Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

«Το θηρίο ξυπνάει». Ο Περαμαϊκός ετοιμάζεται και πάλι να κάνει την εμφάνιση του στα Πειραϊκά γήπεδα και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Μετά από συγκέντρωση που έγινε προχθές σε κεντρικό σημείο της πόλης παρουσία παλαιών αλλά και νέων στελεχών αποφασίστηκε να επαναλειτουργήσει και πάλι ο ιστορικός σύλλογος και να λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Πειραιά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει και η εκλογή της νέας διοίκησης που θα αναλάβει να προχωρήσει τα θέματα της ομάδας . Θα τακτοποιηθούν οι οφειλές προς την Εφορία και την ΕΠΣΠ. Της πρωτοβουλίας αυτής ηγείται παλαιό κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του Περαμαϊκού το οποίο όμως θα βοηθήσει τη νέα προσπάθεια , εξωδιοικητικά. Ήδη αποφασίστηκε όπως οι παίκτες που έχουν δοθεί σε άλλους συλλόγους να επιστρέψουν το καλοκαίρι στην ομάδα…

Η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά καταβάλλει κάθε προσπάθεια ομολογουμένως, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στα γήπεδα και οι αγώνες να γίνονται σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς παρατράγουδα. Σκοπός της είναι να εφαρμοστεί ο νέος αθλητικός νόμος και να επιβάλλονται ποινές σε αυτούς που παρεκτρέπονται. Σε πρώτη φάση θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια . Στον χώρο αυτό δεν θα μπαίνουν άτομα που δεν είναι γραμμένα στο φύλλο αγώνα. Ούτε στην αρχή, ούτε στο ημίχρονο , αλλά ούτε και στο τέλος. Ακόμα κι αν είναι ο πρόεδρος ή οποιοδήποτε διοικητικό στέλεχος του συλλόγου. Από την πλευρά της ΕΠΣΠ θα γίνει προσπάθεια να καλύπτονται οι αγώνες με περισσότερους του ενός παρατηρητή……..

Στο σημερινό αγώνα Χαραυγής- Ηφαίστου θα είναι δυο παρατηρητές αγώνα οι Άκης Τρύφωνας και Στέφανος Μουράτογλου και δυο υπερπαρατηρητές από την ΕΠΣΠ . Ο Β’ Αντιπρόεδρος Αποστόλης Μαρούλης και ο Γεν. Γραμματέας Γιάννης Σπάθας.

Τεράστια απήχηση είχε η χθεσινή ειδησούλα μας για τα μονόλεπτα που προσκόμισε ο ποδοσφαιριστής της Χαραυγής Τζήμας Πεκόφ για να πληρώσει το εισιτήριο των 5€ προκειμένου να μπει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα Ατρομήτου Πειραιά – ΑΕ Μοσχάτου . Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά . Οι περισσότεροι φυσικά μιλούν ότι και τα μονά τα σέντς( συνολικά 500 κέρματα παρακαλώ) είναι χρήματα και δεν μπορούμε να τα αγνοούμε . Διαφορετικά θεωρείται προσβολή εθνικού νομίσματος . Και δεν στέκει να κληθεί σε απολογία. Για να το διευκρινίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το θέμα, να πούμε ότι ο Πεκόφ πήγε και παρέδωσε το σακουλάκι στην ταμία η οποία του είπε ότι επειδή είχε πολύ δουλειά εκείνη τη στιγμή, θα έπρεπε να περιμένει για να μετρήσουν τα κέρματα , αλλά δεν συμφώνησε ο παίκτης προφανώς επειδή βιαζόταν να μπει στο γήπεδο. Κάτι που έγινε τελικά με τα 500 σεντς να καταλήγουν στα χέρια του Σωκράτη Πτερνέα τον πρόεδρο της Χαραυγής από τον ταμία της ΕΠΣΠ Γιάννη Σταματάτο . Πάντως ο Σωκράτης ,ο οποίος, άθελα του αυτή τη φορά , βρέθηκε στην επικαιρότητα Μάλιστα έκανε την παρακάτω δήλωση: « Είναι νομικά καλυμμένος ο παίκτης και δεν καλείται σε απολογία γιατί θα γελάσει η υφήλιος . Απλά η ΕΠΣΠ έχει απόλυτα δίκιο και παράπονο γιατί του συμπαραστάθηκε σε δυο σκληρούς τραυματισμούς και δεν ξηγιούνται έτσι παρά τη φιλία του με τον Κυριακίδη. Και τι δουλειά να το κάνει αυτό τη στιγμή που παίζει μπάλα σε σύλλογος ο οποίος δεν προκαλεί με την συλλογική του συμπεριφορά . Τέλος πάντων χρεώνομαι εγώ τα 5 ευρώ και θα τα δώσω στον Γιάννη όποτε τον δω .»….

Για ρατσιστικά σχόλια από πλευράς οπαδών Ηρακλή Νίκαιας σε βάρος του παίκτη του ΑΟΚ Φαλήρου Μοχάμετ Μπαχά

έκανε χθες ο πρόεδρος του τελευταίου Τέλης Ζαρωτιάδης . Ο Νικαιώτικος σύλλογος με ανακοίνωση του τον αντικρούει αναφέροντας ότι ο παίκτης ήταν αυτός που έκανε άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα για την οποία ζήτησε συγνώμη στη συνέχεια….

Συγνώμη ζήτησε και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Πυθαγόρα Θοδωρής Καλούδης για το κτύπημα σε νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πειραιά . Μάλιστα αυτό έγινε στην ιστοσελίδα του Καμινιώτικού συλλόγου . Αναφερόμενος στο γεγονός αυτό ο Καλούδης μιλώντας στη στήλη τόνισε :«Γύρισα απότομα σε μια φάση και κτύπησα το νεαρό παιδί στο πρόσωπο. Δεν το ήθελα ειλικρινά γιατί είμαι οικογενειάρχης και πατέρας ενώ ποτέ δεν έχω δώσει τόσα χρόνια στα γήπεδα το παραμικρό δικαίωμα.. Πάντως ζήτησα συγνώμη για το γεγονός από τον ΑΟΟ Πειραιά και το παλικάρι.»….

Η στήλη ως γνωστόν έχει «τσακάλια» συνεργάτες . Θα αναφέρω λοιπόν κάτι που έγραψε ο φίλος Ντίνος Ανδρακάκος . Ο οποίος ήθελε να μας κάνει μάθημα …πτηνολογίας . Μας είπε λοιπόν ότι στον Αετό αρέσει το ….Κουνέλη πασπαλισμένο με μπόλικο αλάτι Κάλλας . Δεν ξέρω τι σχέση έχει αυτό με τη θεματολογία μας , αλλά δυστυχώς ο φίλος μας νομίζω ότι είναι ανορθόγραφος. Ή μήπως δεν είναι ; Εγώ πάντως έχω ακούσει και για ένα πουλί με σταυρό……

Τελικά το έφερε από δω , το έφερε από κει και έφυγε από την Χαραυγή ο Θωμάς ο Μακαρονάς που πήγε στη γειτονική Δραπετσώνα. Αυτή την φορά στην πραγματικότητα…..

Και ενώ ο Μακαρονάς πήγε στον σύλλογο, κάποιος άλλος ενδέχεται να φύγει. Ονόματα δεν λέμε……

Μεταγραφή μαθαίνω «ψήνεται » στην Σαλαμίνα . Ο παίκτης πάντως δεν θα κουραστεί για την «μετακόμιση » Από την μια ομάδα του νησιού θα πάει στην άλλη …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply