Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα …..με τον Αντώνη

Published

on

Το παλιό ανενεργό λατομείο, πίσω από το κτίριο της «Άρσης Βαρών»  και τα γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης» , ήταν  ένας απέραντος σκουπιδότοπος . Μια αιτία μόλυνσης. Και ενώ  οι ανάγκες των κατοίκων για ελεύθερους χώρους πρασίνου, αναψυχής και αθλητισμού, μεγάλωναν,  ο χώρος παρέμενε αναξιοποίητος.

Με πρωτοβουλία  της Δημοτικής αρχής  Δήμου Νίκαιας – Ρέντη  και του δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη   έγινε συμφωνία με την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» που κατασκευάζει το σταθμό της Νίκαιας: Τα μπάζα από το έργο να μεταφερθούν στην «τρύπα του ΑΔΑΜ» και ανταποδοτικά η εταιρεία να αναπλάσει και να αποκαταστήσει ολόκληρο τον χώρο. Ήδη το εγχείρημα πέτυχε .  Ο σχεδιασμός προβλέπει την κατασκευή γηπέδου 8Χ8, χώρους πρασίνου, περιπάτου και άθλησης, σε μια διαδρομή που θα ενοποιεί το Κατράκειο με το λόφο της Δεξαμενής. . Το γήπεδο είναι ήδη έτοιμο με υποδομές   προδιαγραφών FIFA . Θα αποτελέσει μια « ανάσα  » για τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές που « συνωστίζονται στο γειτονικό   γήπεδο και ασφυκτιούν . Μια σημαντική λύση . Παράλληλα προχωρούν και τα υπόλοιπα έργα  και σύντομα θα ξεκινήσει και η φύτευση . « Θεωρώ ότι κάναμε το καθήκον μας για το περιβάλλον » δήλωσε ο Γιώργος Ιωακειμίδης και πρόσθεσε με νόημα : «Θυμίζω σε όλους ότι το συγκεκριμένο έργο, σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου, το καταψήφισε!
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…» .

Ανακοίνωση εκδόθηκε από την ΕΠΣΠ. Είναι φανερό ότι αναφέρεται σε κάποιες διαδόσεις που κυκλοφορούν  για την δημιουργία εντυπώσεων, από τους «γνωστούς – άγνωστους ». Αυτά δυστυχώς δεν αποφεύγονται, χρόνια τώρα. Από την πλευρά μας όλοι όμως θα πρέπει να προσέχουμε  για  να προφυλάξουμε το Πειραϊκό ποδόσφαιρο, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά  τα τελευταία χρόνια. Είναι στο χέρι όλων μας αυτό. Αρκεί  να το θέλουμε….

Από την πλευρά μας θα προσθέσουμε  κάτι πολύ σημαντικό. Ακούμε συχνά ότι δεν υπάρχουν χώροι για γήπεδα . Όπως όμως διαπιστώνουμε τελευταία , όπως και με αυτό στο παλιό ΚΤΕΛ στον Πειραιά που σύντομα θα μεταμορφωθεί σε κανονικό γήπεδο , με ιδέες και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν …….

Ήταν  πόθος για τον Βασίλη Ιωαννίδη να αναλάβει την Ελλάδα Ποντίων . Αυτό μας είπε ο  έμπειρος τεχνικός που σημειωτέον είναι Ποντιακής καταγωγής…..

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, για τον Γιάννη Τζανίνη . Ο πρόεδρος του ΑΟ Αγίου Δημητρίου φαίνεται ότι δουλεύει για το μέλλον της ομάδας .  Χθες η  σύζυγος του Ευαγγελία , έφερε στον κόσμο τον τρίτο τους γιο . Ένα ακόμα αγόρι που ήλθε να προστεθεί στην ευτυχία τους . Μετά τον 5χρονο Χρήστο και τον δυο ετών Μιχάλη ήλθε και ο νέος μπόμπιρας . Η ποδοσφαιρική ομάδα μεγαλώνει . Αυτή που σκέπτομαι είναι η καημένη η γυναίκα. Πως μπορεί πλέον να κουμαντάρει ένα σπίτι με τέσσερις άνδρες !!!! Στους ευτυχείς γονείς, τις καλύτερες ευχές μας…..

Λίγες μέρες μόνο εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Φοίνικα  Αγίας Σοφίας ο Χρήστος Καλιανιώτης . Λόγοι υγείας τον ανάγκασαν να αποχωρήσει . Ο ικανός τεχνικός θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Βαγγέλη Περάμαντζη που τον εμπιστεύτηκε , αλλά παρά την θέληση του δεν μπορεί να συνεχίσει. Από την πλευρά μας ευχόμαστε ταχείαν ανάρρωση στον φίλο Χρήστο και γρήγορα να επανέλθει στα καθήκοντα του και στην προπονητική που τόσο πολύ αγαπά….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply