Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας στον Πειραιά, όπου συνέβησαν πολλά και διάφορα . Θα ξεκινήσουμε

με τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Αστυπάλαιας Αντώνη Καραπετσάνη ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και θα χειρουργηθεί αύριο στην σπονδυλική στήλη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο που κλήθηκε έκανε 15 λεπτά να φτάσει στο γήπεδο . Στο διάστημα αυτό ο παίκτης βρισκόταν ακινητοποιημένος στον αγωνιστικό χώρο. Κι όμως υπήρξαν κάποιοι «ανεγκέφαλοι» οπαδοί του Αίαντα από την εξέδρα που αποδοκίμαζαν , θεωρώντας ότι ο παίκτης κάνει «θέατρο » . Αν είναι ποτέ δυνατόν. Πάντως η διοίκηση του Σαλαμινιώτικου συλλόγου και ο Λάμπρος Χανιώτης ο παίκτης που μετείχε στη φάση , έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Αστυπάλαιας στο πλευρό του οποίου είναι όλη η ομάδα του. Μάλιστα ο πρόεδρος Νικήτας Νικολάκης τόνισε ότι αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η υγεία των αθλητών με την οποία δεν μπορεί να παίζει κανένας . Η ΕΠΣΠ και όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι κοντά στο άτυχο Από την πλευρά μας ευχόμαστε περαστικά στον 24χρονο Αντώνη και να επιστρέψει και πάλι υγιέστατος, στην οικογένεια του, την εργασία του και στην ομάδα…..

Πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έγιναν το Σαββατοκύριακο. Είχαμε αρκετές ανατροπές στα σκορ ενώ δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια που κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά ….

Πάνω από όλα πάντως , αυτό που συζητήθηκε ήταν το 10-0 με το οποίο η ΑΕ Μοσχάτου συνέτριψε την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας . To σκορ αυτό το αντιμετώπισαν στον Πειραιά ποικιλότροπα . Κάποιοι έμειναν έκθαμβοι από την τεράστια δυναμική της Μοσχατιώτικης ομάδας , κάποιοι άλλοι μίλησαν ότι η ΑΕΜ δεν λυπήθηκε την αντίπαλη ομάδα, «σκοτώνοντας τον πεθαμένο» . Στην εξέδρα του γηπέδου Μοσχάτου ακούστηκε ότι ήταν θέμα ….εκδίκησης επειδή πριν από μερικά χρόνια οι Αμφιαλιώτες στέρησαν την άνοδο από την ομάδα του Μοσχάτου. Κάτι δηλαδή σαν ένα ….πιάτο που τρώγεται κρύο. Βέβαια ο επίσημος σύλλογος το διαψεύδει αυτό κατηγορηματικά . Όπως μας είπε ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Θάνος το τελικό αποτέλεσμα δημιουργήθηκε λόγω του

ανταγωνισμού που υπάρχει μεταξύ παικτών στην ομάδα αφού όλοι προσπαθούν για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα…..

Πλέον η Οδηγήτρια είναι …προβλέψιμη ομάδα. Αυτή την φορά δεν ξάφνιασε το γεγονός ότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε αγώνα , όπως την προηγούμενη φορά στο Κύπελλο με τον ΑΟ Καραβά . Τα Αστέρια Δραπετσώνας ήταν προετοιμασμένα, αφού είχαν βρει και αντίπαλο για να δώσουν φιλικό αγώνα . Ο οποίος ήταν – τι σύμπτωση – ο ΑΟ Καραβάς . Που μέχρι τώρα δεν έχει δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι φέτος. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου με ην Οδηγήτρια, που δεν έγινε ενώ χθες είχε ρεπό στο πρωτάθλημα…..

Το θέμα του τρόπου διεξαγωγής των αγώνων Κυπέλλου απασχόλησε στην κλήρωση , τους εκπροσώπους των σωματείων. Με διαφορετική προκήρυξη θα αγωνιστούν οι ομάδες του τοπικού , από αυτές της Γ’ Εθνικής. Με δυο μικρούς στην ενδεκάδα οι πρώτες κάτι που δεν ισχύει για τις « μεγάλες» . Άδικο πέρα για πέρα αυτό , αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά . Άλλος κανονισμός ισχύει στην ΕΠΣΠ και άλλος στον Πειραιά . Αυτό πάντως δεν λέγεται ισονομία…..

Στην συγκέντρωση των διαιτητών Δευτέρας στα γραφεία του Συνδέσμου εκτός από τα μέλη της Επιτροπής διαιτησίας Μπάμπη Μοιραδωράκη, Μανώλη Συνοδινό και Γιάννη Ευδαίμονα παραβρέθηκαν και μίλησαν ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Λουκάς Κανδύλης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας που ξέρει και μιλάει πολύ καλά την «διαιτητική γλώσσα » λόγω της μεγάλης του εμπειρίας σαν ρέφερι για πολλά χρόνια στα γήπεδα…..

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η γκολάρα του ποδοσφαιριστή του Ηφαίστου Τάσου Σιδηρόπουλου. Ένα φοβερό σε εκτέλεση τέρμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Γιατί θέαμα προσφέρει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply