Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

υπάρχουν τόσες  ομάδες  και ελάχιστα γήπεδα αναζητούνται λύσεις ανάγκης. Αυτό έγινε και τώρα σε δυο γήπεδα του Πειραιά . Αρχικά με το «Παντελής Νικολαΐδης »έναν αγωνιστικό χώρο στον οποίο φιλοξενούνται πολλά σωματεία  και αρκετές  ακαδημίες τους . Μπροστά στον φόβο να μείνουν όλοι αυτοί «άστεγοι» για  μεγάλο χρονικό διάστημα , τα σωματεία αποφάσισαν από κοινού με τον αντιδήμαρχο Νίκαιας –Ρέντη Γιάννη Μπακατσέλο, να συνεχίσει να λειτουργεί το γήπεδο όπως είναι τώρα , με τοποθέτηση κάποιων πλαστικών κομματιών σε ορισμένα σημεία και να κλείσει στα τέλη  Μαΐου του 2018 ώστε να υπάρχουν τα χρονικά  περιθώρια για την επανακατασκευή του. Να υπάρχει δηλαδή δέσμευση από τον εργολάβο που θα αναλάβει το έργο , χωρίς να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. Μια λογική λύση που δεν θα ταλαιπωρήσει τα σωματεία . Να επισημάνουμε στο σημείο αυτό την άψογη στάση του Γιάννη Μπακατσέλου που είναι πάντα κοντά στα σωματεία και προσπαθεί για την επίλυση των προβλημάτων τους…..

Πάμε τώρα στο γήπεδο των Αμπελακίων . Εδώ είναι να αλλάξει ο χλοοτάπητας από φυσικό σε πλαστικό. Επειδή όμως καθυστερούν οι διαδικασίες και υπολογίζεται να ξεκινήσουν τα έργα τον Νοέμβριο, με ενέργειες του προέδρου του ΑΚΟΙΠΟΠ Γεράσιμου Δραγομάνοβιτς σουλουπώθηκε προς το παρόν ο αγωνιστικός χώρος  με νέα κομμάτια σε σημεία που υπήρχε πρόβλημα. Κι όλα αυτά με χρήματα που βρήκε ο δραστήριος κ. Δραγομάνοβιτς . Τον Νοέμβριο που θα ξεκινήσουν τα έργα για την αλλαγή του τάπητα , τα σωματεία Αμπελακιακός και Σαλαμινομάχοι θα «μετακομίσουν »  για ενάμιση μήνα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού….

Αλλάζει πλέον το σκηνικό .Και τέταρτη αλλαγή ποδοσφαιριστή προβλέπει ο νέος Κ.Α.Π. για τα παιχνίδια όλων των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.  Να σημειώσουμε πως Ερασιτεχνικά είναι η Γ’ Εθνική κατηγορία κι όλα τα τοπικά  …

Πολύ καλές μεταγραφές γίνονται στα Πειραϊκά πρωταθλήματα φέτος, κατά  γενική ομολογία. Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει η ποιότητα του ποδοσφαίρου στην ΕΠΣΠ. Θα πρέπει όμως όλοι να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του. Ένωση, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες , φίλαθλοι. Διαφορετικά  δεν θα  γίνει τίποτα…..

Το σήριαλ με την μεταγραφή του Γιάννη Κούση πλησιάζει στο τέλος του. Ή μάλλον έφτασε κιόλας . Τελικά αρνήθηκε να φορέσει τα πράσινα για να πάει όπως είπε σε  κάποια παραλία .Ούτε όμως εκεί κατέληξε . Έτσι αποφάσισε να  πάει για τα …καράβια . Κι όποιος κατάλαβε…..κατάλαβε….