Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τον τρόπο διεξαγωγής της κλήρωσης των Πειραϊκών πρωταθλημάτων ανακοίνωσε με σαφήνεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας που αναφέρθηκε και στις ειδικές κληρώσεις  που θα γίνουν. Είναι  ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει μια ξεχωριστή ιδιομορφία αυτό του διαχωρισμού των ομίλων. Για  πολλούς  είναι πιο σημαντικό και από την ίδια την κλήρωση. Έχουμε άλλωστε αναφερθεί πολλές φορές από αυτήν εδώ τη στήλη. Γιατί από χρόνο σε χρόνο οι ομάδες παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά . Τέλος πάντων, η ΕΠΣΠ και η Επιτροπή πρωταθλήματος κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, αλλά απόλυτη δικαιοσύνη δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Π.χ η Οδηγήτρια αν κατέβει τελικά να αγωνιστεί θα παίξει με εφήβους ,οπότε μόνο «στα χαρτιά » θεωρείται ισχυρή. Αντίθετα η ΑΕ Μοσχάτου που τερμάτισε πέρυσι ένατη θα είναι από τους σούπερ ισχυρούς με τις 19 μεταγραφές …

Επίσης είναι το θέμα με τα νησιά . Στον ένα όμιλο θα είναι μαζί  οι δυο ομάδες της Σαλαμίνας Αμπελακιακός και Αίας που είναι πολύ ισχυρές φέτος και στον άλλο η ΑΕ Αίγινας με τα γνωστά τεράστια προβλήματα . Οι ομάδες που θα μετάσχουν σε αυτόν τον όμιλο θα είναι διπλά τυχερές , γιατί οι Αιγινήτες και θα παρουσιαστούν ανίσχυροι φέτος και ενδέχεται το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος να παίξουν στον Πειραιά . Ας το προσέξει λοιπόν η ΕΠΣΠ  αυτό το «λεπτό» σημείο και ας αναθεωρήσει κάποια πράγματα να χρειαστεί ………

Εκλογές σήμερα στην ΕΠΟ , αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα γίνουν  λόγω των ενστάσεων . Η ΕΠΣ Πειραιά που υποστηρίζει την παράταξη του Γιώργου Καλατζή εκπροσωπείται από τον Στέλιο Μπρατσόλη ( τακτικός ) , Γιάννη Ποντίκη ( αναπληρωματικός) και τον Κώστα Χολέβα για την επιτροπή Ελέγχου και συμμόρφωσης . Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει ο Πειραιάς θα πρέπει πλέον να συμμετέχει κανονικά  σε όλα τα δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου . Να έχει  τη δική του φωνή και δύναμη. Όπως παλαιότερα ….

Μετά τον Γιώργο και τον Δημήτρη ανανέωσε και ο Χάρης . Και οι τρεις Χαιρέτες  συνεχίζουν στον Θησέα . Όπως άλλωστε και οι δυο αδελφοί  Γιώργος και Ηλίας Βλαχουτσάκος. Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται στον σύλλογο , που είναι μια αγαπημένη οικογένεια….

Και οι δυο είναι  φίλοι . Παράλληλα είναι ηγέτες στις  ομάδες  τους που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία  και έχουν φιλοδοξίες. Όλα αυτά μέχρι εδώ καλά. Αν όμως κληρωθούν στον ίδιο όμιλο, δεν βλέπω να κρατάει η φιλία τους…..