Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Σημαντικά παιχνίδια θα διεξαχθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Και δεν μιλάμε μόνο για το ντέρμπι Ηφαίστου – ΑΟ Καραβά για το οποίο γίνεται πολύ συζήτηση τις τελευταίες μέρες λόγω και του αγώνα Κυπέλλου που προηγήθηκε την Τετάρτη . Υπάρχει και ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής αυτό ανάμεσα στην έκπληξη της φετινής χρονιάς Αμφιάλης με τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Πειραιά , που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο…..
Την Κυριακή έχουμε και το Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι μεταξύ ΑΟ Κορυδαλλού και Αστυπάλαιας. Ένα παιχνίδι που θέλουν και οι δυο ομάδες για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια ….
Ενημέρωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ με ανακοίνωση της τα σωματεία τα σωματεία αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Πειραιά για τον προγραμματισμό των Πειραϊκών πρωταθλημάτων τον μήνα Δεκέμβριο.
Τελευταίο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθούν και τα τρία πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας είναι στις 16-17 Δεκεμβρίου. Για τους δυο ομίλους της Α΄ Κατηγορίας έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί εμβόλιμα η 14η αγωνιστική την Τετάρτη και την Πέμπτη 20-21 Δεκεμβρίου. Επειδή όμως στο γήπεδο Κορυδαλλού θα διεξαχθούν τρεις αγώνες, ο ένας από αυτούς θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία για την οποία θα συμφωνήσουν τα ενδιαφερόμενα σωματεία.
Από κει και πέρα τα πρωταθλήματα του Πειραιά θα επαναρχίσουν το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου 2018……
Κάποιοι παράγοντες που πήγαν με …μεταγραφή σε ομάδα , να μην κρύβονται πίσω από το όνομα του συλλόγου , όταν μιλάνε .Να βγαίνουν και να λένε επώνυμα την άποψη τους . Με ονοματεπώνυμο. Δεν είναι κακό αυτό. Εγώ θα το έλεγα αντρίκειο. Δεν απάντησα γιατί σεβάστηκα κάποιους ανθρώπους του συλλόγου για τους οποίους τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση και έχουν προσφέρει στην ομάδα , για την οποία τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση εδώ και πολλά χρόνια . Δεν είμαστε …νεόκοποι , όπως ορισμένοι . Αυτά για την ώρα…..
Σημαντική η κίνηση της Υγειονομικής Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και του προέδρου της ιατρού Αντώνη Λεμονή για την ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με δυο αθλητιατρικές εταιρείες με θέμα « Ποδόσφαιρο και Διαβήτης ». Μια πολύ χρήσιμη για όλους ημερίδα αφού θα ακουστούν διάφορες απόψεις για την αντιμετώπιση του διαβήτη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣΠ . Μπορεί να την παρακολουθήσουν όσοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου επιθυμούν. Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα δοθεί εκτός από την βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν συσκευή μετρητή Σακχάρου.…
Μια ακόμα σημαντική κίνηση και μάθημα ανθρωπιάς από τους Νέους Ευγενείας που εδώ και πολλά χρόνια είναι πρωτοπόροι σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις . Αυτοί την φορά θα μοιράσουν τρόφιμα και είδη ένδυσης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. Στην προσπάθεια αυτή , θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι με κάθε τρόπο…..
«Τρελάθηκαν» στον Αστέρα Κερατσινίου , από ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν κατά σύμπτωση( τις τελευταίες μέρες στον χώρο των αποδυτηρίων τους. Και δεν μιλάμε για κλοπές , αλλά για «περίεργες» κινήσεις . Καταρχήν κάποιοι έκλεισαν την βάνα του νερού κόβοντας την παροχή. Χωρίς νερό και με το θερμοσίφωνο αναμμένο υπήρχε κίνδυνος έκρηξης με μεγάλες ζημιές . Ευτυχώς το πρόλαβαν οι αρμόδιοι . Επίσης αφαιρέθηκε η τάπα από τα σιφώνια με αποτέλεσμα να ξεχειλίσουν τα νερά από την αποχέτευση , αλλά και ακαθαρσίες. Τυχαίο ; Δεν νομίζω!! Πάντως οι υπεύθυνοι του Αστέρα Κερατσινίου αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο στα αποδυτήρια τους. Για καλό και για κακό……
Τραυματίστηκε σοβαρά ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Μοσχάτου Θωμάς Σφακιανάκης που υπέστη κάταγμα κλείδας . Όχι σε αγώνα , αλλά σε προπόνηση . Το παλικάρι χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής κ. Ιωάννη Φερούση καθώς και την αναισθησιολόγο κ. Γραβιά . Επίσης η Αναγέννηση ευχαριστεί τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ, Ανδρέα Ευθυμίου για την προσφορά φιάλης αίματος …..
Την ημέρα που θα διεξαχθούν οι τρεις επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά( Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου) , θα πραγματοποιηθεί ο –πρώτος- αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και την ΑΕ Μοσχάτου που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο Καλλιθέας . Για το τελευταίο μην το «δέσετε κόμπο ». Ενδέχεται να ορισθεί αλλού…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply