Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

**Σίγουρα ήταν μια από τις καλύτερες Γενικές Συνελεύσεις των τελευταίων ετών . Μέσα σε πολύ καλό κλίμα , με κάποιες λογικές αντιπαραθέσεις , αλλά σε πολύ υψηλό επίπεδο τα σωματεία του Πειραιά  έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση της ΕΠΣΠ. Όλοι οι παρευρισκόμενοι και κυρίως οι ομιλητές είδαν θετικά το έργο και την διαδρομή της διοίκησης την χρονιά που πέρασε , που υποσχέθηκε να πάει ακόμα καλύτερα τη νέα περίοδο.To σημαντικό είναι ότι όλα σχεδόν τα σωματεία παρακολούθησαν τις εργασίες της Συνέλευσης μέχρι το τέλος.

Ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα . Το σίγουρο είναι ότι αρκετά από αυτά θα μας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες .

***Κώστας Χολέβας . Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Ένας έμπειρος παράγοντας που διευθύνει την πιο δύσκολη επιτροπή . Αυτή του πρωταθλήματος . Και κατά γενική ομολογία τα πάει περίφημα. Το απέδειξε άλλωστε το χειροκρότημα προς το πρόσωπο του από όλους τους παρευρισκόμενους στην Συνέλευση. Η μεγαλύτερη αναγνώριση….

***Γιώργος Ανατολάκης και Γιάννης Σπάθας στιγμάτισαν την παραίτηση του Νίκου Ανασόπουλου από την ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι ο Πειραιάς δεν έχει πλέον εκπρόσωπο στην Ομοσπονδία. Ο   Χρήστος Στούκας που ήταν παρών παρόλο ότι δεν συμφώνησε με την απόφαση του κ. Ανασόπουλου πρόσθεσε ότι « Ο Νίκος επέλεξε την αξιοπρέπεια του »….

***Σοβαρή παράλειψη από πλευράς ΕΠΣΠ η μη αναφορά του Παναγιώτη Λαπατά στο βιβλιαράκι των απολογισμών , ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης . Κάτι που επισήμανε ο , πάντα σχολαστικός σε τέτοια θέματα, Μιχάλης Μουσελής. Όπως μας είπε ο διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Νταλάκος , το λάθος οφείλεται στο τυπογραφείο. Το σημαντικό πάντως είναι ότι ζητήθηκε από βήματος συγνώμη από τον κ. Λαπατά , ο οποίος και τη αποδέχτηκε ….

***Κάνοντας τον διοικητικό απολογισμό ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας τόνισε:

« Είμαστε φίλοι με όλους τους προηγούμενους που διοίκησαν την ΕΠΣΠ. Όλοι βάλανε μαζί μια κοτρώνα για την πρόοδο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου . Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι.» Η απάντηση ήλθε λίγο αργότερα από τον Μιχάλη Μουσελή :«Οι προηγούμενοι έβαλαν μια κοτρώνα για να γκρεμιστεί η Ένωση »….

***Στην ομιλία του ο φίλος  Χρήστος  Σδρένιας ( εμείς δεν τον βλέπουμε σαν πρόεδρο του Ατρομήτου ή Δημοτικό σύμβουλο) είπε ότι ο κ. Μώραλης ενδιαφέρεται πολύ για τα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Πειραιά και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την επίλυση τους…

****Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Ξηράκης ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πέρασαν από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του θα γίνει την Κυριακή στις 9.30 το πρωί στον Άγιο Αλέξανδρο Παλαιού Φαλήρου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply