Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αλλάζει η κατάσταση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών , αφού μετά την κατάργηση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής οι ομάδες της κατηγορίας αυτής , θα  μετέχουν σε αυτό που διοργανώνει  η Ένωση στην οποία ανήκουν. Έτσι στο Κύπελλο ΕΠΣΠ  θα  μετέχουν φέτος και οι Εθνικός, Ιωνικός , Προοδευτική και Κερατσίνι !!! Νέα τάξη πραγμάτων λοιπόν στο   Κύπελλο  Πειραιά  όπου φέτος θα λειτουργεί φέτος και αυτόνομη επιτροπή με πρόεδρο τον Γιάννη Ποντίκη…..

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ της ΕΠΟ οι νέοι πίνακες των διαιτητών

Για μια ακόμα φορά «ριγμένος» ο Πειραιάς. Οι κύριοι της ΚΕΔ «πέταξαν έξω » από τους  πίνακες τον Ηλία Σπάθα. Τον κορυφαίο, για πολλούς , Έλληνα διαιτητή . Βασικά τον είχαν βάλει στο περιθώριο  από την περυσινή  χρονιά . Φέτος τον έβγαλαν και επίσημα . Εν ονόματι της – δήθεν- εξυγίανσης. Πού σωστά ο ταμίας της ΕΠΣ Πειραιά και στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών αναφερόμενος στα δυο μέλη της ΚΕΔ Τριτσώνη και Κουκουλάκη τόνισε: « Είστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσετε γιατί κάποιους διαιτητές τους βγάλατε από τους πίνακες. Είμαι  35 χρόνια στη δημόσια διοίκηση και γνωρίζω ότι κάθε απόφαση που βγαίνει , θα πρέπει  να στοιχειοθετείται . Εσείς γιατί δεν το κάνατε αυτό; Τα αυτονόητα πρέπει να πράξετε , όχι κάτι παραπάνω»…..

Εκπρόσωπος του Πειραιά στην Σούπερ Λίγκα ο εξελίξιμος και ταλαντούχος διαιτητής Αλέξανδρος  Τσαμούρης. Βοηθοί είναι οι Τιμολέων Γεωργακόπουλος και Γιάννης Κοντιζάς . Εκτός πινάκων  έμεινε ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος. Κι αυτός θυσιάστηκε στο βωμό  της …εξυγίανσης…..

Την αποχώρηση του  από την διαιτησία , ανακοίνωσε ο Νίκος Καλημέρης ο οποίος ήταν παράλληλα και διοικητικό  στέλεχος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά . Ο Νίκος πριν από λίγο καιρό έγινε και πάλι πατέρας, αφού η σύζυγος του Βασιλική έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους που ήλθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους . Ο Καλημέρης πάντως δεν θα κόψει τους δεσμούς του με το ποδόσφαιρο αφού θα ασχοληθεί  με σύλλογο της περιοχής του( κατοικεί στο Πέραμα)  όπου θα αναλάβει κάποιο πόστο …..

Με τον υπ’ αριθμόν  έγγραφο 21939/10.8.2017 η Ε.Π.Ο.  γνωστοποίησε  στην ΕΠΣΠ την έγκριση της τροποποίησης της επωνυμίας του σωματείου «ΑΕ Νέου Φαλήρου » σε «Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νεαπολέως Ηρακλής Νικαίας» με έδρα την Νίκαια και τον ίδιο Α.Μ. 426.

Επιπλέον αναγνωρίζεται η ίδρυση γυναικείου τμήματος του σωματείου  «ΑΠΟ Ατρόμητος Κερατσινίου» με Α.Μ. 4473.