Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ο Ιούνιος τελειώνει . Τουλάχιστον σε πέντε γήπεδα του Πειραιά  χρειάζεται να γίνουν έργα . Είναι το «Παντελής Νικολαΐδης», είναι το Πέραμα είναι τα Αμπελάκια είναι η Αίγινα και φυσικά το  ΣΕΦ . Πουθενά όμως δεν έχει ξεκινήσει  κάτι. Κι ο καιρός περνάει. Κι όταν ξεκινήσει η προετοιμασία δεν ξέρω αν θα  μπορούν οι ομάδες να προπονηθούν . Και επειδή εγω πηγαίνω πιο μακριά , θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων και η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ θα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα . Προς το παρόν κανένας δεν ασχολείται . Οι Δημοτικές αρχές και η Περιφέρεια παραμένουν απαθείς , οι εργολάβοι κοιτάνε να κάνουν τη δουλειά τους , όπως τους βολεύει. Υπάρχει βέβαια και αυτή η απαράδεκτη γραφειοκρατία, που τόσα χρόνια τώρα δεν μπορεί να λυθεί και ταλαιπωρεί τον λαό. Η ουσία είναι πως ο Πειραιάς μια ζωή δεν μπορεί να βγάλει άκρη με το γηπεδικό. Και αναγκάζονται οι ομάδες να πηγαίνουν στα ιδιωτικά γήπεδα και να προπονούνται  πληρώνοντας με την ώρα. Δυστυχώς…..

Αυτό το πρόβλημα με το γήπεδο της Αίγινας με ξεπερνάει. Το ένα εμπόδιο μετά το άλλο . Αρχαία, θαλασσινό νερό ένα σωρό προβλήματα . Και η ομάδα του νησιού  μια από τις πιο υποδειγματικές του χώρου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κινδυνεύει με διάλυση .  Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν την χρονιά που πέρασε. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Επιβάλλεται λύση εδώ και τώρα . Ας το καταλάβουν καλά , όλοι……

Η πιο καλή μεταγραφή μέχρι τώρα στον Πειραικό χώρο είναι αυτή  του παράγοντα Μάκη Αλεξίου . Που πήγε στον Αμπελακιακό , σαν Γενικός Αρχηγός. Σημαντικό ρόλο έπαιξε σε αυτό η φιλία του με τον πρόεδρο του συλλόγου  Χρήστο Σπανόπουλο . Και ο Μάκης θα βοηθήσει όχι μόνο αγωνιστικά , αλλά και διοικητικά …..

Από τους καλύτερους παράγοντες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο Βασίλης Τσιτούρας . Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης . Και τυπικότατος στις υποχρεώσεις του . Χθες πέρασε από τα γραφεία της ΕΠΣΠ για να τους αποχαιρετήσει όλους. Και μάλιστα έκανε και δωράκια στο υπαλληλικό προσωπικό ευχαριστώντας  για την συνεργασία .« Νοιώθω τυχερός και χαρούμενος που σε γνώρισα. Να είσαι πάντα υγιής , ευτυχισμένος και καλοσυνάτος » αναφέρει στην επιστολή του ο Βασίλης. Το ίδιο τυχεροί είμαστε και μεις που σε γνωρίσαμε Βασίλη Τσιτούρα…..

Έχει χαθεί «από προσώπου γης » τον τελευταίο καιρό ο φίλος μας ο Σόλων Νουρτζανιάν. Για την Αρμενική δεν μας λέει κανένα νέο εδώ και καιρό . Όχι τίποτε άλλο , αλλά να μην κάνει παράπονα ότι δεν γράφουμε κάτι γι’ αυτόν και την ομάδα . Η στήλη να ξέρεις φίλε , ότι αναφέρει  για όλους. Τουλάχιστον γι’ αυτούς που δραστηριοποιούνται …….

«Κόλλησαν » ο Γιάννης Παπαϊωάννου με τον Μιχάλη Μουσελή . Και αυτό ήδη φαίνεται στην ΑΕ Χατζηκυριακείου. «Ο Γιάννης μπορεί να καθίσει στην ομάδα , όσα χρόνια θέλει » είχε δήλωσε ο Μ. Μ. εδώ και πολύ καιρό. Και ο Γιάννης κάθισε. Γιατί βρήκε τις κατάλληλες συνθήκες  να δουλέψει εκεί . Με παιδιά από τις υποδομές . Ότι καλύτερο…..