Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα..με τον Αντώνη

Published

on

Συμμετέχουμε με Αισιοδοξία στην Εκλογική διαδικασία της Ομοσπονδίας στοχεύοντας Ενιαία στην Εκλογή του Πειραιά στην Ομοσπονδία και στην Πρόοδο όλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου » τόνισε ο υποψήφιος με υπόδειξη της ΕΠΣΠ για το Δ.Σ. της ΕΠΟ Στέλιος Μπρατσόλης. Από την πλευρά μας θα επαναλάβουμε αυτό που γράψαμε και χθες . Ο Πειραιάς πρέπει οπωσδήποτε να μετέχει στα διοικητικά της Ομοσπονδίας. Δεν νοείται να είναι απών .Ειδικά η παρουσία του Στέλιου Μπρατσόλη είναι πολύ σημαντική και η εκλογή του θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστική είναι και ανάρτηση του Χρήστου Στούκα στο facebook . O  πρώην αντιπρόεδρος και ταμίας της ΕΠΣΠ  αφού εύχεται καλή επιτυχία στην ΕΠΣΠ και τον Στέλιο Μπρατσόλη καταλήγει :  Στην Ελλάδα  των τεράστιων αδιεξόδων, ανάμεσα σε άλλους τομείς, το ποδόσφαιρο οφείλει να αναδείξει ικανά στελέχη τα οποία θα το τοποθετήσουν στη θέση που του αξίζει.»…..

Και τυπικά πλέον ο Ηρακλής Νίκαιας θα έχει πλέον αυτή την ονομασία. Στα έγγραφα , και στα δελτία , ο σύλλογος  μέχρι τώρα ονομαζόταν ΑΕ Νέου Φαλήρου. Τώρα πλέον και «με την  βούλα» θα ονομάζεται Ηρακλής. Με σκοπό να αναβιώσει την ιστορία που έγραψε ο σπουδαίος αυτός σύλλογος από τον οποίο έχουν αναδειχτεί μεγάλα ονόματα,  που έχουν γράψει τεράστια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…..

Το γράψαμε και χθες και οι ψαγμένοι φίλοι της στήλης  το έπιασαν το υπονοούμενο «Για την Δραπετσώνα πηγαίνει ο Νίκος Γεροπαναγιώτης, αλλά στη Χαραυγή βρήκαν κιόλας τον αντικαταστάτη του. Σε αυτό το σωματείο ποτέ δεν πιάνει…ξηρασία….»  Και ω του θαύματος η Χαραυγή ανακοίνωσε τον Ξηρογιάννη από την Οδηγήτρια. Όσο για τον Γεροπαναγιώτη που αποχώρησε ο Πτερνέας δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Γεροπαναγιώτη  για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα . Ήθελε να φύγει και τον αφήσαμε ελεύθερο. Εμείς  δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι. Ο Νίκος είναι πάνω από όλα Χαραυγή και ψυχάρα.»…

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά παραμένει στο  Θησέα ο  Νίκος Γαντζάκης. Από τους πιο σωστούς προπονητές στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ, ούτε έχει δημιουργήσει προβλήματα . Είναι ένα σοβαρό  άτομο που μιλάει με τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο…..