Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Μετά από πρόταση της ΕΠΣ Πειραιά και της ΕΠΣ Αθήνας ψηφίστηκε στην Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μια σημαντική τροποποίηση στον Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών αγώνων.

Από φέτος απελευθερώνεται η χρησιμοποίηση των 4 αλλοδαπών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Έτσι τα σωματεία θα μπορούν να χρησιμοποιούν στην βασική τους ενδεκάδα 4 αλλοδαπούς ΣΥΝΟΛΙΚΑ ( ανεξάρτητα αν είναι  αλλοδαποί ή  κοινοτικοί χωρίς να υπάρχει ο περιορισμός των 2 αλλοδαπών και των 2 κοινοτικών.)Όπως είναι ήδη γνωστό έχει καταργηθεί ο όρος των ομογενών οι οποίοι κατατάσσονται ανάλογα με την χώρα προέλευσης τους είτε ως κοινοτικοί, είτε ως αλλοδαποί. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η σύγχυση και η ταλαιπωρία που επικρατούσε μέχρι τώρα με ενστάσεις , ερωτήσεις κλπ. ….

Εντυπωσιάζει η Χαραυγή στις μεταγραφές .Κάθε μέρα ανακοινώνεται και μία . Να σημειωθεί ότι όλες γίνονται με υπόδειξη του προπονητή της ομάδας Αντώνη Καλαμάκη. Ετοιμάζονται και άλλες «ηχηρές» μεταγραφές .Καθώς και ενός παίκτη από γειτονικό σύλλογο που κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ. Τα δυο τελευταία χρόνια δεν έχει απουσιάσει από αγώνα πρωταθλήματος και  Κυπέλλου.…

Τέσσερα νέα πρόσωπα στο συμβούλιο της Χαλκηδόνας . Αλλά γενικά όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου βρίσκονται στο σύλλογο μόλις την τελευταία τριετία . Τα επιτεύγματα τους είναι σημαντικά .Δυο συνεχόμενες άνοδοι από την Γ’ Κατηγορία στην Α’ και παραμονή στην τελευταία, την χρονιά που πέρασε. Φυσικά δεν περνάει απαρατήρητη η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές ….

Θεράπων Βαμβακίδης και Αντώνης Μπροτζάκης πάνε πακέτο. Μαζί ήταν στον ΑΟ Πειραιά , από τον οποίον αποχώρησαν πριν  από δυο χρόνια για να πάνε  στην Ειρήνη2005.Φέτος έφυγαν κι από κεί και ήδη έχουν συμφωνήσει με άλλον Πειραϊκό σύλλογο . Δεν θα πω ποιος είναι παρά μόνο ότι αρχίζει από …άλφα …

Διάβασε στη στήλη ο Σωκράτης Πτερνέας ότι ο Λιονέλ Μέσι και ο Γιώργος Στιβακτάς του ΑΟΑΔ έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα και τον ίδιο χρόνο και ….ζήλεψε. «Δεν είναι μόνο αυτοί έχω γεννηθεί και γω ίδια μέρα με μια μεγάλη προσωπικότητα » δήλωσε ο Σωκράτης με αυστηρό ύφος και πρόσθεσε: « Έχω γεννηθεί ίδια μέρα, ίδιο χρόνο με τον πρόεδρο της Συρίας τον Μπασάρ Αλ Άσαντ . Και όχι μόνο αυτό ,αλλά και την ίδια ώρα. Το διάβασα στο ίντερνετ για αυτόν ενώ για μένα ρώτησα την μάνα μου. Επαναστατικοί τύποι είμαστε και οι δυο. Ο Άσαντ έχει αναστατώσει όλο τον πλανήτη και γω όλο τον Πειραιά.» Αυτά είπε ο Πτερνέας και έκλεισε το τηλέφωνο…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply