Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Βρέθηκε λύση τελικά στο θέμα του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕ Μοσχάτου . Αρχικά δημιουργήθηκε αδιέξοδο όταν ανακοινώθηκε πως είχε δοθεί παραχωρητήριο από τον Δήμο Σαλαμίνας για το γήπεδο του νησιού στην ομάδα του Εθνικού ώστε να το χρησιμοποιήσει σαν έδρα αφού με τις Σιταποθήκες δεν βρέθηκε άκρη. Αυτό όμως δεν βρήκε σύμφωνη την ΑΕ Μοσχάτου που αρνήθηκε να παίξει στη Σαλαμίνα . Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Γιάννης Ποντίκης κάλεσε τους εκπροσώπους των δυο σωματείων χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΠ . Μετά από συζήτηση στην οποία μετείχε και ο διευθυντής των γραφείων της Ένωσης Παναγιώτης Νταλάκος βρέθηκε η χρυσή τομή . Οι δυο ομάδες δεν θα αγωνιστούν την Τετάρτη στη Σαλαμίνα ,αλλά ο πρώτος από τους δυο μεταξύ τους αγώνες, θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Καλλιθέας ( στην φυσική έδρα του Εθνικού φέτος ) που μέχρι τότε θα είναι έτοιμο. Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στο Μοσχάτο. Ικανοποιημένος από την συζήτηση και την συναίνεση που έδειξαν τα δυο σωματεία ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου. « Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ποντίκης…..

Οι τρεις υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά την προσεχή Τετάρτη. Φυσικά και ο αγώνας Ηφαίστου – ΑΟ Καραβά που υπήρχε αρχικά θέμα μετάθεσης του για τις 29/11 λόγω και του αγώνα της Μικτής στην οποία προπονητής είναι ο τεχνικός του Καραβά Τέλης Μελάς. Αλλά λύση βρέθηκε τελικά. Όσο για τον αγώνα του Ιωνικού με τον Ερμή θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης. Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα…..

Αναβλήθηκε τελικά η χθεσινή αιμοδοσία της ΕΠΣΠ λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας . Αυτό αποφασίστηκε χθες το πρωί από κοινού με το συνεργείο του Αττικού Νοσοκομείου. Και αμέσως οι υπάλληλοι της Ένωσης κινήθηκαν για να ειδοποιήσουν σωματεία και φορείς για την αναβολή. Παράλληλα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση, Τώρα βρισκόμαστε σε αναμονή νέας ημερομηνίας , που δεν αναμένεται να είναι νωρίτερα από τον προσεχή Ιανουάριο , αφού δεν υπάρχουν ανοικτές ημερομηνίες για τους επόμενους δυο μήνες….

Τρεις μικροί παίκτες της εφηβικής ομάδας της ΑΕ Σαλαμίνας έκαναν την απερισκεψία να «αφαιρέσουν » τρία ζευγάρια παπούτσια από τα αποδυτήρια της ΑΕ Χαραυγής στα οποία φιλοξενήθηκε η ομάδα . Η «μπάλα» όμως πήρε και τους υπόλοιπους. Η διοίκηση του συλλόγου , που όλα αυτά τα χρόνια διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια, αποφάσισε να τιμωρήσει όλη την ομάδα που δεν θα αγωνιστεί καθόλου αυτό το Σαββατοκύριακο αφού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση «η απερισκεψία και επιπολαιότητα τριών νεαρών ποδοσφαιριστών εξέθεσαν όλο το εφηβικό και έσυραν όλη την ομάδα σε μια εφιαλτική και πρωτόγνωρη κατάσταση» . Παράλληλα η διοίκηση παρά την ειλικρινή μεταμέλεια των παικτών ανακοίνωσε ότι θα τους τιμωρήσει αυστηρά…..

Τι στο καλό ….επιδημία , έπεσε ; Έμαθα ότι σε αγώνα ανδρικού πρωταθλήματος στο γήπεδο Χαραυγής, οι υπεύθυνοι ομάδας που παραχώρησε τα αποδυτήρια της στην φιλοξενούμενη ομάδα διαπίστωσαν ότι λείπουν δυο ζευγάρια παπούτσια. Επικοινώνησαν με παράγοντα του συλλόγου, που υποσχέθηκε να ερευνήσει το θέμα. Αλλά ακόμα απάντηση δεν έχουν πάρει …..

O Ολυμπιακός Κερατσινίου ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια . Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον σύλλογο . Στα επόμενα τρία παιχνίδια γνώρισε ισάριθμες ήττες. Για ισοπαλία ούτε λόγος…..

Το ίδιο ισχύει και για τη Χαλκηδόνα που είναι ….τσακωμένη με τις ισοπαλίες . Η μόνη «ισοπαλία» που έχει είναι στις… νίκες – ήττες 4-4….

Η ΑΕ Χατζηκυριακείου που επέστρεψε φέτος στη Β’ Κατηγορία δεν ξεκίνησε καλά και σε επτά αγώνες μετράει έξι ήττες και μια ισοπαλία. Και όχι μόνο αυτό . Παραμένει με μείον βαθμούς . Ξεκίνησε με -2 και τώρα με την ισοπαλία που πήρε έχει -1 βαθμό……

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply