Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …..

Published

on

 Ανακατατάξεις είχαμε στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας , όπου η ήττα της ΑΕ Μοσχάτου ( η πρώτη φέτος ) την έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα . Έτσι μόνος πρώτος πέρασε ο Ατρόμητος Πειραιά και ένα βαθμό πίσω είναι τρεις ομάδες .Ο Αετός Κορυδαλλού , ο Ίκαρος Καλλιθέας και η Αμφιάλη ( οι δυο τελευταίοι δεν έχουν ακόμα γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα) , δυο βαθμούς πίσω είναι η ΑΕ Μοσχάτου και τρεις ο Ερμής Κορυδαλλού …..

Στον 2ο όμιλο παρέμεινε πρώτη και αήττητη η Κύπρος Κορυδαλλού ( που έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της εδώ και 752 λεπτά!! ) έχοντας δυο βαθμούς διαφορά από τον Αμπελακιακό , τρεις από τον Καραβά και την Χαραυγή και τέσσερις από τον Ήφαιστο . Από αυτές τις ομάδες η Κύπρος Κορυδαλλού και η Χαραυγή δεν έχουν κάνει το ρεπό τους … Στον όμιλο αυτό σημειώθηκαν 38 γκολ σε επτά αγώνες!!!!….

Στην Β’ Κατηγορία Ατρόμητος Κερατσινίου και Δίας Κορυδαλλού γνώρισαν την πρώτη τους ήττα φέτος . Έτσι η μόνη ομάδα της Κατηγορίας που δεν έχει ακόμα ηττηθεί είναι ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου…..

Η Καστέλλα στον 1ο όμιλο είναι και πάλι μόνη πρώτη , αλλά νιώθει «καυτή την ανάσα» των Νέων Ευγενείας που είναι ένα βαθμό πίσω, του Αστέρα Κερατσινίου δυο, του Δία Κορυδαλλού τρεις και του ΑΟΑΔ τέσσερις.. Στον 2ο όμιλο η πρώτη ήττα του πρωτοπόρου Ατρόμητου Κερατσινίου πέρασε ανώδυνα αφού ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας και η Αναγέννηση Μοσχάτου έχασαν βαθμούς …..

Στη Γ’ Κατηγορία ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής και του Περάματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό Περάματος και τον Πυθαγόρα που έγινε στο Παντελής Νικολαΐδης στη Νίκαια . Δυο ξένοι στην ίδια πόλη. Άντε να δούμε πότε θα γίνει επιτέλους το γήπεδο στο Πέραμα….

Δεν ήταν γραφτό να γίνει το παιχνίδι ΑΣ Κωφών – Φίλαθλοι . Αρχικά ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή στο ΣΕΦ , αλλά λόγω των γνωστών προβλημάτων σε περίπτωση βροχής μετατέθηκε στον Κορυδαλλό στις 10 το πρωί. Ο αγώνας ξεκίνησε αλλά η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε εκείνη την ώρα, πλημμύρισε το γήπεδο με αποτέλεσμα να διακοπεί στο 30’. Τώρα θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία…. καιρού επιτρέποντος μάλλον πάλι στον Κορυδαλλό….

Η βροχή δεν επέτρεψε να διεξαχθεί ο αγώνας της Δόξας Πειραιά και Ένωσης Ρέντη που πάει για την άλλη Τετάρτη στη Νίκαια. Το γήπεδο της Νίκαιας είχε πλημμυρίσει από νερά , κι όταν τελικά η βροχή σταμάτησε ήταν πλέον πολύ αργά , αφού θα ακολουθούσε ο αγώνας της Προοδευτικής με τον Ιάλυσο …..

Το μεγάλο ντέρμπι Αετού Κορυδαλλού – ΑΕ Μοσχάτου παρόλο ότι είχε αρκετό κόσμο δεν είχε τον παλμό ενός μεγάλου αγώνα . Ο κόσμος δεν ήταν καθόλου εκδηλωτικός στην εξέδρα . Ούτε ένα σύνθημα δεν ακούστηκε αρχικά και μόνο στα δυο γκολ ακούστηκαν οι οπαδοί του Αετού που πανηγύριζαν . Όλα αυτά μέχρι το ημίχρονο . Τότε « άναψαν τα αίματα» . Οι παράγοντες της ΑΕΜ με επικεφαλή τον πρόεδρο Στέφανο Φαναρίτη «έπνεαν μένεα» κατά του ποδοσφαιριστή του Αετού Μπερίσα  για μια   άσεμνη χειρονομία που έκανε προς στην εξέδρα των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Ο Πρόεδρος Στέφανος Φαναρίτης θέλησε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου  να μπει στο γήπεδο, για να διαμαρτυρηθεί για την κίνηση αυτή του Αλβανού ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση . Χάρη στην επέμβαση της αστυνομικής δύναμης τα πράγματα ηρέμησαν και το β’ ημίχρονο συνεχίστηκε κανονικά , χωρίς άλλα προβλήματα….

«Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα.» σχολίασε με νόημα στο facebook μετά το παιχνίδι ο Στέφανος Φαναρίτης……

Οι αδελφοί Αλευρή βρέθηκαν αντίπαλοι το Σάββατο στο γήπεδο . Ο Χρήστος τερματοφύλακας της Αστυπάλαιας απέναντι στον Ανέστη που είναι αμυντικός στην Κύπρο Κορυδαλλού…….

Ο ΑΣ Δραπετσώνας ξεκίνησε με προπονητή τον Άρη Τσαγδή, συνέχισε με τον Κώστα Μπαζίνα και από σήμερα έχει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον Αχιλλέα Ανδριανάκη. Συνεργάτης και των τριών ο Παναγιώτης Κουτσούκος. Σταθερή αξία…..

Η δημοτική αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας είχε δώσει εντολή την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας τα γήπεδα της περιοχής να μείνουν κλειστά και να μην γίνει καμία προπόνηση. Σε ένα γήπεδο όμως κάποια ομάδα , όπως μας είπαν , δεν υπάκουσε στην εντολή και προπονήθηκε κανονικά . Αυτό όμως δεν την βοήθησε αφού στον αγώνα προχθές γνώρισε την ήττα…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply