Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Με εξαίρεση λίγες  ομάδες, οι περισσότερες το τελευταίο διάστημα υπολειτουργούν .Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με το λουκέτο στις τράπεζες και το χθεσινό δημοψήφισμα , έχει επηρεάσει σαφώς τα ερασιτεχνικά σωματεία . Οι παράγοντες που βάζουν πάντα το χέρι στην τσέπη , περιμένουν να δουν  τι θα γίνει πρώτα με το μέλλον των επιχειρήσεων τους και της εργασίας τους και μετά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τους . Φυσικό δεν είναι ; Οπότε φέτος δεν προβλέπεται να ξοδευτούν σημαντικά ποσά , τόσο από τα σωματεία , όσο και  από την Πολιτεία. Η χρονιά λοιπόν,  προβλέπεται φέτος ακόμα χειρότερη για το ποδόσφαιρο. Και ειδικά το ερασιτεχνικό……

***Μια μεγάλη τιμή για την Ελληνική και φυσικά για την Πειραϊκή διαιτησία . Ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής διαιτητής Ηλίας Σπάθας θα διευθύνει στις 16 Ιουλίου τον  αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ ανάμεσα στην  νικήτρια του παιχνιδιού  Γκλέναβον Βορείου Ιρλανδίας-Σαχτόρ Σόλιγκορσκ Λευκορωσίας με την  Βόλφσμπεργκ Αυστρίας . Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης από την Θεσσαλονίκη  και Ηλίας Αλεξέας από την Μεσσηνία. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ρεθυμνιώτης Μιχάλης Βοσκάκης.

***Γράψαμε ότι οι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές Θεράπων Βαμβακίδης και Αντώνης Μπροτζάκης  πάνε «πακέτο» στις μεταγραφές από ΑΟ Πειραιά σε Θύελλα Κορυδαλλού ξανά σε  ΑΟ Πειραιά μετά σε Ειρήνη 2005 και τώρα ετοιμάζονται για  σύλλογο Β’ Κατηγορίας Πειραιά που το όνομα του αρχίζει από «Άλφα». Και επειδή με ρωτάνε αρκετοί θα τους πω, πως ΔΕΝ είναι ο Αστέρας Κερατσινίου. Λίγη υπομονή….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply