Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά  είναι σήμερα στις 18.30, αφού ποιος θα πάει στις 15.00 μέσα στο μεσημέρι. Θα γίνει στον πολυχώρο «Απόλλων» και όχι στα γραφεία της ΕΠΣΠ στο ΣΕΦ , όπως τα προηγούμενα χρόνια .

Και τι ειρωνεία. Μπορεί να αλλάξαμε περιβάλλον φέτος , αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα ενημερωθούν τα σωματεία  για τις μέχρι τώρα κινήσεις της διοίκησης σχετικά με το ΣΕΦ . Είναι σίγουρο ότι οι παράγοντες της Ένωσης έχουν « κινήσει γη και ουρανό» προκειμένου να βρουν το δίκιο τους . Είναι επίσης σίγουρο ότι έχουν έλθει σε επαφή με βουλευτές και στελέχη όλων των κομμάτων. Μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου έφτασαν και είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη. Αυτό είναι σίγουρο . Η στήλη είχε τις πληροφορίες της . Και ας το κρατούσαν επτασφράγιστο  μυστικό οι άνθρωποι της ΕΠΣΠ . Ελπίζω αυτή την φορά ο Γιάννης Σπάθας να το αναφέρει από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης….

Κατά τα άλλα είναι μια Γ.Σ. απολογιστικού χαρακτήρα όπου αναμένεται να ειπωθούν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Στις Συνελεύσεις του Πειραιά , δεν πλήττουμε ποτέ. Αυτό είναι γεγονός, αναμφισβήτητο ……

Θα συζητηθεί θεωρώ η επιστολή του Γιώργου Κωττάκη. Που αναφέρει ότι δεν βγαίνουν πλέον ταλέντα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο ενώ θέτει και θέμα με τις ηλικίες των προπονητών ,που τα σωματεία δεν προτιμούν αυτούς που είναι μεγάλης ηλικίας αν και έχουν αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό τους….

Νέα διοίκηση , νέος προπονητής , όλα καινούργια στην Ελλάδα Ποντίων . Υπάρχει όμως και ένας άνθρωπος που θα έχει πολυσύνθετο ρόλο στην ομάδα . Λέγεται Συλβέστρος Καραγιάννης. Μετέχει σαν μέλος στο νέο Δ.Σ. . Παράλληλα  θα είναι βοηθός του προπονητή , προπονητής τερματοφυλάκων αλλά και υπεύθυνος ακαδημιών . Τέσσερα πράγματα στη …συσκευασία του ενός δηλαδή…..

Δεν «κουνιέται φύλο» στους Φιλάθλους. Διοικητικά υπάρχει πλήρης στασιμότητα και ο προπονητής Κώστας Βάρσος αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Έτσι όπως κινούνται τα πράγματα βλέπω πάλι τον Χρήστο τον Καλτσά να δραστηριοποιείται ξανά…..

Στην Άνω Νεάπολη ο Παναγιώτης Μωραΐτης είναι αλήθεια πως σηκώνει ουσιαστικά μόνος του το βάρος της ομάδας. Αυτός και η οικογένεια του . Τώρα όμως δυσκολεύεται να συνεχίσει. Θα περιμένει και άλλους για να βοηθήσουν . Για να δούμε τι θα γίνει ….

Αυτό που συμβαίνει στον Πειραιά με ξεπερνάει . Κάνει ο άλλος μεταγραφή δεν την ανακοινώνει γιατί έχει τους λόγους του . Μέχρι εδώ όλα καλά. Πως γίνεται όμως να το κρατάει μυστικό και να το ξέρει ο μισός( τουλάχιστον ) Πειραιάς ;……