Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα …με τον Αντώνη

Published

on

Κάνοντας κάποιες συγκρίσεις φτάσαμε στο σημείο να μελαγχολήσουμε για μια ακόμα φορά. Μάθαμε λοιπόν χθες ότι ομάδα της ΕΠΣ Αθήνας , που  ανήκει σε παραθαλάσσιο δήμο ,  επιδοτήθηκε από την Δημοτική αρχή με το ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ. Στον Πειραιά , όμως και σε όλους τους Δήμους της περιφέρειας του δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά .Η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει επιδοτήσεις . Μπορεί οι Δήμαρχοι να έχουν διάθεση να βοηθήσουν τα σωματεία , αλλά δεν υπάρχουν χρήματα. Οι επιδοτήσεις από τους Δήμους έχουν κοπεί αναγκαστικά. Όσο για τις επιχορηγήσεις από την Πολιτεία αυτό είναι πλέον ξεχασμένη υπόθεση . Και τα άμοιρα τα σωματεία, παλεύουν μόνα τους ουσιαστικά  για να βρουν οικονομικές λύσεις. Κάποια από αυτά δεν αντέχουν να σηκώσουν το βάρος. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο μειώνονται . …

Νέα εξέδρα 350καθισμάτων θα τοποθετηθεί στο γήπεδο Χαραυγής με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής η  οποία, οφείλουμε να ομολογήσουμε , δείχνει μεγάλο  ενδιαφέρον για τον αθλητισμό   .Θα επεκταθεί από το σημείο που βρισκόταν η παλιά η οποία  θα ξηλωθεί. Μάθαμε ότι θα είναι λυόμενη , όπως ακριβώς είναι στη Δραπετσώνα .  Η νέα κερκίδα θα  είναι έτοιμη γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου…..

Παράγοντας  ομάδας Α’ Πειραιά που βρίσκεται στην επαρχία για  διακοπές , θα επισπεύσει την επιστροφή του  αφού είναι «έξω φρενών» με ανθρώπους μεγάλης ΠΑΕ Α’Εθνικής που αθέτησαν το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν κάνει για παίκτη του Πειραϊκού συλλόγου τον οποίο απέκτησαν  πριν από 4 χρόνια χωρίς χρήματα ,αλλά θα έδιναν ένα ποσό στην ομάδα εφόσον ο παίκτης γινόταν επαγγελματίας . Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε , αλλά ο τελευταίος παραχωρήθηκε σε ομάδα Γ’  Εθνικής, χωρίς καν να ερωτηθεί η ομάδα από την οποία προέρχεται. Το θέμα ενδέχεται να φτάσει και στα δικαστήρια  , αν δεν βρεθεί λύση….

Το αποκούμπι  έχει την ίδια  ομοιοκαταληξία με το επίθετο ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρεται ο  ΑΟ Καραβάς Εύκολο ήταν το κουΐζ της στήλης. Άλλωστε ποτέ  δεν αμφέβαλα για το επίπεδο των φίλων της στήλης , το οποίο είναι πολύ  υψηλό…Λέτε να έχει δίκιο ο φίλος μου ο Ντίνος ; Ο οποίος , παρεμπιπτόντως σαν γνήσιος ρεπόρτερ της στήλης ψάχνει για το  όνομα κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, που θα κλείσει ο σύλλογος. Κάτι πάντως μου ψιθύρισαν που έχει σχέση με Γεώργιο. Με το μικρό του όνομα ή  με το επίθετο, θα σας γελάσω. Τρέμε Βρεκούση!!!!….