Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ριζικές αλλαγές περιλαμβάνει ο Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών αγώνων τις οποίες θα ανακοινώσει η ΕΠΣΠ  αύριο . Μεταξύ αυτών είναι για τους παρατηρητές αγώνων ( απαγορεύεται η υπόδειξη τους από σωματεία ) για διπλωματούχους προπονητές ( δεν έχουν δικαίωμα να μετέχουν ως ποδοσφαιριστές αν δεν έχουν καταθέσει προηγουμένως το δίπλωμα τους. Επίσης η κενή θέση που δημιουργείται σε περίπτωση συγχώνευσης ή υποβιβασμού δεν αναπληρώνεται για κανένα λόγο. Αυτά και άλλα πολλά αύριο…

Σημαντικές θέσεις κατέλαβαν το τελευταίο διάστημα δυο σημαντικά στελέχη Πειραϊκών σωματείων , που αποτελούν τιμή για τον χώρο μας . Είναι η πρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας Ίριδα Μωυσιάδη- Νίκου που ανέλαβε  αναπληρωτής  Γραμματέας του τμήματος Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων  Ελλήνων  και ο Ανδρέας Στρατής για πολλά χρόνια παράγοντας του ΑΟ Αγίου Δημητρίου που είναι πλέον αναπληρωτής διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας . Και στους δυο η ομάδα του Αστέρα Νίκαιας εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και στις νέες τους αρμοδιότητες….

Νέο βήμα στην προπονητική καριέρα του Παύλου Δαούτη . Ο νεαρός  τεχνικός αφήνει τον Πειραιά και πηγαίνει στην Μήλο όπου  θα αναλάβει  φέτος στον Παμμηλειακό . Ο Παύλος ευχαριστεί τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βαμβακάρη καθώς και το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του.

Στον Παμμηλιακό βρίσκεται από πέρυσι ως προπονητής των ακαδημιών ένας ακόμα Πειραιώτης. Ο Αλέκος Καραπετσάνης που συνεχίζει με επιτυχία.. Στον Παμμηλιακό αγωνιζόταν πέρυσι ο γιος  του Αντώνης . Ο 22χρονος μέσος με μεγάλη θητεία στη Χαραυγή και για ένα διάστημα στον Αστέρα Κερατσινίου είναι ελεύθερος και φεύγει από την Μήλο. Συζητά την επιστροφή του σε ομάδα του Πειραιά και δέχεται προτάσεις …

Ο προπονητής του Πυθαγόρα Περάματος Δημήτρη Μάνσαλης υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε επιτυχή επέμβαση στη βουβωνική χώρα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών . Για τον λόγο αυτό αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Διευθυντή της Β’  Χειρουργικής Κλινικής κ. Νικόλαο Ίμβρο καθώς και τον υποπλοίαρχο Π. Πίκουλα για το τεράστιο ενδιαφέρον τους .Αν και Παναθηναϊκός ο κύριος Ίμβρος αναμένεται να λάβει και δυο ερυθρόλευκες φανέλες για τους 2 γιους του από την ομάδα σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης για το ενδιαφέρον του στην περίπτωση του Δημήτρη….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply