Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς για τη σημαντική δουλειά του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας στον χώρο του αθλητισμού και των αθλητικών εγκαταστάσεων. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για την κατάσταση του γηπέδου Δραπετσώνας . Τις τελευταίες μέρες έχουμε δεχτεί καταγγελίες πολιτών αλλά και σωματείων για το χάος που υπάρχει εκεί . Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε . πρόσφατα ιδίοις όμασι κάποια πράγματα . Καταρχήν θα πρέπει να ρωτήσουμε αν υπάρχει φύλακας και ποιος έχει τα κλειδιά του γηπέδου. Περάσαμε χθες βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα και η πόρτα του γηπέδου ήταν ανοικτή καθώς και οι προβολείς . Την περασμένη εβδομάδα που περάσαμε από το γήπεδο είδαμε πεσμένα σύρματα πίσω από το τέρμα , λακκούβες μέσα στον αγωνιστικό χώρο . Μας κατήγγειλαν ότι δεν υπάρχει ιατρείο, τουαλέτες ενώ κάτι συμβαίνει με την καντίνα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνος να μας πει τι συμβαίνει; Ξέρουμε πως στον Αθλητικό Οργανισμό υπάρχει ευαισθησία και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γιατί όμως τώρα αυτή η εγκατάλειψη; Μήπως θα μπορούσε κάποιος ή κάποια να μας δώσει μια εξήγηση; Η δημοτική αρχή της Σαλαμίνας είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό του νησιού . Ο πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ Γεράσιμος Δραγομάνοβιτς και όλος ο Οργανισμός προσπαθεί πάντα για το καλύτερο . Ο φωτισμός του Δημοτικού Σταδίου του νησιού αποκαταστάθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό και οι προπονήσεις γίνονται σαφώς καλύτερα το τελευταίο διάστημα . Παράλληλα στο γήπεδο της Παραλίας Σαλαμίνας ο φωτισμός μεταφέρθηκε πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο κάτι που βοηθά τις ομάδες να προπονούνται καλύτερα . Κι αυτό έγινε σε διάστημα λιγότερη του ενός μηνός , κάτι ιδιαίτερα σημαντικό……

Την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθούν οι δυο αγώνες με τους οποίους είχε δημιουργηθεί πρόβλημα το πρωί της περασμένης Κυριακής λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Οι δυο αγώνες δεν θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα , αλλά θα τελειώσουν μαζί. Στις 15.00 θα αρχίσει το παιχνίδι της Δόξας Πειραιά με την Ένωση Α.Α. Ρέντη ενώ μισή ώρα αργότερα( 15.30) αυτό ανάμεσα στον ΑΣ Κωφών και τους Φιλάθλου . Το παιχνίδι όμως αυτό θα συνεχιστεί από το 30’ αφού είχε διακοπεί και ενώ το αποτέλεσμα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν 0-0…..

Ένας ακόμα προπονητής αποχώρησε . Αυτή τη φορά Ο Κώστας Λαμπαδάριος από τον Πανιώνιο Κερατσινίου. Έχει πέσει «επιδημία» φαίνεται τον τελευταίο καιρό . Παρατηρείται συχνά αυτό το φαινόμενο πάντα κάθε εποχή. Και φυσικά το «θύμα » σε αυτή την περίπτωση είναι πάντα ο προπονητής .Η εύκολη λύση . Δεν γίνεται αλλιώς δυστυχώς….

Θα είναι άλλο παιχνίδι αυτό της Κυριακής για το πρωτάθλημα ανάμεσα στον Ήφαιστο και τον Καραβά . Και οι δυο – γειτονικές – ομάδες θέλουν να ξεχάσουν το 5-0 της Τετάρτης για το κύπελλο . Για διαφορετικό σκοπό όμως ο καθένας . Στον μεν Ήφαιστο γίνεται τόνωση ηθικού και ψυχολογική ανάταση , στον δε Καραβά επιχείρηση προσγείωσης. Όπως και να έχει το πράγμα την Κυριακή θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. …..

Αυτό που συμβαίνει φέτος με την Κύπρο Κορυδαλλού είναι εκπληκτικό . Η ομάδα έχει δεχτεί μόνο ένα τέρμα την 1η αγωνιστική στο 68’ του αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων ( 2-1) . Στα επόμενα οκτώ παιχνίδια η εστία της δεν έχει παραβιαστεί καθόλου. Συνολικά 742 λεπτά. Σημαντικό επίτευγμα….

Καταξιώθηκε πλέον ο νεαρός γκολκίπερ του Ερμή Κορυδαλλού Γιάννης Ασημέλης κάτω από τα δοκάρια της ομάδας . Είδαμε τον 19χρονο γκολκίπερ να κατευθύνει άψογα την άμυνα του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό σαν ένας έμπειρος πορτιέρο. Και όσο περνάει ο καιρός θα ωριμάζει ακόμα περισσότερο…..

Αναρωτιούνται όλοι στον Ερμή τι μαγικά κάνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γρηγόρης Δράγαζης με το κινητό του τηλέφωνο . Το έχει πετάξει άπειρες φορές σε χαρές αλλά και σε στιγμές αγανάκτησης κι όμως αυτό δεν παθαίνει τίποτα. Και να πει κανείς ότι είναι κανένα πανάκριβο τηλέφωνο, κάθε άλλο . Της πλάκας είναι . Κι όμως παραμένει άθραυστο. Σε κανέναν όμως ο Γρηγόρης δεν λέει το…..μυστικό του ……

Και μην ξεχάσετε . Σήμερα στις 16.30 στο γήπεδο της Νίκαιας θα αναμετρηθούν η Προοδευτική με την Κύπρο Κορυδαλλού για να τιμήσουν τη μνήμη του αξέχαστου Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη .Ενός τεράστιου και σημαντικού ποδοσφαιρανθρώπου που πρόσφερε σημαντικά στις δυο ομάδες που αγάπησε πολύ…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply