Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Ημέρα των φιλοξενούμενων ομάδων  χθες στο Κύπελλο Πειραιά , αφού προκρίθηκαν και οι έξι που αγωνίστηκαν εκτός έδρας . Κανένας αγώνας δεν έφτασε στα πέναλτι ενώ ένας μόνο κρίθηκε στην παράταση….

Αποκλείστηκε ο Αετός Κορυδαλλού από το Κύπελλο Πειραιά που γνώρισε την  ήττα  μέσα στην έδρα του από τον ΑΟ Καραβά  . Μια εβδομάδα νωρίτερα είχε αποκλειστεί και ο ΑΠΟ Κερατσίνι  στο γήπεδο του από τον Εθνικό Πειραιά .  Οι δυο αποκλεισμένες ομάδες μετείχαν στους δυο τελευταίους τελικούς του Κυπέλλου . Το Κερατσίνι  Κυπελλούχος και τις δυο φορές ενώ ο Αετός φιναλίστ . . Φέτος αποκλείστηκαν νωρίς……

Ο  ΑΟ Καραβάς εξακολουθεί να παραμένει αήττητος από τον Απρίλιο του 2016.  Αποτελεί πλέον μια  μεγάλη δύναμη και σταθερή αξία  για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο……

Ο ΑΟ Κορυδαλλός προκρίθηκε , αφού απέκλεισε στην παράταση τον ΑΟΚ Φαλήρου με 5-4 !!! Κανονική διάρκεια 4-4!! Αγγλία γίναμε…..

Επειδή ο ΑΟΚ Φαλήρου αγωνίστηκε χθες για το Κύπελλο , δεν ήταν δυνατόν να παίξει Σάββατο  με τον Ηρακλή Νίκαιας στο «Παντελής Νικολαΐδης». Έτσι το παιχνίδι μετατέθηκε για την Κυριακή στις 12.15  . Για να ακριβολογούμε και προκειμένου να «χωρέσει»  ,  άλλαξε η ώρα των υπολοίπων αγώνων που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν εκεί. Το παιχνίδι Άνω Νεάπολη – Αρμενική θα αρχίσει  στις 10 αντί για τις 11 , Παννεαπολικός – Ίκαρος Καλλιθέας  στις 14.30 αντί για τις 13.45  και Φαληρικός – ΑΟ Κορυδαλλός στις 17.00  αντί για τις 16.30 . Τέσσερις αγώνες λοιπόν την Κυριακή στο γήπεδο αυτό. Τελικά όλοι οι καλοί χωράνε…..

Έμαθα χθες  ότι το γήπεδο στην Αίγινα θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου. Του ….ημερολογιακού δηλαδή , όχι του ποδοσφαιρικού . Έτσι τουλάχιστον διαβεβαίωσε ο εργολάβος   που έχει παράλληλα κι άλλες παρόμοιες δουλειές  σε  άλλα γήπεδα . Γι’ αυτό άλλωστε και καθυστερεί. Αυτά κάνει το …μονοπώλιο. Για το γήπεδο του Περάματος έχουμε μείνει στην διαβεβαίωση για τέλος  Νοέμβρη. Για να δούμε….

Αρχαιρεσίες έχουν προγραμματιστεί στην Χαραυγή , την προσεχή Δευτέρα . Για να δούμε ποιοι θα εκλεγούν.  Για τις υπόλοιπες θέσεις εννοούμε . Γιατί τον πρόεδρο τον ξέρουμε . Ή μήπως δεν τον… ξέρουμε;;;;; Προσωπικά θεωρώ ότι ο Πτερνέας θέλει να τσεκάρει ποιοι μπορεί να βοηθήσουν  ή ακόμα και να αναλάβουν την ομάδα ….

Έδωσαν τα χέρια χθες βράδυ Κερατσίνι και Ατρόμητος Πειραιά  για τον Αγγελάκη που μετακομίζει στα Καμίνια. Από σήμερα ξεκινάει ο αγώνας για την έκδοση του δελτίου του έμπειρου αμυντικού ΄, μήπως και προλάβει να παίξει το Σάββατο εναντίον της ΑΕ Μοσχάτου…..

ΑΟΚ Φαλήρου και Αστέρας Νίκαιας δυο ομάδες της Β’ Κατηγορίας «είδαν στα μάτια » χθες τους αντιπάλους τους που αγωνίζονται στην Α’  και πάλεψαν στα ίσια τα παιχνίδια τους. Το επίπεδο φέτος της Β΄ Πειραιά είναι υψηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια….

Για τον μεγάλο  Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη που έφυγε χθες από τη ζωή   γράφτηκαν ήδη πάρα πολλά . Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά πόσο αγαπητός ήταν στον κόσμο .  Προσωπικά χάνω ένα σπουδαίο φίλο και έναν άψογο συνεργάτη . Η κηδεια του θα γίνει αύριο . Σήμερα και σε λίγες ώρες από τώρα θα γίνει γνωστός ο τόπος και η ώρα της κηδείας του….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply