Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Να λοιπόν που συνέβη κι αυτό . Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι της Χαραυγής με τον Ήφαιστο  με απόφαση της ΕΠΣΠ και με την οποία συμφώνησαν και τα δυο σωματεία, με χθεσινοβραδινές  ανακοινώσεις τους. Πρωτόγνωρα γεγονότα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος . Με πρωταγωνιστή – ποιον άλλον;- τον  Σωκράτη . Όχι τον ….φιλόσοφο της αρχαιότητας, τον άλλο της … Χαραυγής. Που κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της εβδομάδας κάνοντας ..τσάμπα διαφήμιση. Όσοι ασχολούνται με το Πειραϊκό  ποδόσφαιρο , είχαν το όνομα του στα χείλη τους και τον σχολίαζαν .  Για να μην πω και για τις φωτογραφίες .  Ο Πτερνέας λοιπόν και τι δεν έκανε όλη την εβδομάδα. Ανέβαζε ανακοινώσεις στο facebook, κι ύστερα τις κατέβαζε . Σχολίαζε , πουλούσε τρέλα , έκανε σκληρές δηλώσεις  για τις οποίες είπε ότι παρερμηνεύτηκαν .   Μέχρι και συγνώμη ζήτησε στο τέλος. Κι αυτό φυσικά τον τιμά..Η ΕΠΣΠ τον έβγαλε από τη Επιτροπή Μικτών που τον είχε ορίσει κι ο Σωκράτης( της Χαραυγής) …πανηγύριζε  επειδή  ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.. Και για να γίνει αυτό συνέβαλαν όλοι…..

Ο αγώνας θα γίνει όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου….

Καθυστερήσεις  στην ολοκλήρωση  της ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου Περάματος.  Τα έργα προχωράνε με ρυθμό χελώνας. Από την Δημοτική Αρχή διαβεβαιώθηκε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 30 Νοεμβρίου. Ουσιαστικά πάμε ένα μήνα πίσω . Και βλέπουμε…..

Καιρό έχουμε να μιλήσουμε για το γήπεδο του ΣΕΦ  .  Ακούσαμε ότι αλλάζει ο τρόπος δημοπράτησης του έργου  και θα γίνει με ηλεκτρονική μορφή . Οπότε πάμε τώρα για μετά από 10 μέρες τουλάχιστον. Αντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν οι …υπεύθυνοι….

Γήπεδο Νίκαιας. Ένα απέραντο σκουπιδαριό με αφόρητη  μπόχα και πολλά σκουπίδια . Εστία μόλυνσης . Οι υπεύθυνοι καθαριότητας του Δήμου αδιαφορούν   προκλητικά . Δυστυχώς….

Πάμε τώρα και στα ευχάριστα. «Γέμισαν » καθίσματα τα γήπεδα Μοσχάτου και Χαραυγής . Και φυσικά τώρα οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν με μεγαλύτερη άνεση τα παιχνίδια ….

Η Δημοτική αρχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας καταβάλλει  μεγάλες προσπάθειες για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο τόσο στο Π.Σαλπέας, όσο  στην Χαραυγή και τις Σιταποθήκες……

Οι δυο προπονητές των Μικτών Πειραιά Τέλης Μελάς  και Θεόλογος Ρενιέρης απέδειξαν ότι πάνω από όλα αγαπούν το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και τις Μικτές ομάδες , δουλεύοντας με μεράκι και κέφι  προσπαθώντας για το καλύτερο παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν …..

Αποχώρησαν από την Ένωση Α.Α. Ρέντη  οι αδελφοί Γιάννης και Ηλίας Κολοφώτης,  καθώς ο Μπάμπης Κεσανίδης . Η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση  και το μέλλον αβέβαιο…..

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο « Πατριάρχης » του Πειραϊκού ποδοσφαίρου Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης  που δίνει μάχη ζωής. Ο Θεός να τον βοηθήσει……

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply