Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Για το θέμα του ΣΕΦ ακούστηκαν πολλά στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας στην ΕΠΣΠ . Ο Γιώργος Ανατολάκης αποκάλυψε τις επαφές που έγιναν με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον Αντιπεριφειάρχη Γιώργο Γαβρίλη. , σε μια συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου . Μακάρι τουλάχιστον αυτή τη φορά να γίνει κάτι. Προς το παρών πάντως η εμπειρία μας , μας έχει διδάξει να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό. Γιατί μέχρι τώρα «χορτάσαμε» από τις πολλές  υποσχέσεις και τα λόγια . Ο Μιχάλης Μουσελής θυμήθηκε τον τότε Γ.Γ.Α Μπιτσαξή και φανερά αγανακτισμένος τον «στόλισε» με ακατανόμαστες φράσεις. Επιτέλους ας γίνει τώρα κάτι και να βρεθεί μια λύση για το «στοιχειωμένο » αυτό γήπέδο. Δεν πάει άλλο…..

***Η λαχειοφόρος αγορά έχει αρχίσει πλέον να ενδιαφέρει σχεδόν όλα τα σωματεία . Που σιγά – σιγά σπεύδουν να αγοράσουν όλοι. Γιατί όπως είπε ο κ. Σπάθας το όφελος από την πώληση τους είναι μεγάλο για την ομάδα τους ενώ ένα μικρό ποσοστό μόνο πηγαίνει  στην Ένωση…..

***Είχαμε γράψει για μια επικείμενη συγχώνευση .Η οποία τελικά δεν προχώρησε . Ήταν να γίνει ανάμεσα στον Πανφαληρικό και τον Πολυκράτη , αλλά ο πρόεδρος του δεύτερου Γιάννης Μιχάλαινας το μετάνιωσε λέγοντας ότι θα κατεβάσει τελικά κανονικά την ομάδα φέτος στη Γ’ Κατηγορία …..

**Με την ευκαιρία να πούμε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν στον Πανφαληρικό συμπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου που παραμένει κενή μετά την αποχώρηση του Αποστόλη Γιαννούλη…,

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply