Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Στις 30  Αυγούστου πέρα από την κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει  ο διαχωρισμός των ομίλων  Α’ και Β’ Κατηγορίας. Εκεί νομίζω ότι είναι όλη η ουσία και φυσικά το ενδιαφέρον για τις ομάδες . Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που όλα τα μεγάλα φαβορί συμπίπτουν μαζί στον ίδιο όμιλο .Φέτος στην Α’  Κατηγορία υπάρχει κάτι το ξεχωριστό, αφού οι πρωταθλητές των δυο ομίλων , ανέρχονται στην Γ’ Εθνική …..

Κανονικά το πρωτάθλημα της  Β’ Κατηγορίας θα πρέπει να ξεκινήσει με 26 ομάδες χωρισμένες σε δυο ομίλους των13..

Όμως πολύ πιθανό είναι να γίνει με 24 ( 2Χ12) , αφού ο Περαμαϊκός μέχρι τώρα δεν φαίνεται και πολύ  πιθανόν να βρεθεί λύση μιας  και το αδιέξοδο στον ιστορικό σύλλογο είναι τεράστιο. Σοβαρότατο πρόβλημα υπάρχει και με την ΑΕ Νεάπολη ένα σύλλογο που αντιμετωπίζει τεράστια εσωτερικά προβλήματα. Ευχής μας είναι να βρεθεί λύση και οι δυο ομάδες να μπορέσουν τελικά να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα….

Τεράστια μορφή ο Θανάσης Μπέμπης . Ο κορυφαίος Έλληνας μπαλαδόρος  που έγραψε μεγάλη ιστορία στον Ολυμπιακό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την παρουσία του έχει στιγματίσει θετικά και την ιστορία του Αργοναύτη. Ο Μπέμπης εκτός από προπονητής που διατέλεσε στον Χατζηκυριακιώτικο σύλλογο, ολοκλήρωσε εκεί την σπουδαία ποδοσφαιρική του . Στον Αργοναύτη« κρέμασε τα παπούτσια του ». Κύριε ( με όλη τη σημασία της λέξης )Θανάση είμαι ευτυχής που σας γνώρισα. Αθάνατος!!!!!

Πέρυσι ήταν βοηθός του Σάββα Δοντσίδη στη τεχνική ηγεσία της Νίκης Ρέντη, ο Νικηφόρος Γκούμας . Φέτος οι ρόλοι αντιστρέφονται. Ο Γκούμας θα είναι  ο προπονητής της ομάδας , ενώ ο Δοντσίδης αναλαμβάνει γυμναστής ……

Δέκα χρόνια δεν είναι και λίγα. Ο Νίκος Κοντάκος επέστρεψε στην ομάδα  από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Τους Νέους Δραπετσώνας . Παράλληλα επέστρεψε και στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο  αφού όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε ε Αθηναϊκές ομάδες.………