομάδων . Κατά καιρούς η διοίκηση της ΑΕ Χαραυγής το κάλυπτε αυτό με αυτοκόλλητο το οποίο πήγαιναν κάποιοι στη συνέχεια και το αφαιρούσαν . Και….φτου κι από την αρχή. Αυτή τη φορά όπως είπαν  από τον σύλλογο ο χώρος θα βαφτεί και με αυτό τον τρόπο  το πανό θα «εξαφανιστεί»…..

Αποχαιρέτησε οριστικά και επίσημα  το πρωτάθλημα η ΑΕ Χατζηκυριακείου.Όπως αναμενόταν  έστειλε έγγραφο στην  ΕΠΣΠ με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο Κερατσινίου . Κατόπιν τούτου αποβάλλεται οριστικά από το πρωτάθλημα και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Κοιτάξτε πως τα  έφερε έτσι η μοίρα αποδίδοντας …πλήρη δικαιοσύνη .  Τα τρία παιχνίδια στα οποία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί το Χατζηκυριάκειο ήταν με Αργοναύτη , Σαλαμινομάχους , Πανιώνιο Κερατσινίου , ενώ στο τελευταίο παιχνίδι θα αγωνιζόταν με την Σπίθα . Τις τέσσερις δηλαδή ομάδες που θα λάβουν μέρος στα play out.

Το Σάββατο 5 Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελικοί του εφηβικού πρωταθλήματος . Στις 16.15 θα ξεκινήσει ο μικρός τελικός και στις 18.30 ο μεγάλος .

Την Κυριακή 20 /5 θα γίνουν οι τελικοί του παιδικού  , τις ίδιες ώρες με του παιδικού. Προς το παρών δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες των δυο διοργανώσεων . Αυτό θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠ και θα γίνει μετά από συνεννόηση με την Επιτροπή Πρωταθλήματος…..

H προετοιμασία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πειραιά  όχι μόνο συνεχίζεται , αλλά αρχίζουν και τα φιλικά παιχνίδια . Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία και επιλογή ποδοσφαιριστών ώστε τη νέα χρονιά οι δυο ομάδες να παρουσιαστούν όσο καλύτερα γίνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Την Δευτέρα λοιπόν στο γήπεδο Σιταποθηκών  η Μικτή Παίδων θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της Αναγέννησης Μοσχάτου  ενώ η Μικτή Νέων με τον Ιωνικό……

Αποχώρησε τελικά ο Δημήτρης Κατσάνοςαπό την Χαλκηδόνα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους . Παρά τις εκκλήσεις των διοικούντων  για να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς , αφού απομένουν μόνο δυο αγώνες , ο ικανός τεχνικός επέμεινε στην αποχώρηση του . Τώρα ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή χωρίς να βιάζεται . Αυτό μπορεί να γίνει και μετά το τέλος του πρωταθλήματος…..

Ένας ακόμα νεαρός παίκτης μετά τον Γιώργο Σπήλιο της ΑΕ Νίκαιας ,  σταμάτησε το ποδόσφαιρο , για να γίνει διαιτητής . Είναι  ο 19χρονος άσος της Χαλκηδόνας Γιώργος Δαφερέρας .  Νέο αίμα λοιπόν στην Πειραϊκή διαιτησία . Και είναι πολύ σημαντικό να πιάνουν τη σφυρίκτρα παιδιά που έχουν παίξει μπάλα . Που ξέρουν την ψυχολογία  του ποδοσφαιριστή….

Η οικογένεια του ΑΣ Ποντίων θρηνεί τον χαμό του Νίκου Καραμάνη ενός σημαντικού ανθρώπου που πρόσφερε πολλά  στον σύλλογο. Ο εκλιπών ήταν 76 ετών  , είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής, διοικητικό στέλεχος  της ομάδας καθώς μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Γυμναστηρίου Δραπετσώνας . Ήταν πατέρας των επίσης παλαιών ποδοσφαιριστών του ΑΣ Ποντίων Λευτέρη και Γιώργου.  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί σήμερα στις 11 το πρωί στον ναό της Αναλήψεως Δραπετσώνας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του….