Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Δεν κατέβηκε να παίξει η Οδηγήτρια στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Καραβά . Άδικα περίμεναν στο γήπεδο Χαραυγής η αντίπαλη ομάδα, οι διαιτητές, ο παρατηρητής και ο γιατρός του αγώνα. Βλέπετε, η ομάδα συνέχισε να κρατάει την ίδια μυστικοπαθή στάση με αυτή που κρατά από το τέλος της σεζόν. Στην ουσία η ομάδα έκανε ένα χοντρό «καψώνι» στην ΕΠΣΠ και όχι μόνο . Θα μπορούσε να δηλώσει ότι δεν θα κατέβαινε να παίξει με τον Καραβά και το θέμα θα έληγε εκεί. Θα αποφευγόταν δηλαδή όλη αυτή η ταλαιπωρία . Κι από την Οδηγήτρια κανείς δεν μιλά , κανείς δεν παίρνει θέση πέρα από μια ανακοίνωση στην αρχή κι αυτή με γρίφους χωρίς να διευκρινίζει τι θα κάνει. Ακόμα και τώρα , τόσους μήνες τηρεί σιγή μυστηρίου. Στα «κουφά» έκανε τη δήλωση σε πρωτάθλημα και κύπελλο , προφανώς γιατί αν δεν την έκανε , του χρόνου θα έπαιζε στην Γ’ Πειραιά . Κάτι ήξερε η στήλη που είχε γράψει ότι η Οδηγήτρια θα έχει τον ..ρόλο που έπαιξε ο Περαμαϊκός πέρυσι. Δηλώνει συμμετοχή δεν κατεβαίνει φέτος και του χρόνου παίζει στη Β’ Κατηγορία με μείον βαθμούς. Αυτό θεωρούμε ότι θα ισχύσει . Γιατί με την Οδηγήτρια δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα. Εν κατακλείδι τώρα. Δεν θα ήταν καλύτερα αν ο σύλλογος ξεκαθάριζε από την αρχή τη στάση του;;;;

Τα φαβορί επικράτησαν στους αγώνες της 2ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά. Εξαίρεση η πρόκριση του Δία Κορυδαλλού ομάδας Β’ Κατηγορίας στα πέναλτι επί της Ένωσης Α.Α. Ρέντη που αγωνίζεται στην Α’ . Από τα 18 παιχνίδια δυο κρίθηκαν στην παράταση με το ίδιο σκορ (1-2), άλλα δύο στα πέναλτι ..ο αγώνας Δόξας Πειραιά – Θύελλας Μοσχάτου που πήγε στην παράταση μπορεί να μην έφτασε στα πέναλτι , αλλά κρίθηκε από …πέναλτι,, αφού και τα τρία γκολ σημειώθηκαν με αυτόν τον τρόπο…..

Στους περισσότερους αγώνες το παρών έδωσαν μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά ώστε να έχουν ιδίαν άποψη για τους αγώνες . Η Ένωση δείχνει ότι προσέχει τις διοργανώσεις της….

Οι αγώνες ειδικά οι πρωινοί , έγιναν κάτω από αφόρητη ζέστη. Είχαμε προειδοποιήσει από την περασμένη εβδομάδα ότι θα ήταν καλύτερα να ξεκινούσαν στις 10 το πρωί , παρά στις 12 ντάλα μεσημέρι και στους 40 βαθμούς θερμοκρασία . Βρεθήκαμε σε δυο γήπεδα το πρωί της Κυριακής . Στον έναν ( Χαραυγή) οι θεατές έψαχναν σκιά για να καθίσουν ενώ στον άλλο ( Δραπετσώνα) που η εξέδρα είναι μέσα στον ήλιο , κάποιοι έφεραν ομπρέλες θαλάσσης ….

Πέρα από την πλάκα όμως , υπάρχει και κάτι το πολύ σοβαρό. Στον αγώνα Αστέρα Νίκαιας – ΑΕ Νίκαιας ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Θανάσης Σωπιάδης υπέστη ηλίαση στο 88’ . Ζαλίστηκε , έχασε τις αισθήσεις του για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Με τη ζωή των αθλητών δεν μπορούμε να παίζουμε …….

Στις έξι το απόγευμα ορίσθηκε στο γήπεδο Κορυδαλλού ο αγώνας Κύπρου Κορυδαλλού – Εθνικού Πειραιά . Καλή ώρα, θα μου πείτε . Με τη διαφορά ότι από το 70’ και μετά από την εξέδρα δεν βλέπαμε τίποτα . Ο φωτισμός είναι υποτυπώδης και μόνο για προπόνηση….

Ξεκινούν τα πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο . Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρει η Επιτροπή Διαιτησίας , αλλά αν κρίνουμε από την εβδομάδα που πέρασε , νομίζω λίγο δύσκολα . Να σημειωθεί ότι οι έξι από τους επτά που διαιτήτευσαν το Σαββατοκύριακο( Μπαλαχούτης, Λεμπέσης, Πουλόπουλος, Ιωαννίδης Κ., Ορφανός , Δαμιανάκης ) «σφύριξαν » και την Κυριακή ενώ τους πέρασε όλους ο Θοδωρής ο Πουλόπουλος που έκανε ρεκόρ . Το τριήμερο έπαιξε τέσσερα παιχνίδια!!!! Ένα το Σάββατο (Αστυπάλαια – Αστέρια Δραπετσώνας ) , δυο την Κυριακή (Κ20 Ολυμπιακού – Αστέρα Τρίπολης το πρωί και Νίκη Ρέντη – Ήφαιστος το απόγευμα) και ένα την Δευτέρα( Κύπρος Κορυδαλλού- Εθνικός Πειραιά) . Αυτά ούτε ο Ευδαίμων την «χρυσή » εποχή δεν τα έκανε……

Διπλή ήταν η χαρά του προέδρου της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανου Φαναρίτη προχθές. Όχι μόνο επειδή νίκησε η ομάδα του, αλλά και επειδή προκρίθηκε στα πέναλτι και η γειτονική Θύελλα στην οποία αγωνίζονται δανεικοί παίκτες της ΑΕΜ ,ανάμεσα στους οποίους και ο γιος του Δημήτρης. Και ο μπαμπάς καμάρωνε. Τόσο για την αγωνιστική εμφάνιση του μικρού, όσο και για την εξωτερική . Του πάνε πολύ τα κόκκινα του Δημητράκη….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply