Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Εκπλήξεις σημειώθηκαν στους χθεσινούς –πρώτους -αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Και στα τρία παιχνίδια επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είναι και τα φαβορί πλέον για την πρόκριση στα ημιτελικά .Ειδικά οι ΑΟ Καραβάς και Αμπελακιακός είναι ουσιαστικά από χθες στυς «4» του Κυπέλλου……

Έκπληξη όσον αφορά το αποτέλεσμα στον αγώνα Ιωνικού – Ερμή Κορυδαλλού , αν και όσοι ήταν στο γήπεδο μόνο σαν έκπληξη δεν το είδαν αφού ο Ερμής νίκησε πανάξια τους Νικαιώτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα..

Έκπληξη είχαμε και στους δυο άλλους αγώνες σχετικά με τα σκορ. Την μεγάλη αίσθηση φυσικά προκάλεσε η βαριά ήττα του Ηφαίστου από τον ΑΟ Καραβά με 5-0. Ενός Ηφαίστου που μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είχε δεχτεί όλα κι όλα δυο γκολ!. Και δέχτηκε μαζεμένα πέντε χθες . Ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Μάλιστα από την στιγμή που γράφτηκε το τελικό σκορ στο σάιτ της ΕΠΣΠ μας «τρέλαναν » στα τηλέφωνα για επιβεβαίωση .Κανείς δεν το πίστευε. …

Για τον Ήφαιστο να πούμε ότι ήταν διπλό το κακό , αφού εκτός από τη βαριά ήττα έγιναν τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών….

Να τονίσουμε ότι Ήφαιστος και Καραβάς θα συναντηθούν και πάλι την Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι στο ίδιο γήπεδο ( Ρέντη) . Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα…..

Με 3-0 πέρασε από τον Κορυδαλλό και ο Αμπελακιακός που «καθάρισε » εύκολα την Αστυπάλαια . Η οποία είχε ηττηθεί Ποτέ δεν είχε ηττηθεί μέχρι τώρα η ομάδα με 3-0 . Και τώρα μέσα σε τρεις μέρες ηττήθηκε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ και το περασμένο Σάββατο από την Κύπρο πάλι στο γήπεδο Κορυδαλλού ….

Μια ισοπαλία στους Παίδες ( 1-1) και μια ήττα στους Νέους(1-2 στο 85’ ) ήταν ο απολογισμός των Μικτών Πειραιά στους αγώνες με τις αντίστοιχες της ΕΠΣΔΑ που έγιναν χθες στο γήπεδο της Βάρης .Κοντά στις Μικτές βρέθηκε και ο Γιώργος Ανατολάκης που έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ μιλώντας στους παίκτες τους τους συνεχάρη για την απόδοση τους τονίζοντας ότι έπαιξαν πολύ καλά και αδικούνται από τα αποτελέσματα…..

Στον αγώνα των παίδων υπέστη κάταγμα στο χέρι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μπόλης που ανήκει στον Ολυμπιακό. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο « Μετροπόλιταν » όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας . Ευτυχώς η ζημιά δεν θεωρείται μεγάλη.Η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά και ο υπεύθυνος των Μικτών Αποστόλης Μαρούλης εύχονται ταχεία ανάρρωση στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους……

«Έδρασε » πάλι το παράνομα στοίχημα σε αγώνες Κυπέλλου . Στο δελτίο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο περιλαμβάνονταν και δυο αγώνες από τον Πειραιά ( Αστυπάλαια- Αμπελακιακός και Ήφαιστος – ΑΟ Καραβάς με υψηλές αποδόσεις στα διπλά. Θα επαναλάβουμε λοιπόν ότι το – υπαρκτόν – πρόβλημα είναι κίνδυνος Νο1 για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Και αυτό θα φανεί μελλοντικά…. Τοποθετήθηκε η τέντα στο γήπεδο της Χαραυγής το οποίο γίνεται υπερσύγχρονο . Μια τέντα που αγοράστηκε με χρήματα των παραγόντων της τοπικής ομάδας οι οποίοι μάλιστα έκαναν και την εργασία της τοποθέτησης. Και δω έπαιξε σημαντικό ρόλο ο «ακατανόμαστος». Με την ευκαιρία να αναφέρουμε την δήλωση που ανέβασε ο Πτερνέας στο facebook τις προάλλες :«Με αυτά και με αυτά έληξε η ποινή μου….

Αλλά επειδή είμαι κακός χαρακτήρας αδέσμευτος και αναρχικός στο ποδόσφαιρο δεν μου αρέσει καθόλου η δημοκρατία ως θεσμός διοικητικός είμαι επίσης απρόβλεπτα περίεργος και δύσκολος ……

Αυτοτιμωρούμαι από μόνος μου μέχρι τη λήξη της περιόδου οπότε και θα φύγω οριστικά… Μακάρι να βρεθούν και άλλοι τέτοιοι παλιοχαρακτήρες να έχουν κάπως έτσι τις ομάδες όπως εγώ χωρίς παράλογα χρήματα και γνωριμίες. Πρόεδρος μέχρι τότε με προσωπική μου απόφαση θα είναι ο ικανός φίλος κύριος Νίκος Παπανικολάου που έχει την απόλυτη στήριξη μου» Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο …Σωκράτης » …..

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Προοδευτική και την Κύπρο Κορυδαλλού θα δοθεί αύριο στις 16.30 στο γήπεδο της Νίκαιας , στη μνήμη του αλησμόνητου κορυφαίου παράγοντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη . Ενός σπουδαίου ανθρώπου που διατέλεσε για χρόνια κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Προοδευτικής και της Κύπρου Κορυδαλλού της οποίας ήταν ιδρυτικό στέλεχος. Πριν από τον αγώνα θα δοθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο για να τιμήσουμε τη μνήμη του αξέχαστου Ιορδάνη μας….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply