Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Σπουδαία παιχνίδια γίνονται το Σαββατοκύριακο στην Α’ Πειραιά . Ξεχωρίζουν αυτό  που γίνεται σήμερα ανάμεσα στη  Χαραυγή και  τον ΑΟ Καραβά και το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του Ερμή Κορυδαλλού με τον Ατρόμητο Πειραιά . Και τους δυο αυτούς αγώνες τους έχει προσέξει ιδιαίτερα η ΕΠΣΠ , ορίζοντας τόσο τέταρτο διαιτητή, όσο και δυο παρατηρητές αγώνα. Το παιχνίδι  του Κορυδαλλού  θα ξεκινήσει στις 16.00 αντί για τις 15.00 όπως  αρχικά είχε ανακοινωθεί . Κι αυτό  λόγω…Τσαμούρη. Ο Πειραιώτης διαιτητής που έχει ορισθεί 4ος στον σημερινό αγώνα Πλατανιά – Λεβαδειακού επιστρέφει από τα Χανιά αύριο στις 12 το μεσημέρι . Για να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση καθυστέρησης, και αντικατασταθεί από άλλο  διαιτητή το παιχνίδι ορίσθηκε για τις 16.00 . Μια ώρα αργότερα δηλαδή….

Στις 12 αντί για τις 12.30 θα αρχίσει το ντέρμπι της Β’ Κατηγορίας στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής ανάμεσα στον Αστέρα Κερατσινίου και τον Δία Κορυδαλλού . Κι  αυτό για να προλάβει ο διαιτητής Κουβέλης να πάει στο ντέρμπι του Κορυδαλλού , όπου έχει οριστεί  τέταρτος……

Τα γηπεδούχα σωματεία της Α΄- Β΄ Κατηγορίας ότι αυτό   το Σαββατοκύριακο δεν θα πληρώσουν το εξοδολόγιο της διαιτησίας (2η αγωνιστική του β΄ γύρου).

Τα σωματεία θα επιβαρυνθούν μόνο με το εξοδολόγιο του ιατρού και του Παρατηρητή.……

Με πολύ «φουριόζικο» τρόπο μπήκε στις μεταγραφές ο ΑΟ Καραβάς . Μέσα σε 48 ώρες απέκτησε 4 ποδοσφαιριστές. Έναν κάθε 12 ώρες . Δεν προλαβαίνεις να ανεβάσεις στο site τον ένα , ακολουθεί ο άλλος .Ουφ….

Όπως  πολύ σωστά επισήμανε ο φίλος Γιώργος Γεωργακάκης η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Β’ Καστέλλας σε 14 αγώνες έχει 12 νίκες , 2 ήττες και καμία ισοπαλία , με την οποία είναι …τσακωμένη….

Την προσεχή Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 16.30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ θα γίνει συγκέντρωση των υπεύθυνων ακαδημιών και τεχνικών διευθυντών των σωματείων του Πειραιά με την Τεχνική Επιτροπή (Επιτροπή  Μικτών ομάδων) .Θα παραβρεθούν και οι προπονητές των Μικτών  και θα συζητηθούν θέματα  που αφορούν την λειτουργία τους  , και θα γίνουν προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας τους  Η παρουσία λοιπόν των εκπροσώπων των Ακαδημιών των  Πειραϊκών σωματείων  είναι απαραίτητη…..

«Ποντικός » εισέβαλε προχθές βράδυ στα αποδυτήρια της  ΑΕ Μοσχάτου κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας . Αφαίρεσε τρία πανάκριβα κινητά ποδοσφαιριστών και αποχώρησε  χωρίς να γίνει αντιληπτός.  Κάποιοι τον είχαν δει νωρίτερα να κάνει βόλτες στο γήπεδο. Τον έχουν «σταμπάρει»  και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί .Πρόκειται για  περιθωριακό στοιχείο  και ναρκομανή.  Οι υπεύθυνοι του συλλόγου πάντως  κάλεσαν την αστυνομία που ήλθε αμέσως  και έκανε ανακρίσεις . Ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Φαναρίτης δήλωσε ότι θα αγοράσει νέα κινητά στους τρεις ποδοσφαιριστές , αλλά ήταν  φανερά εκνευρισμένος από την κλοπή  λέγοντας ότι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι το γεγονός. Με ότι αυτό συνεπάγεται…

Και αυτή την εβδομάδα αρκετοί διαιτητές θα σφυρίξουν δυο παιχνίδια. Είναι οι …γνωστοί  Δαμιανάκης, Σφούνος, Λυτρίβης, Πουλόπουλος, , ενώ οι Ορφανός και  Ανθόπουλος κάνουν  την υπέρβαση .  Θα σφυρίξουν  τρία!!!  Ο πρώτος  θα παίξει δυο παιχνίδια  Α’ Κατηγορίας ( Δόξα Πειραιά – Παννεαπολικός σήμερα και Κύπρος Κορυδαλλού – Θύελλα Μοσχάτου αύριο ) καθώς και ένα της Β’ ( Ολυμπιακός Κερατσινίου- Πανιώνικος Κερατσινίου  αύριο) . Ο δε Ανθόπουλος ένα Α’ Κατηγορίας( Αμφιάλη – Παντζιτζιφιακός αύριο ) και δυο της Γ’( ΑΕ Σαλαμίνας – Ένωση Καμινίων σήμερα και ΑΣ Κωφών – ΑΣΧ Ποσειδών αύριο) .

Ο Κακριδής που σφυρίζει σήμερα τον αγώνα  Χαραυγής- ΑΟ Καραβά , αύριο διαιτητεύει το Πειραϊκό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ιωνικό.

Ο Μπαλαχούτης παίζει σήμερα τον αγώνα ΑΟ Κορυδαλλός – Ελλάς Ποντίων ενώ αύριο το παιχνίδι Γ’ Εθνικής Τριγλίας Ραφήνας- Ερμιονίδας…..

Στην εκπομπή «Πάμε Μπάλα » στο  ALERT CHANNEL την Δευτέρα 19.00-21.00 που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο ο Γιάννης Μαυρόπουλος καλεσμένος είναι ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας Γιάννης Περλορέντζος καθώς και η ομάδα της Αρμενικής…..

Στην αποψινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του που θα γίνει στις 18.30 στον πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος( Θήρας και Μαντινείας  στα Καμίνια ) ο Αθλητικός Όμιλος Λέοντες Καμινίων θα τιμήσει τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Κώστα Χολέβα , τον υπογράφοντα, καθώς και δυο κορυφαίους παράγοντες  γειτονικών σωματείων , που έχουν προσφέρει πολλά στο Πειραϊκό και ειδικότερα στο Καμινιώτικο ποδόσφαιρο. Τον Δαβίδ Κωνσταντίνου του ΑΟ Πειραιά και τον Δημήτρη Δημητρίου της Ένωσης Καμινίων …..