Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Βγήκαν λοιπόν τα δυο ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Πειραιά .  Ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον Αμπελακιακό , με το πρώτο ματς να γίνεται αν όχι στην Καλλιθέα, στο γήπεδο του Ρέντη  , ενώ  αμφίρροπα θεωρούνται και τα δυο παιχνίδια ανάμεσα σε Ερμή Κορυδαλλού και ΑΟ Καραβά ….

Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν σε ξεχωριστές ημερομηνίες ώστε να έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι ….

Ο τελικός Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Γήπεδο « Γεώργιος Καραϊσκάκης . Υπάρχουν διαθέσιμες τρεις ημερομηνίες. Το Σάββατο 10 Μαρτίου, η Τετάρτη 14/3 και το Σάββατο 17/3. Σε μια από τις τρεις θα διεξαχθεί το παιχνίδι με πιθανότερες τις δυο πρώτες……

Ο Τελικός θα ονομαστεί « Γεώργιος Γκαμίλης» στην μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά . Μάλιστα θα δοθεί και τιμητική πλακέτα στην μνήμη του …..

Ο Αντώνης Καλαμάκης που αποχώρησε από τον Ατρόμητο Πειραιά , επέστρεψε στη Χαραυγή  από την οποία αποχώρησε ο Σπύρος Αθανασόπουλος ο οποίος ήλθε πολύ κοντά σε συμφωνία με δυο ομάδες της Α’ Πειραιά , αλλά λόγω ωραρίου της εργασίας του, δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με τις ώρες προπονήσεων . Ο Δημήτρης Κατσάνος που ανέλαβε την Χαλκηδόνα, μια μέρα πριν είχε  παραιτηθεί από τον Αστέρα Κερατσινίου στον οποίο πήγε ο Κώστας Λαμπαδάριος που είχε αποχωρήσει τον περασμένο μήνα από τον Πανιώνιο Κερατσινίου . Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης που ανέλαβε την ΑΕ Μοσχάτου είχε παραιτηθεί στις 22 Νοεμβρίου από τον Ιωνικό .

Η ζωή κύκλους κάνει……

Νέα σχολή διαιτησίας ξεκινά την προσεχή Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στον Πειραιά . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στην Γραμματεία της ΕΠΣΠ μέχρι και την ημέρα έναρξης των μαθημάτων . Τα μαθήματα της σχολής θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης, ενώ υπεύθυνοι της σχολής είναι οι Γιάννης  Χασάπης και Μπάμπης  Μοιραδωράκης. Όσοι νέοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία , καλό είναι να ασχοληθούν ή απλά να παρακολουθήσουν τα μαθήματα . Έχουν να μάθουν πάρα πολλά .Νομίζουμε ότι γνωρίζουμε όλους τους κανονισμούς,  αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Κοινώς διαπιστωμένο ….

Ο ΑΟ Κορυδαλλός αδικείται από την βαθμολογική του θέση . Αυτό είναι το σίγουρο. Είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε και την περασμένη Κυριακή . Η ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά στην ενδεκάδα της έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο στον αγώνα με την ΑΕ Περάματος , κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά στο τέλος έχασε το παιχνίδι. Διαβάστε την παρακάτω δήλωση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Αλειφεράκη και θα καταλάβετε : « Μόλις τελειώνουν οι αγώνες έρχονται φίλοι  και αντίπαλοι , μου χτυπάνε με το χέρι την πλάτη και μου λένε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Τι να το κάνω εγώ αυτό , όταν δεν κερδίζουμε τα παιχνίδια ; »……

Φίλος που παρακολούθησε  τον αγώνα του ΑΣ Δραπετσώνας με τον Παννεαπολικό μου είπε: « Κάποια στιγμή στο β’ ημίχρονο βγήκε από το παιχνίδι ο Βασίλης Μπαζίνας  και μπήκε αλλαγή ο Νίκος Χαραλαμπάκης .  Και των δυο οι πατεράδες έχουν γράψει την δική τους μεγάλη ιστορία στη Δραπετσώνα. Ο Βασίλης είναι γιός του Κώστα και ο Νίκος παιδί του Παύλου. Και τα δυο παιδιά μοιάζουν πολύ των πατεράδων τους . Όχι μόνο εμφανισιακά , αλλά και αγωνιστικά .» Η ιστορία λοιπόν συνεχίζεται . Το μήλο κάτω από τη μηλιά . Ή μάλλον τα…. μήλα…..

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμής Ο.Φ. Κορυδαλλού θέλει να ευχαριστήσει τον Διευθυντή της ΔΝΟ Σαλαμίνας Ανθυποπλοίαρχο κ. Τσιλιμαντό Ιωαννή για τις διευκολύνσεις που παρέχει στον ποδοσφαιριστή μας Αγγέλου Ιωάννη , ώστε να είναι παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ……