Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε αυτό Σαββατοκύριακο στα Πειραϊκά γήπεδα. Είναι η τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Κατηγορίας για το 2017 που επαναρχίζουν στις 6- 7 Ιανουαρίου. Για την Α’ υπάρχει μια εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα….

Έτσι όπως εξελίχθησαν τα πράγματα είναι το γεγονός της χρονιάς . Ο πλαστικός τάπητας έφτασε επιτέλους στο γήπεδο Περάματος . Και από σήμερα θα ξεκινήσουν οι εργασίες της τοποθέτησης του. Ένα σοβαρό πρόβλημα βρίσκει τη λύση του. Οι ομάδες της πόλης μετά από την μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασαν από το καλοκαίρι , επιστρέφουν στο σπίτι τους . Με το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους , λογικά θα παίξουν στη φυσική τους έδρα. Το πρόβλημα τώρα μετατίθεται στον ανύπαρκτο φωτισμό του γηπέδου . Που θα μπορούσε να είχε ήδη αποκατασταθεί. Είναι για να μην είμαστε ποτέ σε ησυχία . Μια ζωή στη μιζέρια….

Μάθαμε ότι σε καλό δρόμο βρισκόμαστε με το γήπεδο του ΣΕΦ . Αυτό λένε οι πληροφορίες μας . Αλλά ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί , για μια ακόμα φορά , όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν. Από δω και πέρα για το θέμα αυτό θα μιλάμε μόνο με γεγονότα….

Δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα προχθές βράδυ στο γήπεδο Δραπετσώνας . Η εξωτερική πόρτα ορθάνοιχτη . Οι προβολείς αναμμένοι . Και μέσα στο γήπεδο δεν κυκλοφορούσε «ψυχή» . Τραγική κατάσταση . Το έχουμε επισημάνει ξανά . Αλλά κανένας υπεύθυνος δεν έχει δώσει σημασία…..

Σημαντική κίνηση από τον διακεκριμένο αθλητίατρο ορθοπεδικό Χρήστο Δάρρα που είναι Διευθυντής της Ορθοπεδικής Αθλητιατρικής κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Π. Φαλήρου . Θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες του για όλους τους ποδοσφαιριστές των Πειραϊκών σωματείων , που θα επιλέξουν το Ιατρικό Κέντρο για όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις, τις χειρουργικές επεμβάσεις με τιμές ΕΟΠΠΥ( συμμετοχή μόνο. Ο κ. Δάρρας πάντα βρίσκεται κοντά στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και βοηθά . Εκτός από σπουδαίος επιστήμονας είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος……

Αλλαγή έγινε με τους αγώνες της εμβόλιμης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας στο γήπεδο Ρέντη λόγω των Μικτών Πειραιά που παίζει την Τετάρτη με την Αθήνα. Κι αυτό επειδή ο προπονητής της Μικτής Νέων της ΕΠΣΠ είναι παράλληλα και στον ΑΟ Καραβά . Έτσι ο αγώνας Ένωσης Α. Α. Ρέντη – Αμφιάλης που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 21/12/2017 στις 15.15 , θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/12 /2017 αντί για τον αγώνα Νίκης Ρέντη – ΑΟ Καραβά που μετατίθεται για την Πέμπτη την ίδια ώρα….

Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει η διοίκηση και η ακαδημία του Ατρομήτου Κερατσινίου την προσεχή Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 6μμ στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής . Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα , παιχνίδια και είδη καθημερινής ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας .. Θα παίξουν οι επίλεκτοι του Ατρομήτου με την Μικτή ομάδα Ηθοποιών και Δημοσιογράφων . Στην εκδήλωση θα τιμηθούν, η ΕΠΣ Πειραιά , η ΕΡΤ , ο Αντέννα , ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Νόνι Λίμα, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Αντώνης Γλύκας, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας ,προπονητής γυμναστής και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά Πιέρρος Θωμάκος , ο ειδικός γραμματέας του Ατρομήτου Κερατσινίου, Χρήστος Βεζυργιάννης που αναχωρεί για μόνιμη εγκατάσταση στην Αμερική, ο φύλακας του γηπέδου Χαραυγής Παναγιώτης Οικονομάκης και ο υπογράφων. Επίσης θα τιμηθεί η μνήμη του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη. Την πλακέτα θα παραλάβει ο γιος του. Καλούνται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και της περιοχής να δώσουν το παρών και να βοηθήσουν αυτή την σημαντική προσπάθεια…

Ένας ακόμα αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 6μμ στο γήπεδο Δραπετσώνας . Θα παίξουν οι παλαίμαχοι του ΑΣ Ποντίων με την αντιπροσωπευτική ομάδα της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Θα τιμηθεί η μνήμη δυο βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΣ Ποντίων που έφυγαν από την ζωή το 2017 . Του Χρήστου Σαπαλίδη και του Δημήτρη Σκαρλάτου. ….

Τελικά η Επιτροπή Διαιτησίας το΄πε και το ΄κανε … Τον διαιτητή που δεν είχε καλή συμπεριφορά την εβδομάδα που πέρασε στον αγώνα που σφύριξε, δεν τον όρισε αυτή την αγωνιστική….

Τριπλή διαιτησία για τον Μιχάλη Φιλακούρη. Ένα παιχνίδι σήμερα ( ΑΟΑΔ- Αρμενική ) και δυο αύριο ( ΑΕ Νίκαια – Άρης Αμφιάλης στις 10 το πρωί και Αστέρια Δραπετσώνας – Ίκαρος Καλλιθέας στις 3 το μεσημέρι ) …..

Διαιτητής παντός καιρού η Ελένη Λαμπαδαρίου που έχει αναλάβει και τα ντέρμπι μικρότερων κατηγοριών . Μετά τα ντέρμπι της Γ’ , σφυρίζει σήμερα στο σπουδαίο παιχνίδι της Β’ Δία Κορυδαλλού – ΑΟ Καστέλλας . Η Επιτροπή Διαιτησίας την εμπιστεύεται απόλυτα……

Στον αγώνα ΑΟ Καραβά – Χαλκηδώνας η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε …Κορινθιακό δίδυμο. Κακριδής διαιτητής με βοηθό τον Σεφέρη. Για πρώτη φορά μαζί στον Πειραιά…. Τα τρία Κ διαιτητεύουν τον αγώνα Παντζιτζιφιακού – Αετού Κορυδαλλού. Κουζούμης, Καρακελές , Κεφαλιακός …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply