Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον……Αντώνη

Published

on

Όταν υπάρχουν συνεργασία και καλή διάθεση τότε και το ποδόσφαιρο λειτουργεί διαφορετικά. Τρεις ομάδες της Νίκαιας ο Ιωνικός, ο Παννεαπολικός και η Χαλκηδόνα έχουν βάλει γιατρό για τις ακαδημίες τους στο γήπεδο σε συνεχές ωράριο για όλες τις προπονήσεις και τον πληρώνουν από κοινού. Μια πολύ σημαντική κίνηση αφού με την υγεία των αθλητών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών δεν μπορεί να παίζει κανείς. Τα τρία αυτά σωματεία βρήκαν λοιπόν την λύση μοιράζοντας τα έξοδα σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλους. Η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα…..

Με υδραυλικά ασχολείται ο πρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης . Γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσουμε τη δική του ….ορολογία στην περίπτωση της αποχώρησης του προπονητή του . «Στα κρύα του λουτρού » τον άφησε ο Βασίλης Ιωαννίδης και μάλιστα παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος . Ο έμπειρος τεχνικός του ανακοίνωσε χθες την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί βρήκε καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση. Από την Ελλάδα Ποντίων η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον νεαρό τεχνικό Γιάννη Μαυρόπουλο . Σοβαρό ρόλο σε αυτό το «διαζύγιο» έπαιξε η εμφάνιση της ομάδας στο 0-5 από την ΑΕ Μοσχάτου μέσα στους Ορυζομύλους για το Κύπελλο Πειραιά. Αυτή ήταν και η πρώτη αλλαγή προπονητή για τη φετινή χρονιά . Και φυσικά ο Ατρόμητος κινείται ήδη για τον αντικαταστάτη του Ιωαννίδη με τον οποίο ήταν να μην ξεκινήσουν μαζί αρχικά , αλλά τελικά αλλάχτηκε η απόφαση , ο Βασίλης παρέμεινε μετά από προτροπή των ποδοσφαιριστών, για να αποχωρήσει τώρα και μάλιστα …διπλά. Τι σημαίνει αυτό ; Ότι εκτός από την ανδρική ομάδα προπονούσε και την εφηβική η οποία επίσης ξεκινά το πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα……

Όσον αφορά τον Γιάννη Μαυρόπουλο τον προπονητή, όχι τον άλλο τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο του «Πάμε μπάλα» (επίσης Πόντιο) , η διοίκηση της Ελλάδας Ποντίων δεν του έδωσε άλλη ευκαιρία . Για την ανδρική ομάδα , να εξηγούμαστε . Γιατί η διοίκηση του έκανε πρόταση να αναλάβει τα τμήματα των ακαδημιών . Προφανώς για να «χρυσώσει το χάπι»…..

Σε απολογία κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ την Προοδευτική και την Οδηγήτρια για τους αγώνες Κυπέλλου της εβδομάδας που πέρασε . Για την δεύτερη είναι γνωστός ο λόγος αφού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και δεν ειδοποίησε για τον αγώνα με τον Καραβά. Για την Προοδευτική να πούμε ότι κλήθηκε επειδή νεαροί οπαδοί της προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παντζιτζιφιακό παραβιάζοντας την πόρτα . Στο γήπεδο ήταν και ο ταμίας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σταματάτος που κατέγραψε το συμβάν και έκανε έκθεση……

«Βαριές» ποινές σε δυο ποδοσφαιριστές τον Μουσκάι του ΑΣ Κωφών και τον Σιμάκο του ΑΟΑΔ ,από την Πειθαρχική επιτροπή με επτά και έξι αγωνιστικές αντίστοιχα. Κι όλα αυτά με το «καλημέρα » της νέας σεζόν. Κι όμως ο« πόλεμος » ανάμεσα στις δυο ομάδες συνεχίζεται μέσω ανακοινώσεων . Ας ηρεμήσει τώρα η κατάσταση . Έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνει άκρη…..

Τρία χρόνια πέρασαν από την μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ , αλλά οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν . Έτσι χθες το πρωί βρέθηκαν στο τάφο του για ένα τρισάγιο στη μνήμη του . Ο «κυρ Αρίστος» ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους . Άφησε έντονο το στίγμα του , σαν κορυφαίο στέλεχος του ποδοσφαίρου της Δραπετσώνας αλλά και της τοπικής διοίκησης….

Σε σύλλογο του Πειραιά γίνεται χαμός , διοικητικά .Ο πρόεδρος ενεργεί εν αγνοία των υπολοίπων μελών του ΔΣ που διαφωνούν με τις κινήσεις του. Κι όλα αυτά παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο Θεός να βάλει το χέρι του…..

Με ένα φαγκρί 15 κιλών φωτογραφήθηκε ο παράγοντας της Χαραυγής και δεινός ψαράς Χρήστος Κεφαλίδης . Διευκρίνισε όμως ότι δεν το έπιασε αυτός, αλλά κάποιος άλλος, χωρίς να τον κατονομάσει αφήνοντας να αιωρείται το μυστήριο. Το θέμα είναι ποιος θα το φάει αυτό το θεόρατο ψάρι….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply