Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η παράταξη Γραμμένου  είναι η νικήτρια των εκλογών της ΕΠΟ αφού επικράτησε με 48-21 ψήφους της παράταξης Καλατζή η οποία δεν εκλέγει κανένα υποψήφιο . Ο Στέλιος Μπρατσόλης που υποδείχτηκε από την ΕΠΣ Πειραιά αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των ηττημένων έδωσαν την δική τους μάχη, με αξιοπρέπεια , αλλά δεν τα κατάφεραν.  Δεν πρόλαβαν να οργανωθούν αφού όλα έγιναν την τελευταία στιγμή. Μακάρι από αυτή την εκλογική αναμέτρηση, η ΕΠΟ η οποία αποκτά και πάλι διοίκηση , να βοηθήσει το ποδόσφαιρο κοιτάζοντας με ισονομία όλους….

Σημαντικές κινήσεις από την επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΠ.

Επειδή κατά καιρούς είχαν συμβεί πολλά κρούσματα , αποφασίστηκε όπως σε περίπτωση δικαίωσης σωματείου από ένσταση πλαστοπροσωπίας τιμωρείται με αποβολή από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια σωστότατη απόφαση, αφού το κακό είχε παραγίνει.

Τα σωματεία που μετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών ,  θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα διπλωματούχο προπονητή . Με αυτόν τον τρόπο θεωρείται ότι θα  λειτουργούν καλύτερα και θα μπορούν να αναδεικνύονται ταλέντα τα οποία θα μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο .  Επίσης κατά την διάρκεια υπογραφών του φύλλου αγώνα στη λήξη,  υποχρεωτικά θα πρέπει να παραβρίσκεται και ο εκπρόσωπος κάθε ομάδας με κόσμια συμπεριφορά , αφού ενδεχομένως  οι αρχηγοί είναι  μικρά παιδιά και ουσιαστικά μπορεί να μην καταλαβαίνουν κάποια πράγματα με την σύνταξη του Φ.Α.. ….

Άρχισε η γκρίνια στο Μοσχάτο για την κατάσταση του γηπέδου που λόγω της μεγάλης χρήσης αλλά και της μηδενικής συντήρησης θυμίζει χωράφι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες παραγόντων . Ο Στέφανος Φαναρίτης τα  γράφει και  στο facebook προσθέτοντας ότι σε κάποια σημεία τα ντουβάρια είναι έτοιμα για να πέσουν ενώ κάνει λόγο για επικίνδυνα σύρματα που εξέχουν ,στην περίφραξη  πίσω από τα τέρματα .Και μπορεί να μην υπάρχουν μέχρι τώρα ατυχήματα, αλλά  4-5 μπάλες σκάνε την εβδομάδα ( κόστος 150€ τουλάχιστον)και αφήνει αιχμές για τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και αναφέρει ότι σε  σύγκριση με τον Ταύρο το  Μοσχάτο  είναι ριγμένο. Και καταλήγει  ο Σ.Φ. :  «Φέτος η ΑΕΜ έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θέλει συμπαράσταση. Περιμένουμε να την δούμε εμπράκτως από την δημοτική αρχή.»…..

Έγιναν κάποιοι σχολιασμοί για την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών Ράμα και Σταφσουλάι  που κατέληξαν από τον Καραβά στον Αμπελακιακό.  Ο πρόεδρος όμως του ΑΟ Καραβά Χρήστος Σκανδάλης εκφράζοντας και την επίσημη θέση της διοίκησης τόνισε: « Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα δυο παιδιά για την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα. Μια προσφορά που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ. Τους ευχόμαστε ολόψυχα  καλή επιτυχία στο νέο τους σύλλογο.»