Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σχετικά με τα όσα έγιναν στον φιλικό αγώνα Χαραυγή – Ερμή που διακόπηκε στο 20’ λόγω τραυματισμού του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων  Γιάννη Ασημέλη, ο πρόεδρος των Κορυδαλλιωτών Κώστας Πρέκας  διευκρίνισε : «  Εμείς δεν ξέραμε ότι δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο . Αν Αν το γνωρίζαμε δεν υπήρχε περίπτωση να παίξουμε  . Μάλιστα πριν από τον αγώνα είχα  δώσει τα χρήματα στον κ. Πτερνέα . Στο τέλος φυσικά μου τα επέστρεψε . Μας είπαν μετά ότι είχαν δικό τους γιατρό , ο οποίος  για κάποιο λόγο έφυγε από το γήπεδο . Εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία στο θέμα της υγείας των παικτών και ποτέ δεν παίζουμε χωρίς να υπάρχει γιατρός σε οποιοδήποτε παιχνίδι.»….

Παράδειγμα προς  μίμηση ο ΑΣ Ποντίων . Ο ιστορικός σύλλογος της Δραπετσώνας ζήτησε από την Επιτροπή διαιτησίας να στείλει εκπαιδευτή  για να  διδάξει  στους ποδοσφαιριστές τους νέους κανονισμούς. Η επιτροπή ανταποκρίθηκε

Και έσονται δυο εις σάρκαν μιαν. Την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Καραγκούνη  παντρεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φίλιππος Μόλακας . Ο γάμος  ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττική στις 2.15 το μεσημέρι , παρακαλώ . Ο αρχηγός της Σπίθας δεν επηρεάστηκε από την ζέστη και έδειχνε τρισευτυχισμένος. Έρωτας είναι  θαρρώ, που λέει και το τραγούδι. Στο πανέμορφο και ευτυχισμένο ζευγάρι που κάνει το γαμήλιο ταξίδι του στην Κυπαρισσία , τις καλύτερες ευχές μας …..