Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δύο χρόνια  πριν ιδρύθηκε  και   μπήκε στα Πειραϊκά πρωταθλήματα η Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Ποιος να το φανταζόταν ότι  δυο χρόνια μετά η ομάδα θα μετρούσε ισάριθμες ανόδους και θα βρισκόταν τώρα στην Α’ Πειραιά . Οι προσπάθειες των υπεύθυνων του συλλόγου απέδωσαν γρήγορα καρπούς και με τις κινήσεις που γίνονται η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά…..

Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του κόσμου της Χαραυγής που προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα με κάθε τρόπο, από το υστέρημα του. Έτσι παρήγγειλαν μια μεγάλη παλέτα με νερά για τις ανάγκες της ομάδας….

Χθες είχε γενέθλια ο καλός φίλος, προπονητής του Ερμή Κορυδαλλού Βασίλης Σταύρου. Στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook γράφτηκε :«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα δεν είναι ότι έχει γενέθλια ο προπονητής μας Βασίλης Σταύρου , τα πόσα  κλείνει το αφήνουμε στην φαντασία σας , αλλά έχει γενέθλια ο Βασίλης ένας πραγματικός άνθρωπος του Ερμή. Ένας που έχει τιμήσει με την πραγματική έννοια το “ΕΜΕΙΣ ΕΡΜΗΣ”»

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός » ο γνωστός παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και  βετεράνος ποδοσφαιριστής Χρήστος Τζελέπης. Ο πρόεδρος Δημήτρης Σαρρής και το ΔΣ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Χατζηκυριακείου του εύχονται περαστικά και  ταχεία ανάρρωση . Τις καλύτερες ευχές μας στον αγαπητό φίλο…..

Όπου πηγαίνει  ο προπονητής Γιώργος Μοδινός , τον ακολουθεί ο Ρενάτο Κασάρα.  Γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία για χρόνια στον ΑΟ Καραβά. Πέρυσι  ο Μοδινός πήγε στον Άρη Αμφιάλης και φέτος στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Μαζί κι  ο Κασάρα, τον οποίο ο προπονητής του εμπιστεύεται απόλυτα….

Αν και βρίσκεται σε διακοπές στην Κεφαλονιά , ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΑΟ Καραβά  Βαγγέλης Βρεκούσης ετοιμάζει τα δελτία τύπου των μεταγραφών και τα στέλνει  στα ΜΜΕ . Με την ευκαιρία να πούμε ότι στο μαγευτικό νησί του Ιονίου βρίσκεται ο προπονητής της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Πειραιά Θεολόγος Ρενιέρης , ενώ χθες έφτασε και ο κορυφαίος παράγοντας της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης. Σαν πολλοί δεν μαζευτήκαμε στο νησί , λέω εγώ…..

Για μια μεταγραφή που έγινε πολύς θόρυβος στον Πειραιά , έμαθα ότι ο παίκτης επηρεάζεται από τον μπαμπά του . Αυτό τουλάχιστον συνέβαινε μέχρι τώρα . Για να δούμε φέτος….