Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

Βανδαλισμός και κλοπή αθλητικού υλικου στα αποδυτήρια του Παννεαπολικού. Πήγαν οι άνθρωποι του στο γήπεδο «Π.Νικολαΐδης » να ετοιμάσουν το αθλητικό υλικό για την έναρξη της προετοιμασίας και διαπίστωσαν ότι είχαν σπάσει τα λουκέτα, τις ντουλάπες και είχαν κλαπεί τουλάχιστον 55 μπάλες, αθλητικό υλικό και 3 τσάντες όπου ήταν τα φαρμακεία της ομάδος .Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Τσίλης μας είπε: «Είναι δυσάρεστο αυτό που έχει συμβεί διότι το περιστατικό συνέβη σε ένα φυλασσόμενο χώρο όπου κλειδί έχουν οι ομάδες διότι είναι η αποθήκη αθλητικού υλικού όλων των ομάδων.  Είναι λυπηρό γιατί για μια άσκοπη κίνηση ενός να μην υπάρχει πλέον εμπιστοσυνη. Όποιος το έκανε να είναι σίγουρος ότι δεν μας πτοεί αυτό το γεγονός αλλά αντίθετα μας πεισμώνει περισσότερο. Όλο το αθλητικό υλικό θα ανανεωθεί.»…

Ξεκαθάρισε τη θέση της η ΕΠΣΠ σχετικά με τους φιλικούς αγώνες που γίνονται  και τονίζει ότι θα τιμωρούνται οι ομάδες που δεν το δηλώνουν  καθώς και οι διαιτητές. Μάλιστα μείωσε το εξοδολόγιο των διαιτησιών λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί……

Κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές ετοιμάζεται να παρουσιάσει φέτος ο Φαληρικός που οργανώνεται σε όλους τους τομείς , κάτι που δεν γινόταν μέχρι τώρα. Για πρώτη φορά μάλιστα στον σύλλογο , οι υπεύθυνοι μιλάνε ακόμα και για άνοδο….

Την ώρα που γινόταν γνωστό ότι δυο βασικοί ποδοσφαιριστές οι Σταφσουλάι και Ράμα καταλήγουν στον Αμπελακιακό, ο ΑΟ Καραβάς « απάντησε » με την απόκτηση Μπουζάλη. Η αποχώρηση των δυο βασικών στελεχών του, δεν στεναχώρησε , όπως θα περίμενε κανείς τους υπεύθυνους του συλλόγου. Το αντίθετο μάλιστα.. Για διαφόρους λόγους. Έτσι τουλάχιστον μας είπε ηγετικό στέλεχος του ΑΟ Καραβά…..

Επικοινώνησε μαζί μας ο βετεράνος διαιτητής και στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Νίκαια  Πέτρος Καμπίτσης για να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Στέλιο Μπρατσόλη στις αυριανές εκλογές της ΕΠΟ και καλεί όλους τους φίλους του από όλη την Ελλάδα να τον ψηφίσουν , καθώς πρόκειται για ένα ηθικό στοιχείο σε όλα , που κοσμεί με την παρουσία του το ποδόσφαιρο…..

Τελικά δεν θα λαμπρύνει ο πάγκος της Δόξας Πειραιά, αφού ο νεαρός  τεχνικός δεν δέχτηκε να αναλάβει ίσως γιατί ήταν η πρώτη του φορά σε πάγκο ομάδας Α’ Κατηγορίας και δεν θεωρούσε τον εαυτό του έτοιμο να αναλάβει τόσο μεγάλη ευθύνη. Έτσι ο σύλλογος κινείται πλέον για να βρει νέο προπονητή…..

Για προπονητή κινείται και η Αίγινα .Και αφού το έμψυχο υλικό της ομάδας αποτελείται από γηγενείς ποδοσφαιριστές,  μάλλον και ο νέος τεχνικός του συλλόγου θα είναι Αιγινήτης. Παπούτσι από τον τόπο σου, που λέει κι ο λαός…..