Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ένα πρωτοφανές γεγονός συνέβη προχθές βράδυ στον Κορυδαλλό. Ένας ψευτόμαγκας που ασχολείται με Πειραϊκή ομάδα  επιτέθηκε με άνανδρο τρόπο φραστικά με ύβρεις και απειλές κατά  διαιτητή που ήταν εκεί με την οικογένεια του. Ο τελευταίος δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια ,  όρμησε κατά του τυπάκου και τον χτύπησε , μπροστά στα μάτια των φίλων του και όλων των παρευρισκομένων .Να πούμε ότι  η αντίδραση αυτή του διαιτητή  έγινε λόγω της δικαιολογημένης αγανάκτησης του. Ας το δεχτούμε αυτό. Όμως από δω και πέρα ο διαιτητής που σημειωτέον είναι πολύ  καλό παιδί  αλλά παρορμητικό, αρχίζει τα…φάουλ με μια διαφορετική επίθεση κατά του «τσάμπα μάγκα». Αυτή την φορά μέσω του facebook . Και αφού τον περνάει γενεές δεκατέσσερις και ότι κάτι παιδάκια σαν κι αυτόν τα γ….. καταλήγει :«Το πρωτάθλημα ξεκινά σε λίγο .  Κοίτα να δεις τι έχεις να πάθεις» Κάκιστη και απαράδεκτη αντίδραση . Τι θα κάνει δηλαδή ο διαιτητής ; Δεν ξέρει ότι με  αυτόν τον τρόπο εκθέτει την ΕΠΣΠ και αυτούς που τον ορίζουν ; Ο ίδιος βέβαια το κατάλαβε το λάθος του και απέσυρε την ανάρτηση . Ήταν όμως πολύ αργά . Το  είχαν δει αρκετοί  και είχαν σχηματίσει άσχημη εντύπωση για τον διαιτητή. Κρίμα….

Τις προάλλες αναφέρθηκα στις  αντιδράσεις ανθρώπων «νοσταλγών » της παλιάς Θύελλας Κορυδαλλού , όπως τους αποκάλεσα και μίλησα για «ξεκατίνιασμα » μέσω διαδικτύου. Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση γιατί  θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να «βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα» με αυτόν τον τρόπο . Ο αγαπητός φίλος  και πρώην παράγοντας της  Θύελλας Κορυδαλλού   Χρήστος Σισαμόπουλος  που λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας τα προηγούμενα χρόνια δεν ασχολήθηκε με τον σύλλογο και την συγχώνευση , μας έστειλε  επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει και τα παρακάτω:

Σάν άνθρωπος της ομάδας και χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με την Ένωση αλλά με τους ανθρώπους της ΘΥΈΛΛΑΣ εξέφρασα ένα παράπονο για την εξάλειψη του γαλάζιου χρώματος  από τις εμφανίσεις και το σήμα της ομάδας, όπως θα αντιδρούσε ο φίλαθλος του Αργοναύτη, του Αετού , της Χαραυγής κά. Η τοποθέτησή σας ως ξεκατίνιασμα με αδικεί και βλέποντας την δική σας αντίδρασή, εσείς ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους του ιστορικού ΦΩΤΟΣ, δεν μου αφήνουν καμιά ελπίδα και δικαίωμα για να αντιδράσω σε αυτή την εμπαθή στάση της νέας ουσιαστικά διοίκησης της Ένωσης. Γι αυτό απέσυρα όλες τις αναρτήσεις σχετικά με το θέμα και θα συνεχίσω να παρακολουθώ από μακριά τα δρώμενα.»

«Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να ΄χει ο πεθερός» λέει η παροιμία , αλλά στην περίπτωση μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα είχαν βρει σε όλα η Χαραυγή με τον Χαραυγιώτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Μάλλη για την μεταγραφή . Όμως το Κερατσίνι δεν έδωσε την συγκατάθεση του , επειδή είχε πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται ο παίκτης. «Σεβαστή η απόφαση της διοίκησης του Κερατσινίου» δήλωσε ο Σωκράτης Πτερνέας…..