Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Στην τελική ευθεία περνάμε για το γήπεδο του ΣΕΦ και όλα δείχνουν ότι την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά ο Πειραιάς θα διαθέτει ένα σπουδαίο αγωνιστικό χώρο που θα δώσει μια μεγάλη ανάσα στα σωματεία της περιοχής. Ήδη έγινε η ανάθεση του έργου στον εργολάβο κ. Καζιάνη. Η επόμενη κίνηση είναι να γίνει συνάντηση των υπευθύνων της ΕΠΣΠ με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γαβρίλη για να συζητήσουν για την έναρξη των έργων . Η πιθανότερη περίοδος για να ξεκινήσουν και να κλείσει παράλληλα το γήπεδο για τις ομάδες , είναι στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου έτσι ώστε να μπορέσει να παραδοθεί μετά από 8 μήνες…..

Τον Μάιο αναμένεται να κλείσουν για ανακατασκευή του χλοοτάπητα , τα γήπεδα Π. Νικολαΐδης, Κορυδαλλού και Σιταποθηκών ώστε να είναι έτοιμα στην αρχή της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου….. Παράλληλα θα κλείσει και το γήπεδο Αμπελακίων στο οποίο θα ξηλωθεί ο φυσικός χλοοτάπητας και στη θέση του θα τοποθετηθεί συνθετικός… Υπό εξαγγελία είναι και η κατασκευή δυο γηπέδων ποδοσφαίρου και ενός μπάσκετ στην περιοχή των Λατομείων στον Άνω Κορυδαλλό…..

Μετά από όλα αυτά τα –αισιόδοξα – νέα για τον ποδοσφαιρικό Πειραιά , εύλογο είναι το ερώτημα . Γιατί εξαγγέλλονται όλα αυτά τα έργα μαζί; Δεν είναι λίγο ..περίεργο αυτό ; Τόσα χρόνια στον χώρο, δεν μας έχουν συνηθίσει σε τόσες πολλές κινήσεις . Η εξήγηση σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια . Τα κονδύλια έχουν εγκριθεί για τα παραπάνω έργα με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να γίνουν μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Διαφορετικά τα χρήματα θα χαθούν……

Κοντά στο Πάσχα θα είναι έτοιμο και το – πολύπαθον – γήπεδο της Αίγινας. Και στο νησί οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία για να κάνουν τη δική τους Ανάσταση……

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ διευκρινίζει ότι αυτήν την 16η αγωνιστική( πρώτη του β΄ γύρου) τα γηπεδούχα σωματεία Α΄ Β΄ Κατηγορίας θα πληρώσουν κανονικά το εξοδολόγιο της διαιτησίας.

Τα γηπεδούχα σωματεία  Α΄ Β΄ Κατηγορίας ΔΕΝ θα πληρώσουν το εξοδολόγιο, την επόμενη 17η αγωνιστική( 2η του β΄γύρου)- όπως είχε γίνει και για τα γηπεδούχα σωματεία την 2η αγωνιστική του 1ου γύρου.

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΕΠΣ Πειραιά στο αίθουσα δεξιώσεων «Terra Verde »στην οδό 7ης Μαρτίου( πρώην Κονδύλη ) στη Νίκαια, στον ίδιο χώρο που έγινε και πέρυσι. Η γιορτή βραβεύσεων και η κοπή της πίτας της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στον πολυχώρο “ΑΠΟΛΛΩΝ ” (Ερμουπόλεως κ.Πηλίου 1, Καμίνια), όπως και τα προηγούμενα χρόνια …..

Το Δ.Σ της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς του Τάκη Λουκανίδη, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο ολοκληρωμένου Έλληνες ποδοσφαιριστές που έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. …..

Οι διαιτητές Ορφανός, Ντουμιτρέσκου, Φιλακούρης, Ανθόπουλος, Γεωργόπουλος σφυρίζουν δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο ……

Εννέα ποδοσφαιριστές από την Α’ Κατηγορία δεν απουσίασαν ούτε λεπτό από τους 14 αγώνες της ομάδας τους στον α’ γύρο .Συνολικά 1260 λεπτά . Από αυτούς οι τρεις ανήκουν στην ΑΕ Αίγινας ( Μπακόμητρος Κ., Πασβαντόπουλος , Γκιόκα ) . Οι υπόλοιποι είναι Μακρής ( ΑΣ Δραπετσώνας) , Καραουλάνης( Ίκαρος Καλλιθέας) , Καρνέσης ( Αμπελακιακός) Τσουλάκος( Αστέρια Δραπετσώνας ) Κοτσιοβός( Φαληρικός) Σιδερόπουλος( Ελλάς Ποντίων ) ……

Ο Βασίλης Χατζάκης, είναι ένας από τους σημαντικότερους σκόρερς των Πειραϊκών πρωταθλημάτων . Διαπιστωμένο αυτό… Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια φορώντας την φανέλα της Οδηγήτριας σημείωσε 95 τέρματα. Φέτος που πήγε στον Αετό Κορυδαλλού, άργησε να πάρει μπρος . Από την στιγμή όμως που σκόραρε στο παιχνίδι με την ΑΕ Μοσχάτου την 9η αγωνιστική , βάζει γκολ ασταμάτητα . Με εξαίρεση έναν αγώνα σκοράρει ασταμάτητα. Σε επτά αγώνες έχει σημειώσει οκτώ γκολ…. Πρώτος σκόρερ της Α’ Κατηγορίας είναι ο Αλέξανδρος Σούφλας της ΑΕ Μοσχάτου με 12 τέρματα . Ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που λαμπρύνει με την παρουσία του το Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε μπάλα » που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 19.00 και παρουσιάζει ο Γιάννης Μαυρόπουλος πέρα από την έγκυρη ενημέρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του λεκανοπεδίου, θα γίνει ειδική αναφορά για τον ΑΟ Καραβά και τις ακαδημίες του…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply