Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Η ΕΠΣ Πειραιά προσέχει όλους τους αγώνες. Σε όλα τα παιχνίδια ορίζει πλέον παρατηρητές . Επιπλέον  σε  κάποια από αυτά  ορίζει και υπερπαρατηρητές  οι οποίοι είναι στελέχη της Ένωσης .Κι αυτό γίνεται για να υπάρχει μια  πλήρης εικόνα  του αγώνα για ότι έχει συμβεί. Όμως θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι για ότι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο την ευθύνη έχει ο διαιτητής που με το φύλλο αγώνα ουσιαστικά έχει την πλήρη ευθύνη . Ότι  γράφει εκεί , δεν …ξεγράφει .Δεν υπάρχει ανταπόδειξη σε αυτό  . Κι αν συμβεί κάτι μετά ο ρέφερι   έχει την δυνατότητα να συμπληρώσει έκθεση . Συνεπώς ακόμα και άδικο να έχει , δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Καμία μαρτυρία δεν μπορεί να μεταβάλει την άποψη του διαιτητή  στο Φ.Α. Νόμος …..

Ο Λάμπρος Χανιώτης που τιμωρήθηκε ήδη με 4 αγωνιστικές  από τον  αγώνα Κυπέλλου της περασμένης εβδομάδας , κινδυνεύει με νέα ποινή αφού όπως γράφτηκε στο Φ.Α με τον ΑΟ Καραβά έβρισε τον διαιτητή Κοσμά Ιωαννίδη, κάτι που ο παίκτης αρνείται. Πάντως κλήθηκε σε έγγραφη απολογία  από την  ΕΠΣΠ…..

Το  Σάββατο έγινε ένα πρωτόγνωρο συμβάν. Στον αγώνα Αετού Κορυδαλλού – ΑΕ Μαύρου Αετού και ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα των πολλών προβλημάτων  έμεινε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστή  αφού δεν υπήρχε άλλος παίκτης στον πάγκο , η ομάδα του Αετού σε ένδειξη καλής θέλησης και σεβασμού προς τον αντίπαλο  απέσυρε έναν ποδοσφαιριστή από την ενδεκάδα της προκειμένου να παίξουν και οι δυο ομάδες με δέκα παίκτες . Πολλοί  έκαναν ωραία σχόλια για την κίνηση αυτή. Κάποιοι την λοιδόρησαν και είπαν πως αν δεν ήταν το 82’ και το σκορ 4-0 θα έκανε αυτή την κίνηση ο Αετός ;. Προσωπικά θεωρώ την συμβολική αυτή  ενέργεια  , σαν μια αποθέωση του fair play με τους Κορυδαλλιώτες να δείχνουν ότι σέβονται τον αντίπαλο τους .Γενικότερα ο Αετός είναι σωματείο που έχει άριστες σχέσεις με όλους τους αντιπάλους του . Και αυτό κρατάει εδώ και χρόνια…..

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει , αλλά περάσαμε σε άλλη εποχή. Πρώτα αγωνίζονται οι νεοαποκτηθέντες από την ομάδα τους σε 2-3 ( και βάλε…)  παιχνίδια τους και μετά ανακοινώνονται από τις ομάδες τους . Νέα μόδα…..

Δεν ξεκίνησε καλά φέτος ο Αίας  Σαλαμίνας . Σοβαρά προβλήματα .H ομάδα όμως έχει δύναμη, έχει ιστορία , έχει και κόσμο . Και μπορεί να τα καταφέρει . Υπάρχουν άλλωστε τα χρονικά περιθώρια για να βρει λύσεις .Με σύνεση , λογική και ομοψυχία είναι σίγουρο ότι θα πάει μπροστά ……

Αυτό που γίνεται με το «στρίμωγμα » ομάδων  προκειμένου να βγει το πρόγραμμα  του Σαββατοκύριακου , δεν έχει προηγούμενο. Κι αυτό γιατί  υπάρχει η έλλειψη γηπέδων , ενώ αρκετές ομάδες θέλουν να αποφεύγουν να αγωνίζονται τα Σάββατα  επειδή οι ποδοσφαιριστές τους εργάζονται. Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε αλλαγές και στο υπάρχον πρόγραμμα . Θα δούμε σήμερα…..

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άρης Ανδρέογλου που βοηθά στην οικονομική επιστασία της ΕΠΣΠ , αφού η σύζυγος του Αλεξάνδρα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι που  είναι έναν πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι . Αυτός βέβαια που έχει «χαζέψει » είναι ο παππούς Γιάννης Ανδρέογλου πρώην πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου και επίλεκτο στέλεχος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Τις καλύτερες ευχές μας……