Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ξεκίνησαν τα έργα της ανακατασκευής στον χλοοτάπητα του γηπέδου Περάματος . Με ικανοποίηση και ανακούφιση αντιμετώπισαν  όλοι την κίνηση αυτή έστω και αν καθυστέρησε πάρα πολύ .  Τουλάχιστον στο Πέραμα μπήκαν σε μια σειρά. Όπως και στην Αίγινα  Με το« Παντελής Νικολαΐδης» τι γίνεται , που το έχει αναλάβει ο ίδιος εργολάβος; Με το γήπεδο των Αμπελακίων που είχαν δοθεί υποσχέσεις από επίσημα χείλη, τι γίνεται; Καλά για το ΣΕΦ δεν το συζητάμε . Απλά περιμένουμε……

Ο Πειραιάς είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζει τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα . Αλλά και σε αυτά τα ελάχιστα γήπεδα που υπάρχουν βλέπετε  τι γίνεται . Για να γίνουν βελτιωτικές εργασίες σε ένα γήπεδο , χρειάζονται ένα σωρό χρονοβόρες διαδικασίες που τις πληρώνουν τα σωματεία ……

Αρκετοί εκπρόσωποι   σωματείων  παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για τις υποδομές στα γραφεία της ΕΠΣΠ . Ειπώθηκαν πολλά ενδιαφέροντα . Τόσο για τα πρωταθλήματα υποδομών όσο και για τις Μικτές  στα οποία προΐσταται ο Αποστόλης Μαρούλης. Περισσότερα αύριο…..

Τελικά δεν του ταίριαζαν τα ….πράσινα του Γιάννη Κούση. Ο έμπειρος επιθετικός μετάνιωσε και άλλαξε …ρότα . Τώρα μαθαίνω ότι θα πάει σε μια άλλη γειτονική ομάδα, στην οποία έχει ξαναπαίξει και , όπως είπε, θα ξαναβρεί εκεί παλιούς καλούς φίλους. Θεωρώ ότι ο Γιάννης στη νέα του ομάδα θα …πετάει…..

Την προσεχή Κυριακή στις 9.30 στο Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας  θα γίνει το 40ήμερο  μνημόσυνο του Γιώργου Γεωργιάδη βετεράνου ποδοσφαιριστή του   ΑΣ Ποντίων Αργοναύτη , Παναθηναϊκού και Παναχαϊκής .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply