Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

«Έχουμε 84 σωματεία στη δύναμη μας . Θεωρώ  ότι μπορεί να υπάρχει ένας μικρός  αριθμός που μπορεί να έχει παράπονα. Είναι φυσιολογικό να μην είμαστε αρεστοί σε όλους.» τα παραπάνω δήλωσε ο Γιάννης Σπάθας στην χθεσινοβραδινή εκπομπή « Πάμε μπάλα» που παρουσιάζει με επιτυχία ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Μαυρόπουλος . Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ με τα παραπάνω λόγια του αναφέρθηκε ουσιαστικά στην Οδηγήτρια την οποία όπως είπε θεωρεί ομάδα του Πειραιά  και πρόσθεσε: « Έχουμε καλέσει δυο σωματεία( την Οδηγήτρια και την ΑΕ Περάματος) και ενδεχομένως ένα ακόμα ,  να ακούσουμε τα προβλήματα  και να συζητήσουμε μαζί τους. Η πόρτα μας είναι ανοικτή σε όλους.» Είπε και κάτι άλλο ο κ. Σπάθας αφήνοντας και κάποιες αιχμές . Χαρακτηριστικά τόνισε : « Εμείς είμαστε πάντα εδώ δεν φύγαμε. Όπως κάποιοι άλλοι που εμφανίστηκαν μετά από 10-15 χρόνια και θέλουν να έχουν άποψη χωρίς να γνωρίζουν . Αν δεν είσαι κοντά στα γεγονότα και δεν τα παρακολουθείς, δεν μπορείς να έχεις άποψη . Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει.»

Ο Γιάννης Σπάθας αναφέρθηκε στην σωστή δουλειά της Επιτροπής Διαιτησίας . Φρόντισε όμως να συμπληρώσει: « Λάθη γίνονται . Φυσικό είναι αυτό.  Δεν είναι δυνατό να γίνονται παράπονα σε μας . Τι σχέση έχει η Ένωση με τη διαιτησία;». Και ο Γενικός Γραμματέας κατέληξε: « Έχουμε καλά πρωταθλήματα φέτος  και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στον τρόπο που έγινε η κλήρωση. Και πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο, πάντα σε συνεννόηση με τα σωματεία μας .»

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΠ  Γιάννης Ποντίκης που πέρυσι ήταν πρόεδρος στην Επιτροπή Διαιτησίας ……

Πάμε και στα στατιστικά από τους αγώνες της Α’ Κατηγορίας αυτής της εβδομάδας . Στον 1ο όμιλο παραμένουν χωρίς ήττα η πρωτοπόρος ΑΕ Μοσχάτου , ο Ίκαρος, η Αμφιάλη και ο ΑΣ  Δραπετσώνας που έχει 5 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και μια νίκη « στα χαρτιά » επί τη Οδηγήτριας . Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού μετά από έξι αγώνες δεν έχει ακόμα βρει τον δρόμο για τα δίκτυα.  Αυτή και η  ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα  παραμένουν χωρίς νίκη …….

Στον 2Ο όμιλο Κύπρος Κορυδαλλού  και ΑΟ Καραβάς παραμένουν αήττητοι . Ο δεύτερος απέφυγε «στο τσακ»  την ήττα από τον Αμπελακιακό αφού ισοφάρισε στο 90’ .  Έχει να χάσει από τον Απρίλιο του 2015!!.  Όσον αφορά την Κύπρο Κορυδαλλού  δέχτηκε γκολ την 1η αγωνιστική από την Ελλάδα Ποντίων . Από τότε κρατάει ανέπαφη την εστία της  για  477 λεπτά……

Εκπληκτικό ντεμπούτο για τον Γιώργο Κάλφα . Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε την Παρασκευή και ο παίκτης στον πρώτο του με την ΑΕ Μοσχάτου σημείωσε τρία γκολ αντικαθιστώντας επάξια τον τραυματία Παναγιώτη Δρυμούση…..

Πολύ καλός  και στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του ΑΟ Καραβά , ο Παναγιώτης Μουλίδης που ήλθε από την Σύρο. Σκόραρε και έκανε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο εντυπωσιάζοντας . Η διαφορά από τον Κάλφα που προαναφέραμε είναι ότι η μεταγραφή του δεν ανακοινώθηκε ποτέ. Την κρατούσε για έκπληξη ο Β.Β……

Ο Χέλμι Ρέπα του ΑΣ Ποντίων μπήκε αλλαγή  στο  87’ και αποβλήθηκε στο 94 ‘ επειδή απώθησε βίαια αντίπαλο. Γρήγορο πιστόλι…..

Η Οδηγήτρια δέχτηκε να συναντηθεί με την διοίκηση της ΕΠΣΠ για να συζητήσουν για το θέμα που έχει προκύψει , με την διαφορά ότι  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στελεχών της δεν μπορεί να παραβρεθεί αύριο. Και αντιπρότεινε την προσεχή Δευτέρα.  Το αίτημα αναμένεται να γίνει δεκτό από την ΕΠΣΠ…..

Και η Χαραυγή το …βιολί της με τις καλές διαιτησίες , στην μετά …Πουλόπουλου εποχή. Με ανακοίνωση της «Συγχαίρει τον εκπληκτικό διαιτητή Δαμιανάκη , πλούσιο σε ταλέντο, ηλικία όμοια με τα παιδιά μας λέμε μπράβο στον θαυμάσιο αυτό λειτουργό που αν εξαιρέσεις μόνο μια διαιτησία φέτος  που όλοι καταδικάσαμε σε συγκεκριμένο αγώνα φέτος , είναι συνέχεια εκπληκτικών διαιτησιών . Ο Πειραιάς αν θέλει είναι κορυφαίος, όταν δεν νικάμε φταίμε και εμείς. Ή μάλλον μόνο εμείς και υποσχόμεθα να το διορθώσουμε » Ποιος λέτε να έγραψε αυτή την ανακοίνωση; Σας θυμίζει κάτι; ….

Πέντε αγώνες Κυπέλλου διεξάγονται αύριο  με σημαντικά παιχνίδια. Ας μην το ξεχνάμε αυτό……

Τελευταία μέρα για μεταγραφές και επανεγγραφές ποδοσφαιριστών σήμεραΗ Γραμματεία της ΕΠΣΠ θα δέχεται αιτήσεις μεταβολών μέχρι και τις 15.00.  Όσοι προλάβετε καλώς. Οι υπόλοιποι σε δυο μήνες. Από Γενάρη….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply