Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Επειδή μας αρέσει να καλύπτουμε ένα θέμα  από όλες τις πλευρές του θα μεταφέρουμε σήμερα την άποψη ενός παράγοντα σωματείου Γ’ Κατηγορίας , σχετικά με αυτό που γράψαμε χθες ότι σύλλογος ζήτησε από έναν ποδοσφαιριστή για να τον αφήσει ελεύθερο  30 ευρώ συν ένα ευρώ επιπλέον για την αξία της αίτησης μεταβολών .

Μας είπε λοιπόν ο φίλος :« Πέρσι η ομάδα έδωσε 600 ευρώ μόνο για δελτία. Πολλοί   ήλθαν σε  1-2-3 αγώνες ή ακόμα και σε κανένα , ο σύλλογος τους έδωσε προπονητικά ρούχα ,τσάντα , φόρμα και έφυγαν Κάποιοι άλλοι  ήλθαν, έβρισαν τον διαιτητή  τιμωρήθηκαν 4-5 αγωνιστικές και εξαφανίστηκαν . Και η ομάδα πλήρωσε τα 50αρικα για πρόστιμα. Επέστρεψαν φέτος για να    πάρουν   το δελτίο τους κάτι  που σημαίνει  ότι το σωματείο  θα πρέπει να δώσει πάλι 500- 600 ευρώ  μόνο για δελτία . Δηλαδή σε ένα χρόνο 1200 ευρώ συν τα πενηντάρικα  από τις κόκκινες .Καλά κάνουν οι ομάδες . Και γιατί να λέμε  για τους παίκτες που ζητάνε τρελά λεφτά και να κατηγορούμε τα σωματεία που δεν έχουν πόρους από πουθενά; »…..

Ένας φίλος ήλθε απόψε απ’ τα παλιά . Έμαθα ότι έγινε σε πολύ καλό κλίμα προχθές, συνάντηση του ηγέτη της ΑΕ Χατζηκυριακείου Μιχάλη Μουσελή, του προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπαϊωάννου με τον πρώην κορυφαίο παράγοντα του ΑΟ Ζέας Μάκη  Χαρμπή. Σκοπός της συνάντησης ήταν να μετάσχει ο τελευταίος στα διοικητικά  του Χατζηκυριακιώτικου συλλόγου. Η  συνάντηση θα επαναληφθεί προκειμένου να οριστικοποιηθεί η απόφαση του Μάκη. Άντε με το καλό!!!….

Επιστρέφει στο Πειραϊκό πρωτάθλημα ο Γιάννης Κούσης . Ο 33χρονος  επιθετικός τη χρονιά  που πέρασε αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Κόρινθος όπου σημείωσε 20 τέρματα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα  της Α’ Πειραιά . Εκεί θα συναντήσει παλιούς καλούς φίλους. Προσωπικά η μεταγραφή είναι κλεισμένη . Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η μοναδική αμφιβολία είναι κατά πόσο του πάνε τα πράσινα….

Γράφαμε τις προάλλες ότι στη Χαραυγή συζητούσαν με Κατσαρό και απέκτησαν στις μεταγραφές  Μάλλη και Μαλλιαρό . Το μόνο που τους έλειπε ήταν η …..κτένα. Τελικά έμειναν  με την …βούρτσα στο χέρι  . Τους πήρε ο Καραβάς μέσα από  τα χέρια τον …Κτενά του Θησέα…..

Το ανέφερε για μια ακόμα φορά ο Πτερνέας ότι δεν παραχωρεί  βασικό ποδοσφαιριστή  του.« Μην χαλάμε τις καρδιές μας  μάταια .» δήλωσε  Για να  το λέει  συνέχεια , κάτι θα πρέπει να έγινε……