Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Στην πρώτη γραμμή πάντα το θέμα του τροποποιητικού σχεδίου που  ετοιμάζει η ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο ίδιο πνεύμα είναι όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς που θεωρεί καταστροφικές τις αλλαγές που προτίθενται να κάνουν οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας. Η ΕΠΣ Πειραιά ζήτησε από την ΕΠΟ αντίγραφο πρακτικού  του ΔΣ για να δει ποιοι σύμβουλοι ψήφισαν  ώστε το θέμα να φτάσει στη Γενική Συνέλευση.  Πήρε όμως αρνητική απάντηση με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Πειραιά στο συμβούλιο της ΕΠΟ. Δεν ξέρουμε πάντως ακόμα τουλάχιστον ,ποιες Ενώσεις  είναι υπέρ αυτού του σχεδίου . Τουλάχιστον η Αθήνα δια του προέδρου της Παναγιώτη Δημητρίου «σήκωσε ψηλά το κεφάλι» και αντιτάχθηκε…..

«Τα δελτία ορισμένου χρόνου  είναι οικονομική καταστροφή για τα σωματεία » δήλωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας στην τηλεοπτική εκπομπή « Πάμε μπάλα» στο Κανάλι 9 . Αναφερόμενος στο θέμα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική  ο κ. Χολέβας είπε: «Η μια από τις δυο πρωταθλήτριες  ομάδες των τριών ιδρυτριών Ενώσεων  Αθήνας, Πειραιά , Θεσσαλονίκης , να ανέρχονται απευθείας στη Γ’ Εθνική. Οι τρεις δευτεραθλήτριες μαζί με όλες τις υπόλοιπες από όλη την Ελλάδα να δίνουν αγώνες μπαράζ .…

Όσοι μπορείτε , αξίζει να ανεβείτε  σήμερα το πρωί  μέχρι τις Σιταποθήκες για τους τελικούς του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ . Στις 10. 30πμ  διεξάγεται ο μικρός τελικός και στις 12.30 . Τα παιδιά αυτά που θα διαγωνιστούν αξίζουν σαν επιβράβευση της προσπάθειας τους , το χειροκρότημα όλων….

Η σημερινή εκπομπή « Στις αλάνες παίζουν τα παιδιά » στο Κανάλι 1( 90,4)  στις 1 τα μεσημέρι , που παρουσιάζουν οι Νίκος Παρασκευάκος και Μιχάλης Μουσελής είναι αφιερωμένη στον  ΑΟ Κορυδαλλό . Καλεσμένοι στο  στούντιο θα είναι  ο πρόεδρος  Γιάννης Αγιουτάντης  και ο αντιπρόεδρος  και υπεύθυνος ακαδημιών Νίκος Κουλουμπαρίτσης….

Αισθητή είναι η απουσία του αγαπητού φίλου και συνεργάτη της στήλης Τάσου Κορφιάτη από τα δρομολόγια  της Παροναξίας . Σύντομα όμως θα επανέλθει δριμύτερος . Μέσω της στήλης ο έμπειρος αρχιλογιστής στέλνει τις ολόθερμες ευχές του και τα χρόνια πολλά στον  Γενικό Διευθυντή του GOODYS – FLOCAFE  στο πλοίο BLUE STAR DELOS Παναγή Θεοδωράτο  που χθες ( Ζωοοδόχου Πηγής) είχε την ονομαστική του εορτή …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply