Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις κάποιων σωματείων προς την ΕΠΣ Πειραιά , έχουν ατονήσει. Και οι οφειλές αντί να μειώνονται αυξάνονται . Οι υπεύθυνοι της Ένωσης κατανοώντας την οικονομική κατάσταση που υπάρχει έχουν ζητήσει από τους συλλόγους να πληρώσουν έστω κάποιο ποσό έναντι για το χρέος , αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ανταπόκριση δεν υπάρχει ουσιαστικά ανταπόκριση.  Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της ΕΠΣΠ αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση , θα υπάρξουν εκπλήξεις χωρίς να επεκταθεί περισσότερο . Θεωρείται όμως ηλίου φαεινότερο ότι αυτό σημαίνει αποκλεισμό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ομάδας που χρωστάει .Είναι ένα είδος εκβιασμού που μέχρι τώρα έπιανε αφού τα σωματεία που χρωστούσαν , πλήρωναν και το πρόβλημα έλυνε. Αν όμως κάποιο δεν μπορεί τι θα γίνει τελικά;;….

Σε έγγραφη απολογία κλήθηκε ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου για πανό που αναρτήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ένωση Καμινίων την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Ρέντη . Ένα πανό με συκοφαντικό χαρακτηρισμό κατά της ΕΠΣΠ που παρέμεινε αναρτημένο μέχρι το 30’. Το γεγονός αυτό ανέφερε ο διαιτητής Γιανναράκης στο φύλλο αγώνα. Η κίνηση αυτή προκαλεί απορίες . Πρώτον για ποιο λόγο έγινε αυτό , από την στιγμή που ουσιαστικά ο σύλλογος δεν πρέπει να έχει παράπονα από την στάση της ΕΠΣ Πειραιά . Το αντίθετο θα λέγαμε. Και αν υποθέσουμε πως ο επίσημος Ποσειδών δεν είχε ιδέα , τότε γιατί το πανό παρέμεινε τόση ώρα αναρτημένο; Είμαστε περίεργοι να μάθουμε….

Οι τρεις από τους τέσσερις ( πρώτους) προημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά διεξάγονται σήμερα .Ο Ιωνικός υποδέχεται σαν γηπεδούχος στο Παντελής Νικολαΐδης τον Ερμή Κορυδαλλού. Είναι η πρώτη φορά που οι Νικαιώτες χρησιμοποιούν σαν έδρα το , γειτονικό με τη Νεάπολη , γήπεδο. Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια αναμένονται συναρπαστικές αναμετρήσεις , αφού οι ομάδες που διαγωνίζονται έχουν καλή πορεία και στο πρωτάθλημα……

Είδα σε βίντεο ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα Νίκαιας από τον διαιτητή Μπεσίρη στο παιχνίδι με την Αρμενική. Ένα πέναλτι που «βγάζει μάτια». Ορισμένοι διαιτητές προκαλούν . Δυστυχώς δεν είναι όλα τα λάθη ανθρώπινα. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα πάνω από όλα ….

Δεύτερος προπονητής ομάδας Α’ Κατηγορίας μέσα σε δύο μέρες που παραιτείται από ομάδα . Προχθές ο Κώστας Μπαζίνας από την Δραπετσώνα, χθες ο Στέφανος Αταγιάν από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Και οι δυο ανέλαβαν αφού το πρωτάθλημα είχε αρχίσει. Είχαν αντικαταστήσει και οι δυο τους προπονητές που είχαν κάνει την προετοιμασία και ξεκινήσει τη χρονιά……

Μια σημαντική «μεταγραφή » για τον Αστέρα Κερατσινίου. Ο Χρήστος Σγαρδέλης επανήλθε στα διοικητικά του συλλόγου , αναλαμβάνοντας τη θέση του υπευθύνου Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας . Ο Χρήστος ήταν και πάλι στην ομάδα από το 2012 έως το 2014 όταν η ομάδα ανήλθε στη Β’ Κατηγορία . Τώρα όπως μας είπε ο ίδιος, στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία …..

«Όχι μόνο δεν θέλουμε να μας διαιτητεύσει ξανά , αλλά ούτε απέξω από το γήπεδο να ξαναπεράσει» δήλωσε για τον Λεμπέση ο κόουτς της Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτης Ορφανός . Δεν ξέρω αν το είπε τυχαία , αλλά ο διαιτητής αυτός προπονείται συχνά στο γήπεδο του Μοσχάτου…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply