Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά έκανε ο Εθνικός που κατέβαλε τον Αμπελακιακό . Το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μάναλης δίνει ένα προβάδισμα στους κυανόλευκους, αλλά αν  αυτό είναι αρκετό θα φανεί στον επαναληπτικό που θα πραγματοποιηθεί σε δυο εβδομάδες ( 31 Ιανουαρίου ) στη Σαλαμίνα . Ο Αμπελακιακός έδειξε  στοιχεία σπουδαίας ομάδας που δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας και ειδικά στην έδρα της είναι πανίσχυρη. Δικαιολογημένα καταχειροκροτήθηκε στο τέλος …..

Ο  χθεσινός ημιτελικός Κυπέλλου , δεν συγκέντρωσε τον κόσμο που θα περίμεναν όλοι .  Αν γινόταν σε  Ρέντη ή Μοσχάτο  θα είχε πολύ περισσότερους φιλάθλους.  Ποιος ουδέτερος θα ανέβαινε εύκολα στην Καλλιθέα ; Και στα παιχνίδια Κυπέλλου οι εισπράξεις είναι μοιρασμένες για τις δυο ομάδες…..

Σήμερα και ώρα 18.00  ξεκινούν στα γραφεία της ΕΠΣΠ τα μαθήματα  της νέας σχολής διαιτησίας  που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας ( υπεύθυνοι  οι Γιάννης Χασάπης και Χαράλαμπος Μοιραδωράκης) υπο την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΣΠ.

Ακόμα και σήμερα  όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής και να παρακολουθήσουν τη νέα σχολή. Η διαιτησία χρειάζεται νέο αίμα, νέες ιδέες , νέους ανθρώπους.

Τέλος  ο Γιώργος Κουρκουτιάδης  από την Κύπρο Κορυδαλλού . Το διοικητικό στέλεχος του συλλόγου με δήλωση του θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα και αποχωρεί με την απόφαση του να είναι  συνειδητή , όπως μας είπε  ο ίδιος . Με τον Γιώργο είχαμε μια άριστη συνεργασία και σίγουρα η απουσία του θα είναι αισθητή . Ο Γιώργος ήταν πρόπερσι στην ΑΕ Νίκαια , πέρυσι στον Αίαντα Σαλαμίνας και φέτος στην Κύπρο Κορυδαλλού . Μάλλον θα πάει κάπου αλλού στη συνέχεια . Αυτή είναι η αίσθηση μου….

Με την ευκαιρία να πούμε ότι η Κύπρος εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει ότι τιμωρήθηκε  μέχρι το τέλος της περιόδου ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Πέττας  και τονίζει ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του.  Σέβομαι την ανακοίνωση, αλλά επειδή την είδηση την δημοσίευσαν τα « Πειραιώτικα » θα πω ότι δεν γράψαμε το όνομα του παίκτη τυχαία . Αυτός που μας ενημέρωσε για τον Πέττα ήταν κορυφαίο στέλεχος του συλλόγου. Πιο κορυφαίο δεν γίνεται…..

Λουίς Μπεσού στον ΑΟ Καραβά . Ο 26χρονος Ιβοριανός φορ που έχει περάσει από Προοδευτική, Ζάκυνθο , Χαλκίδα αναμένεται  να ενισχύσει τον σύλλογο στην συνέχεια του πρωταθλήματος . Σημαντική ενίσχυση….

Δεν πρόλαβαν να μείνουν ελεύθεροι ο Τάσος Κοττάκης από την Κύπρο Κορυδαλλού και ο Βαγγέλης Τσολάκος από την Χαλκηδόνα και τους άρπαξε ο  ….Βουτσινάς . Πολύ καλές κινήσεις από τον Αίαντα Σαλαμίνας που συνεχίζει την ενίσχυση του με τον καλύτερο τρόπο …..

Όσο για τον άλλο παίκτη της Χαλκηδόνας που έμεινε ελεύθερος  τον Φύπε , όπως μάθαμε ανεβαίνει Σιταποθήκες….

Δυο παίκτες που πήγαν το καλοκαίρι στη Σαλαμίνα έμειναν ελεύθεροι  από τον Αίαντα . Είναι οι Σουνόγλου που αγωνιζόταν πέρυσι στον  Αργοναύτη και  Τσέλα στους Φιλάθλους. . Η συνεργασία τους με τους νησιώτες κράτησαν μόνο λίγους μήνες ……

Από  το ίδρυμα Μπότση βραβεύτηκε η Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ με αναφορά στα 30 χρόνια Δημοτικής Ραδιοφωνίας

 ( Αθήνα 9,84 , Πειραιάς 90,4 , Θεσσαλονίκη 100 fm ). Στην εκδήλωση που έγινε  στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής  παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος . Να σημειωθεί ότι στο ΔΣ της Πενταμελούς Πανελλαδικής Επιτροπής της  Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ μετέχει  ο πρώην πρόεδρος  της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης …..

Σχετικά με αυτό που γράψαμε προχθές για το fair play του ποδοσφαιριστή του Πειραϊκού Παφίλη , ο οποίος βλέποντας τον γκολκίπερ του Πανιώνιου Κερατσινίου Βλαχάκη να βρίσκεται τραυματίας( 😉 στο έδαφος  προτίμησε αντί να σκοράρει , να πετάξει την μπάλα πλάγιο άουτ λέγοντας ότι δεν θέλει να σκοράρει με τέτοιο τρόπο. Για τον τραυματισμό του Βλαχάκη διίστανται οι απόψεις . Άλλοι( από τον Πανιώνιο Κερατσινίου ) μιλάνε  για πραγματικό τραυματισμό και άλλοι για «θέατρο» του τερματοφύλακα . Αυτό δεν μπορεί να το αποδείξει κανείς . Αυτό που ουσιαστικά μετράει  είναι η κίνηση του επιθετικού που δεν σκόραρε , βλέποντας τον αντίπαλο πορτιέρο στο  έδαφος. Συγχαρητήρια λοιπόν στο παλικάρι…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply