Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

 Έγραψα χθες για προπονητή που είναι απλήρωτος , για αδιαφορία της διοίκησης και για συνεστίαση που έκαναν ρεφενέ παίκτες και προπονητής. Με πήραν αρκετοί και με ρωτούσαν ποια ομάδα εννοώ . Φυσικά δεν απάντησα . Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό . Άλλωστε είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις …περιέργειες , εδώ και χρόνια . Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι με πήραν από 4-5 Πειραϊκές ομάδες και με ρωτούσαν αν αναφερόμουν σε αυτές !!!! Άρα είναι γενικότερο το φαινόμενο. Η κρίση όσο πάει και μεγαλώνει . Τα περισσότερα σωματεία «φυτοζωούν» . Δύσκολα τα βγάζουν πέρα …..
Σε λιγότερο από μια εβδομάδα ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου . Ήδη κάποιες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει τις κινήσεις τους για την ενίσχυση τους. Γράψαμε για τον Ίκαρο Καλλιθέας ότι ήδη αποτελούν παρελθόν οι Γιάννης Φέκος και Γιώργος Κυριακίδης . Οι οποίοι παρεμπιπτόντως να πούμε ότι ακόμα δεν έχουν πάρει τις ελευθέρες στα χέρια τους, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες . Στον σύλλογο έχουν έλθει σε επαφή με σέντερ φορ από σύλλογο της Αθήνας και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται θετικές εξελίξεις…..
«Έφυγε » από την ζωή , πλήρης ημερών ο Μιχάλης Λιοδάκης . Ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Πειραϊκή διαιτησία . Διατέλεσε διαιτητής Α’ Εθνικής για πολλά χρόνια την δεκαετία 1950-1960 και στη συνέχεια Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιώς . Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 1 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Σχιστού ….
Στον ίδιο χώρο στις 15.30 συγγενείς και φίλοι θα «αποχαιρετήσουν » τον Τάκη Πιφέα που έχει προσφέρει πολλά στο Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σαν παράγοντας του ΑΟ Καστέλλας και της ΕΠΣ Πειραιά . Ο φίλος Τάκης έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 64 χρόνια του. Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες για τον Γιάννη Ποντίκη. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου μαζί με την οικογένεια του είναι πλέον ιδιοκτήτες της γνωστής ταβέρνας – μεζεδοπωλείου «Στου Γιάννου» που βρίσκεται στην Δραπετσώνα επί της οδού Αριστοτέλους 70. Εκεί μπορεί κάποιος να απολαύσει εκλεκτούς μεζέδες αλλά και ζωντανή μουσική. Και είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πάλι στέκι του αθλητικού κόσμου . Και τι σύμπτωση . Εδώ και δεκαετίες το όνομα της ταβέρνας ήταν «Γιάννος » , όπως ακριβώς λέγεται και ο νέος ιδιοκτήτης. Φίλε Γιάννη , καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα ……
Το τεχνικό δίδυμο της ΑΕ Μοσχάτου οι δυο Γιώργηδες Δρακόπουλος και Τσιριγώτης , είναι παράλληλα και προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου , έχοντας μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία. Της εφηβικής ομάδας ο πρώτος , της παιδικής ο δεύτερος . Και τα δυο τμήματα προκρίθηκαν ύστερα από αρκετά χρόνια μαζί στην τελική φάση των πρωταθλημάτων τους, κατακτώντας μάλιστα τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους , έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στους ομίλους τους. Οι έφηβοι του Γιώργου Δρακοπουλου που αποτελούνται μάλιστα στη πλειονότητα τους από παιδιά του 2002 άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον έχοντας 21 βαθμούς με 7 νίκες και μια ήττα με 34-8 τέρματα . Οι παίδες του Γιώργου Τσιριγώτη ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού τερμάτισαν αήττητοι 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 24 βαθμούς και 37-4 τέρματα…. Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την επιτυχία του χορού εξέδωσε ο Ολυμπιακός Περάματος.« Αν και δεν δουλέψαμε πολύ πάνω στο θέμα του χορού μας, η κοσμοσυρροή ήταν παραπάνω από την αναμενόμενη!!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και προσθέτει: ”Ο Ολυμπιακός Περάματος δείχνει εμπράκτως οτι εκτός από αγωνιστικά δυνατός είναι και διοικητικά σε πολύ καλό δρόμο με το προφίλ της ομάδος μας να βρίσκεται σε συνεχή άνοδο. Η ομάδα λοιπόν συνεχίζει να θέτει νέους στόχους με σκοπό την καθιέρωση της ως ένα από τα πιο υγιής σωματεία του Πειραιά και όχι μόνο!!!!Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την συμπαράσταση σας και μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά!!!! Η άνοδος είναι βέβαιη !!!!»
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply