Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αυτό που γίνεται φέτος στις μεταγραφές με  ξεπερνάει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δίνουν τον λόγο τους συμφωνούν με ομάδες και στη συνέχεια τον παίρνουν πίσω αναιρούν τη συμφωνία, επειδή βρίσκονται κάποιοι παράγοντες που τους δίνουν περισσότερα χρήματα. Εκεί που οι παράγοντες των σωματείων αντί να κάνουν κάποια συμφωνία μεταξύ τους για να μην ξεφεύγουν από τα όρια  , παίζουν παιχνίδια ο ένας στην πλάτη του άλλου. Και οι παίκτες το εκμεταλλεύονται αυτό. Όλα αυτά συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε εποχές μεγάλης λιτότητας. Ποιος φταίει γι’ αυτήν την κατάσταση; Όλοι…..

Ένα νέο έργο από τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας . Τοποθέτησε πλαστικό χλοοτάπητα νέας γενιάς στο γήπεδο 5Χ5 δίπλα ακριβώς από το γήπεδο της Χαραυγής. Εκεί όπου προπονούνται παιδιά των ακαδημιών των συλλόγων της περιοχής .Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο .Έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση με τον Αθλητισμό, αλλά έχει κάνει τόσα πολλά γι’ αυτόν….

Τέσσερα αστεράκια του Πήγασου Αγίου Διονυσίου  θα συνεχίσουν σε άλλους συλλόγους . Ο σύλλογος τους δίνει τώρα  την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το τεράστιο ταλέντο τους . Κοινό τους στοιχείο . Είναι όλοι τους 15 ετών που έχουν αγωνιστεί και στις Μικτές  της ΕΠΣ Πειραιά Παιδιά κορυφαίων παραγόντων της ομάδας   Οι δυο  είναι γιοι του προέδρου Γιώργου Κοκκινάκη  δίδυμοι ,ενώ οι άλλοι δυο γιοι του αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Μαστρόκαλου. Και αυτοί  δίδυμοι.  Στον Παννεαπολικό κατέληξε ο Γιάννης Κοκκινάκης  ενώ ο αδελφός του Στέφανος στην ΑΕ Περάματος, όπου θα έχει συμπαίκτη του τον Λάμπρο Μαστρόκαλο . Όσο για τον αδελφό του τελευταίου τον Λευτέρη , αυτός πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Αγίου Δημητρίου . Κρατήστε τα ονόματα τους. Θα τα θυμηθείτε…..

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στη θέληση και στη μάθηση . Το καλό παράδειγμα δίνει ο Γιάννης  Σταματάτος ταμίας της ΕΠΣΠ και σημαντικό στέλεχος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.  Τα τρία τελευταία χρόνια , παρά τις σοβαρές επαγγελματικές, ποδοσφαιρικές και οικογενειακές ασχολίες του φοιτά στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών . Από τα δώδεκα, συνολικά, μαθήματα , έχει περάσει τα δέκα και θέλει ακόμα δυο για την απόκτηση του πολυπόθητου, γι’  αυτόν , πτυχίου……

Μην νομίζετε πως η Κύπρος Κορυδαλλού σταμάτησε τις μεταγραφές. Το αντίθετο θα έλεγα . Σύντομα και πάλι κοντά σας. Με νέα αποκτήματα και νέες φωτογραφίες…..