Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά με τον αγώνα της ΑΕ Μοσχάτου με τον Εθνικό Πειραιά . Οι κυανόλευκοι  έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα που θα προκριθεί  στην ημιτελική φάση στην οποία  έχουν ήδη προκριθεί ο Αμπελακιακός,  ο Ερμής Κορυδαλλού και ο ΑΟ  Καραβάς  . Η κλήρωση θα  πραγματοποιηθεί αύριο   Πέμπτη  και ώρα 17.00  στα γραφεία της Ένωσης…….

Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό  για το πολύπαθο  γήπεδο Περάματος. Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά .. Στο επίκεντρο  φυσικά ο εργολάβος που ήταν ανένδοτος στην παράδοση του γηπέδου μια μέρα πριν από την διεξαγωγή του , με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μπάχαλο με τα γνωστά αποτελέσματα. Να αλλάζουν οι αγώνες γήπεδο παραμονή αγώνα. Από κάποιο σωματείο μάλιστα έγινε και καταγγελία κατά του εργολάβου με ευθείες σοβαρές βολές . Και φυσικά δεν φταίει σε τίποτα ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης που έκανε ότι ήταν δυνατόν για να επαναλειτουργήσει το γήπεδο. Η αλήθεια να λέγεται…..

Πάντως οι ομάδες που θα έπαιζαν σαν γηπεδούχοι στο Πέραμα Νέο Ικόνιο και Ολυμπιακός Περάματος αλλά την τελευταία στιγμή αγωνίστηκαν σε Νίκαια και Σιταποθήκες αντίστοιχα , επικράτησαν των αντιπάλων τους.

Και η ταλαιπωρία για τις ομάδες του Περάματος δεν σταματά . Δεν ορίσθηκαν χθες μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα οι αγώνες ΑΕ Περάματος – ΑΟ Χαλκηδόνα και Πυθαγόρας – ΑΣ Κωφών  κάτι που θα γίνει σήμερα……

Έργα καλλωπισμού γίνονται τις τελευταίε στα αποδυτήρια του γηπέδου Δραπετσώνας και συγκεκριμένα σε αυτά του ΑΣ Ποντίων και των φιλοξενούμενων  όπου τοποθετήθηκαν πλακάκια και θερμοσίφωνας στα μπάνια . Παράλληλα γίνονται εργασίες και στα αποδυτήρια των Αστεριών Δραπετσώνας, των διαιτητών και των παλαιμάχων.

Η επιτροπή του γηπέδου και ο Στάθης Αμαραντίδης αυτός ο ακούραστος εργάτης του ποδοσφαίρου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, τους αντιδημάρχους Σταυρούλα Συράκου και Στράτο Δασκαλάκη , τον εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Δημήτρη Θωμαΐδη καθώς και τον εργολάβο κ. Αυγουστίνο.

Επίσης ευχαριστούν τον  κ. Βασίλη Ταουξή για τηην προσφορά ενός θερμοσιφώνου…

Στην επιτυχημένη εκδήλωση του ο Ηρακλής Νικαίας τίμησε τον χορηγό του Πέτρο Μπογράκο που βοηθά σημαντικά τον σύλλογο  και  τον διακεκριμένο ιατρό χειρούργο  ορθοπεδικό  Χρήστο Δάρρα  που είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος . Με τον οποίο ανοίγονται πλέον νέοι ορίζοντες , αφού όπως ανακοινώθηκε δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Νίκαιας , κατ’ επιλογήν των υπευθύνων της ομάδας, θα λάβουν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Πανιωνίου…….

Δυο στα δυο νίκες έχει ο ΑΣ Ποντίων με τον Λουκά Κάλλα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Η ομάδα αρχίζει να παίρνει « τα πάνω της »….

Με τον Στέλιο Βογιατζή θα συνεχίσει ο Ατρόμητος Πειραιά . Μετά από συζητήσεις με πέντε προπονητές η διοίκηση του Καμινιώτικου συλλόγου κατέληξε στον έμπειρο τεχνικό . « Ήταν δύσκολη απόφαση , αλλά θεωρώ ότι κάναμε την κατάλληλη επιλογή » δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Σπύρος Μητρόπουλος….

Όσο για την Χαραυγή κρατάνε το όνομα του νέου τεχνικού σαν επτασφράγιστο μυστικό. Ούτε εμείς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη . Τόσο μυστικό είναι . Το μόνο που μάθαμε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες είναι ότι το όνομα του αρχίζει από …καλά και τελειώνει σε ….μάκη. Μόνο αυτό…..

Ο Λίτσης έφυγε από το Κερατσίνι ενώ ο Αμπελακιακός απέκτησε τον Λίτσι . Καμία σχέση…..

Μπορεί στη Σπίθα να μην σκοράρουν συχνά στο γήπεδο, αλλά έχουν βρει τον τρόπο και …σκοράρουν αλλού .Μετά τον Φίλιππο Μόλακα ένας ακόμα ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας .  Είναι ο Σίμος Παπαδόπουλος  που η σύζυγος του Ειρήνη έφερε προχθές   στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι .  Τις καλύτερες ευχές μας στους ευτυχείς γονείς . Να τους ζήσει η μπέμπα…..

Έφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος Μανούσος αδελφός του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά  Χρήστου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη και ώρα 13.30 στο Γ’ Νεκροταφείο. Θερμά συλλυπητήρια στον φίλο Χρήστο και την οικογένεια του…..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply