Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Χθες αναφερθήκαμε στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και για το γεγονός  ότι αλλάζουν τα πάντα στον σύλλογο . Σήμερα ο Θεόφιλος Ελευθερίου , ένας άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία στην Θύελλα , τόσο σαν ποδοσφαιριστής παλαιότερα, όσο και σαν παράγοντας στη συνέχεια , βγάζει τη δική του κραυγή αγωνίας. Δυο χρόνια μετά την συγχώνευση με τον Αχιλλέα.« Ανησυχώ αφάνταστα με την ομάδα » δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Θύελλας και πρόσθεσε: «  Βλέπω την ιστορία να εξαφανίζεται. Δυστυχώς. Η ομάδα που ιδρύθηκε το 1956 με τον Βασίλη Βασιλόπουλο, τον Μάρκο Σπανό, τον Τσουκαλά, τον Γεωργουλάκο , τον Στυλίτη και τους άλλους, να εξαφανίζεται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Δεν τα έχω με την διοίκηση. Τα έχω με τον εαυτό μου. Όλοι έχουμε ευθύνες τελικά. Ας γίνει έστω και τώρα κάτι . Η Θύελλα  δεν πρέπει να διαλυθεί….»

Θέμα συζήτησης έγινε αυτό που έγραψε η στήλη το Σάββατο με τον διαχωρισμό των ομίλων , όπως σκέπτεται να τον πραγματοποιήσει η ΕΠΣΠ  με τους έξι πρώτους των δυο ομίλων να είναι χιαστί.. Μάλιστα ο κορυφαίος παράγοντας της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης το σχολίασε στη σελίδα του  στο facebook: « Οι 6 δυνατοί του ενός ομίλου σταυρωτά με τους 6 δυνατούς του άλλου ομίλου στην κλήρωση. Εμείς ελπίζουμε παρά το γεγονός ότι είμαστε στο γκρούπ των “αδυνάτων”….

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Καστέλλα και τη νέα περίοδο ο Παναγιώτης Μπιλίρης . Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε  σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του  (με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι για τα πλέι οφ). Ο Μπιλίρης στα 35 του χρόνια είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος που λατρεύει την μπάλα και αποτελεί υπόδειγμα για τον χώρο μας . Ας τον έχει υπόψη της η ΕΠΣΠ . Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επιβραβεύονται…..

Τον 17χρονο Βασίλη Νταλιάνη απέκτησε ο ΑΣ Ποντίων από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και όχι τον Κώστα όπως γράψαμε στ εκ παραδρομής. Φαίνεται είχαμε στο μυαλό μας τον πατέρα του ταλαντούχου παίκτη, που έχει σταματήσει την μπάλα εδώ και πολλά χρόνια . Θυμηθήκαμε τα ωραία σουβλάκια που φτιάχνει ο Κώστας μαζί με τους  επίσης φίλους Ανδρέα Δημόπουλο και Δημήτρη Δυναμίδη  στο κυλικείο του γηπέδου Χαραυγής. Ανυπομονούμε να …χειμωνιάσει για να πηγαίνουμε πάλι εκεί….